The official γατο-τοπικ

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
50 αδέσποτες γατούλες έχουν την ανάγκη μας - Πώς μπορούμε να τις βοηθήσουμε | in.gr

Ξερω πόσο δυσκολο ειναι να φροντιζεις αδεσποτα και ψυχολογικά και οικονομικά καθώς η μαμά μου κάνει το ίδιο.
Εδώ στην Ισπανία υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται teaming, οπου πολλες ομαδες μπορουν να γραφτούν ως παραληπτες, κάτι σα crowdfunding. Εσύ διαλέγεις ποιές θες και καθε μήνα δίνεις απο 1 ευρώ στην καθεμία. Ενα ευρώ για τους περισσοτερους δεν ειναι τιποτα, για αυτές τις ομαδες ομως αθροιστικά ειναι απίστευτη βοήθεια. Και το καλύτερο, το 80% των ετήσιων χρημάτων που δωρίζεις το παίρνεις στην επιστροφή φόρου.

duty_free

Member
στο Καθ' οδόν στη Χώρα Αμοργού..
μωρὲ μπράβο ἀειθαλότητα τὸ καθ'ὁδόν. Τὸ θυμᾶμαι ἀπὸ τὸ 2000, 2001, ἴσως καὶ 1999.
.
.
.
κατὰ τ'ἄλλα, ἡ τρίτη κυρία τοῦ ἐργασίᾳ κήπου, ἡ ὁποία ὅταν πᾷς νὰ φύγῃς καὶ περατώνεις τὰ χάδια, ἁπλώνει τὸ χέρι νὰ σὲ γραπώσῃ ζητῶσα νὰ παραμείνῃς. Περισσότερα, στὸ 6 δευτερολέπτων παρακάτω βίδεο:

- YouTube

δ.jpg

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Ναι είναι GPS. Ξέρουμε ανά πάσα στιγμή που είναι. Είναι πολύ ελαφρύ και το συνήθισε αμέσως.
Το είχα σκεφτεί κι εγώ για τις δικές μου αλλά φοβήθηκα μην τις βρω κρεμασμένες από τον λαιμό σε κανένα δέντρο που λατρεύουν να σκαρφαλώνουν. Επίσης διάβασα πως έχουν περιορισμένη εμβέλεια και αν απομακρυνθούν αρκετά χάνεται το στίγμα. Ισχύει?

panpan

Member
Αφηγητής
Το είχα σκεφτεί κι εγώ για τις δικές μου αλλά φοβήθηκα μην τις βρω κρεμασμένες από τον λαιμό σε κανένα δέντρο που λατρεύουν να σκαρφαλώνουν. Επίσης διάβασα πως έχουν περιορισμένη εμβέλεια και αν απομακρυνθούν αρκετά χάνεται το στίγμα. Ισχύει?
Τα έχω με λουράκι ασφαλείας. Αν μαγκώσει κάπου ανοίγει. Εμβέλεια έχει απεριόριστη. Όπου υπάρχει κεραία κινητής τηλεφωνίας. Το μείον είναι ότι θέλει κάθε τρεις τέσσερις μέρες φόρτιση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom