Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.553
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Γεια σας παιδιά!!! Πρόκειται να πάω στην Ρώμη τον Σεπτέμβρη για 8 ημέρες και σκεφτόμουν να πεταχτώ και σε κάποιες γειτονικές πόλεις όπως Naples, Bari, Florence. Θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν μπορούσατε να με πληροφορήσετε σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων από Ρώμη και κατα πόσο είναι εφικτό να πας εκεί πέρα για μονοήμερη. Καθώς υπάρχει πολύ περιορισμένο budjet πείτε μου ποιο μέρος αξίζει περισσότερο κατα τη γνώμη σας. Σας ευχαριστώ πολύ :)
Όλα είναι εφικτά, αλλά δεν αξίζει το κόπο να κάνεις μονοήμερη σε αυτές τις πόλεις από Ρώμη. Εγώ είχα πάει μονοήμερη Φλωρεντία και δεν το συνιστώ καθόλου. Διάβασε τα μηνύματα σε αυτό το φόρουμ όπου μεταφέρθηκε το μήνυμά σου και σε αυτό
http://www.travelstories.gr/community/threads/Εκδρομές-γύρω-από-την-Ρώμη.48418/
Για τιμές τρένων εδώ
http://www.trenitalia.com/
 

abebabloum

Member
Μηνύματα
15
Likes
10
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Φίτζι
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Βρήκα και άλλο ένα forum http://www.travelstories.gr/community/threads/Ημερήσιες-εκδρομές-από-Ρώμη.30684/ με αρκετά ικανοποιητικές πληροφορίες!! Katkats έχω να σου πω ότι απο αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής έχεις προσφέρει υπέρ του δέοντος πληροφορίες για όλους για τη Ρώμη!! Well done. ;) Και ευχαριστώ ξανά για τη βοήθεια σας. Στους επόμενους 3 μήνες θα σας πρήξω αχαχαχ
 

Koralenia

Member
Μηνύματα
60
Likes
9
Ως φρεσκογυρισμένη από αυτό το μαγικό μέρος θα συμφωνήσω με την Karfitsa στο ότι κέντρο μπορεί να είναι και άλλα μέρη όπως η Piazza Navona ή τα Ισπανικά σκαλιά..Εμείς μείναμε 3 στενά πάνω από το Βατικανό και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τα πάντα.. Τιμές,περιοχή,συγκοινωνία όλα ήταν πολύ κοντά και έχει αρκετα μαγαζια για να φας και να πιεις αλλά αυτό ισχύει για όλη την Ρώμη. Ότι κι αν αποφασίσεις εύχομαι να περάσεις τέλεια!! :xalara:
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.571
Γύρισα και γω πριν 5 μέρες από Ιταλία και έμεινα ένα βράδυ Ρώμη, αυτή τη φορά στο Donna Laura Palace.. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!
Όσοι σκοπεύετε να πάτε τώρα Ρώμη δυστυχώς δε θα θαυμάσετε όπως του αξίζει το Κολοσσαίο.. Είναι σε μεγάλο μέρος καλυμμένο με σκαλωσιές. Επίσης έχουν καλύψει και το συντριβάνι μπροστά απ'τα ισπανικά σκαλιά..
 

galoz

Member
Μηνύματα
446
Likes
659
Να ρωτήσω κάτι?Για να μην περιμένουμε με τις ώρες στην ουρά για την αγορά εισιτηρίων για το Κολοσσαίο,η είσοδος για Ρωμαϊκή Αγορά και έκδοση εισιτηρίων είναι από τη μεριά του Καπιτωλίου ή από την μεριά του Κολοσσαίου?
 

Takis83psa

Member
Μηνύματα
53
Likes
37
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Να ρωτήσω κάτι?Για να μην περιμένουμε με τις ώρες στην ουρά για την αγορά εισιτηρίων για το Κολοσσαίο,η είσοδος για Ρωμαϊκή Αγορά και έκδοση εισιτηρίων είναι από τη μεριά του Καπιτωλίου ή από την μεριά του Κολοσσαίου?
Υπάρχει μία είσοδος δίπλα από την αψίδα του Κωνσταντίνου που είναι από την μεριά του Κολλοσαίου και μία ακόμα λίγο πιο κάτω στη via di San Gregorio που συνήθως έχει λιγότερο κόσμο.
 

vasilisD

Member
Μηνύματα
292
Likes
92
παιδιά καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σημαντικό!
Επειδή έχουμε κλείσει ήδη εισιτήρια για Βατικανό , Κολοσσαίο και Borghese θα ήθελα να ρωτήσω αν για τα μειωμένα εισιτήρια είμαστε καλυμμένοι με το φοιτητικό πάσο ή θα πρέπει να βγάλουμε κάρτα ISIC (διεθνές πάσο)!

ευχαριστώ εκ των προτέρων !
 

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αγία Πετρούπολη
Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδιάρηδες!

Κατ'αρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μας την ταξιδιωτική τους ιστορία, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές στους επόμενους/επίδοξους ταξιδευτές. Ορισμένες πληροφορίες που διάβασα στο συγκεκριμένο φόρουμ ήταν πολύ χρήσιμες, επομένως σκέφτηκα να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στο όλο εγχείρημα, μοιραζόμενος μερικά tips. Κάποια από αυτά άλλωστε τα διάβασα εδώ και τα τσέκαρα κι ο ίδιος στην πράξη! ;)

Το ταξίδι μου (με την αγαπημένη μου Ν.) στην Αιώνια Πόλη έλαβε χώρα στα τέλη Απρίλη του 2014. Τα εισιτήρια τα είχαμε κλείσει 3 μήνες νωρίτερα σε φυσιολογικές τιμές (γύρω στα 150 ευρώ το άτομο με μια επιπλέον βαλίτσα). Η πόλη μας (Χανιά) έχει την τύχη να αποτελεί κέντρο της Ryanair, που μας προσφέρει πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών για ολόκληρη την Ευρώπη. Η Ρώμη ωστόσο ήταν η αδιαμφισβήτητη επιλογή μας και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν το μετανιώσαμε ούτε στιγμή.

Βασικές συμβουλές είναι να προσέχετε πάρα πολύ και συνεχώς τα προσωπικά σας αντικείμενα, να έχετε μαζί σας βολικά παπούτσια διότι θα περπατήσετε (πάρα) πολύ και να συμβιβαστείτε με την ιδέα ότι θα έχει παντού πάρα πολύ κόσμο ειδικά τους μήνες της Άνοιξης.


Συνοψίζοντας λοιπόν τις βασικές μου προτάσεις-συμβουλές προς τους επόμενους επισκέπτες της Αιώνιας Πόλης:


*Διαμονή: Μετά από κάποια μικρή αναζήτηση, διαπιστώσαμε ότι τα ξενοδοχεία με τη στενή έννοια του όρου ήταν πέραν του δέοντος ακριβά. Καταλήξαμε συνεπώς στο Domus Diana (http://www.domusdiana.it/), bed and breakfast κατηγορία, αλλά πραγματικά μείναμε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Αφενός σε εξαιρετική θέση (10 λεπτά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Termini, 10 λεπτά από το Κολοσσέο, 3 λεπτά από σταθμό μετρό (Vittorio Emmanouele). Αφετέρου πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, με πολύ ωραίο γούστο, όλα πεντακάθαρα και σύγχρονα (συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου) με εξαιρετική εξυπηρέτηση από την ιδιοκτήτρια (προσφέρει χάρτη και σημαντικές πληροφορίες όταν πας και κάθε πρωί ένα απλό πρωινό). Με 80 ευρώ το βράδυ σε μια πολύ τουριστική περίοδο για Ρώμη, θεωρώ πως είναι εξαιρετική επιλογή και την προτείνω ανεπιφύλαχτα σε όλους!


*Μετάβαση από/προς αεροδρόμιο Ciampino. Στην ουσία, υπάρχουν 3-4 εταιρίες λεωφορείων που αναλαμβάνουν τη μετάβαση σου από το Ciampino προς το κέντρο της Ρώμης, που απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα. Όλες έχουν γύρω στα 4 ευρώ εισιτήριο και η συμβουλή μου είναι να ΜΗΝ τα προαγοράσετε από το Διαδίκτυο γιατί πρώτον, η τιμή είναι ακριβώς ίδια κι ας διατείνονται οι ίδιες το αντίθετο και δεύτερον για να μη δεσμευτείτε χρονικά. Μόλις βγείτε από το (μικρό) αεροδρόμιο υπάρχουν τα κιόσκια των εταιριών, οπότε πληροφορηθείτε τότε ποιό λεωφορείο από όλα φεύγει συντομότερα και ΝΤΟΥ! Υπάρχει βέβαια κι η επιλογή του αστικού λεωφορείου για Anagnina κι από εκεί το μετρό ως το Termini, που θα σας κοστίσει λιγότερο (2,5 ευρώ), όπως και τα ταξί (30 ευρώ η ταρίφα ανεξαρτήτου αριθμού ατόμων) οπότε εσείς επιλέγετε!


*Τermini: Εάν επιλέξετε την κουρτίνα νο 1 (λεωφορείο) ή την κουρτίνα νο2 (αστικό και μετρό), θα καταλήξετε στο Termini, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, ο οποίος αποτελεί και το σημείο συναντήσεως των δύο γραμμών του μετρό.

Η αλήθεια είναι ότι διάβασα διάφορα εδώ μέσα πριν το ταξίδι κι είχα τρομοκρατηθεί λιγάκι, ωστόσο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Αυτός καθεαυτός ο σταθμός έχει διαρκώς πάρα πολύ κόσμο και σαφώς πρέπει να προσέχεις τα πράγματα σου αλλά αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλη την Ρώμη! Η γύρω περιοχή έχει πολλούς μετανάστες από την Αφρική και την Ασία, ενώ και τα περισσότερα μαγαζιά είτε τους ανήκουν είτε εργάζονται σε αυτά. Ωστόσο, δεν νιώσαμε φόβο ουδεμία στιγμή κατά την παραμονή μας ενώ μέναμε και αρκετά κοντά στο Termini.


Μουσεία/Αρχαιολογικοί χώροι/Κεντρικά Σημεία:

*Βατικανό: Πρέπει το επισκεφτείτε όπωσδηποτε. Για τα μεν μουσεία, κάνετε κράτηση από το το Διαδίκτυο κι εκτυπώστε τα (18 ευρώ)! Διότι μόλις φτάσετε στην περιοχή, θα δείτε στο πεζοδρόμιο, δύο διαδρόμους. Ο αριστερός θα αποτελείται από χιλιάδες ανθρώπους που περιμένουν ώρες ατελείωτες για να μπουν, ο δεξιός θα είναι τελείως άδειος. Έτσι θα παρακάμψετε για ολόκληρα τετράγωνα την ουρά και θα σας κοιτάνε όλοι σαν να είστε κανένας vip, αλλά στην ουσία θα έχετε απλά προνοήσει!
Για την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, δεν πληρώνετε εισιτήριο στην είσοδο, ωστόσο για να ανέβετε στον Τρούλο θα πρέπει να δώσετε 7 ευρώ (ασανσέρ ως τη μέση και μετά σκάλες) ή 5 ευρώ (σκάλες μόνο). Θα πρέπει να σημειώσω πάντως ότι η θέα από την κορυφή είναι ωραία αλλά μέσα από ψηλά κάγκελα, επομένως δεν ενδείκνυται ούτε για φωτογραφίες και σε συνδυασμό με την κλειστοφοβική ανάβαση μάλλον δεν πολυαξίζει τον κόπο. Ενδιαφέρον σημείο φυσικά και το Κάστρο του Αγίου Αγγέλου, πάνω στον ποταμό Τίβερη.


*Κολοσσαίο, Ρωμαϊκή Αγορά, Παλατινός Λόφος: Επίσης, must see! Δε χρειάζεται να κάνετε διαδικτυακή κράτηση, απλά να θυμάστε ότι τα παραπάνω έχουν κοινό εισιτήριο (12 ευρώ), επομένως παρακάμψτε την τεράστια ουρά έξω από το Κολοσσαίο και ξεκινήστε από τη Ρωμαική Αγορά που βρίσκεται ακριβώς απέναντι!


*Villa Borghese: Η καλύτερη επίσκεψη σημείου για εμάς στη Ρώμη! Η Galleria είναι υπέροχη και απαιτεί όπως και δήποτε κράτηση από το Ίντερνετ τουλάχιστον 20 μέρες πριν (14 ευρώ)! Δε χρειάζεται να είστε ειδήμονες για να εκτιμήσετε τους εκπληκτικούς πίνακες (κυρίως αλλά και γλυπτά) που συγκέντρωσε στην υπέροχη έπαυλη ανά τους αιώνες η μεγάλη ομώνυμη οικογένεια! Άλλωστε, σε αντίθεση με την κοσμοπλημμύρα στο Βατικανό (ιδίως στην Καπέλα Σιξτίνα) έχετε μπόλικο χρόνο και χώρο να τα απολαύσετε με την ησυχία σας καθώς είναι συγκεκριμένος ο αριθμός των επισκεπτών ανά δίωρο. Έπειτα, η γύρω περιοχή αποτελεί μια τεράστια όαση πρασίνου, με μεγάλα πάρκα, ζωολογικό κήπο και μια μεγάλη λίμνη με έναν αρχαίο ναό του Ασκληπιού. Ο καλύτερος τρόπος για να το απολαύσετε, είναι με ποδήλατα καθώς υπάρχει στην είσοδο κιόσκι ενοικίασης. Μάλιστα οι περισσότεροι παίρνουν ποδήλατα-αμαξίδια με 2 ή 4 θέσεις με σκέπαστρο, που πραγματικά είναι υπέροχα. Πήραμε ένα διπλό για μια ώρα (γύρω στα 10 ευρώ), που ήταν αρκετή για να γυρίσουμε όλη την τεράστια έκταση. Υπάρχουν και αμαξίδια τύπου γκολφ για τους πιο...φυγόπονους!


*Πάνθεον: Στην καρδιά της Ρώμης, αποτελεί ένα υπέροχο δείγμα αρχαίου πολυθειστικού ναού, τον οποίο θαυμάζεις για τον τεράστιο όγκο και για τη στρογγυλή τρύπα στην οροφή. Η είσοδος είναι δωρεάν. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε πολλά μαγαζιά με αναμνηστικά κι εστιατόρια.


*Fontana di Trevi: Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, η περίφημη κρήνη σε κάνει να θες να περάσεις ξανά και ξανά δίπλα της. Αρνητικό βέβαια η απίστευτη κοσμοσυρροή οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και της νύχτας, καθώς και η παρουσία πληθώρας μεταναστών που έχουν μια πανάρχαια φωτογραφική στο λαιμό, απαιτούν να σε βγάλουν φωτογραφίες κι έπειτα σου ζητάνε χρήματα. Η λύση για να αποθανατίσετε τη στιγμή σας στη DiTrevi ή οπουδήποτε αλλού είναι να κάνετε ανταλλαγές με άλλα ζευγάρια ή παρέες. Τους βγάζετε, σας βγάζουν κι όλα καλά!

*Ισπανικά Σκαλιά: Ένα πέρασμα τουλάχιστον επιβάλλεται από τα Ισπανικά Σκαλιά με το πλήθος των νέων να τα καταλαμβάνουν ιδιαίτερα μετά το σούρουπο. Ούτως ή άλλως οι Ρωμαίοι συνηθίζουν να κάθονται σε σκαλιά, πλατείες κλπ αλλά το συγκεκριμένο σημείο είναι το αγαπημένο τους ειδικά για να φλερτάρουν. Το μόνο κουραστικό σημείο είναι ότι κάθε λίγα δευτερόλεπτα κάποιος οικονομικός μετανάστης θα προσπαθήσει να σας πουλήσει τριαντάφυλλα, μπύρες, νερά κλπ. (το λέω χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση, καταλαβαίνω τη σκληρή ζωή που έχουν κι αυτοί).

*Piazza Navona: Η Ρώμη έχει πολλές όμορφες πλατείες, αλλά η συγκεκριμένη είναι η πιο όμορφη! Χαθείτε στα γύρω στενά, απολαύστε την ειδικά το απόγευμα! Έχει και καλλιτέχνες που μπορούν να σας ζωγραφίσουν, ειδικά ένας με σγουρή αφανίτσα είναι εκπληκτικός! Έκανε μια υπέροχη ζωγραφιά στη Ν. (40 ευρώ) σε 3 λεπτά μόλις!


Φαγητό/γλυκό: Σε γενικές γραμμές, αποφύγετε τα τουριστικά. Οι μερίδες παντού είναι σχετικά μικρές και χωρίς πολλές σάλτσες και εξτρα. Ίσως γι' αυτό δεν είδαμε ούτε έναν υπέρβαρο Ρωμαίο! Ψάξτε σε στενάκια και όπου βλέπετε ντόπιους. Mεταφέρω κάποιες πολύ καλές προτάσεις, ορισμένες εκ των οποία διαβάστηκαν εδώ μέσα και τσεκαρίστηκαν εξ ημών:

*Zυμαρικά Pasta Imperiale (http://www.tripadvisor.com.gr/Resta...39264-Reviews-Pasta_Imperiale-Rome_Lazio.html). Εκπληκτικό! Πήγαμε 3-4 φορές και κάθε φορά δοκιμάζαμε άλλο συνδυασμό. Διαλέγεις τί ζυμαρικό θες, τί σάλτσα και συνοδευτικό και είτε τρως εκεί είτε το παίρνεις μαζί σου (ίδια τιμή!). Με 4-5 ευρώ το πιάτο, πραγματικά αξίζει πάρα πολύ από άποψη ποιότητας, ποσότητας και τιμής. Μάλιστα σου τα φτιάχνουν εκείνη τη στιγμή μπροστά σου! Βρίσκεται σε έναν υπέροχο δρόμο (via dei coronari) ανάμεσα στην Piazza Navona και τη γέφυρα του Castel Sant' Angelo.

*Cafe Sant' Eustacchio: Στην ομώνυμη πλατεία, ακριβώς πίσω από το Πάνθεον. Αυθεντικός ρωμαϊκός καφές, πίνεται στο πόδι ακριβώς όπως οι αυθεντικοί Ρωμαίοι εδώ και πολλές δεκαετίες. Μην τον πιείτε έξω στα τραπεζάκια, θα τον πληρώσετε επί 3.

*Campo dei Fiori: Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τη λαϊκή αγορά του ιστορικού κέντρου και αγοράστε μπαχαρικά για ζυμαρικά και πίτσα, φρέσκα λουλούδια και ενδιαφέροντα λικέρ!

*Panino Divino: (http://www.tripadvisor.com.gr/Resta...4313663-Reviews-Panino_Divino-Rome_Lazio.html) Νοστιμότατα πανίνι (σάντουιτς) σε μεγάλο μέγεθος, φρέσκα υλικά και ζεστούς ανθρώπους (4-5 e έκαστο με δώρο ό,τι πιεις). Ενδείκνυται για τη μέρα που θα επισκεφτείτε το Βατικανό καθώς βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί από τη στάση του μετρό κοντά στα μουσεία (οttaviano) προς αυτά. Φάτε εκεί και πηγαίνετε χορτάτοι στο λαμπρό κρατίδιο και τον Ποντίφικα!

*Pizza Pincere: (via flavia 98) ωραίες ατομικές πίτσες με ποικιλία και τιμές γύρω στα 4-5 ευρώ. Εάν βρεθείτε στη γειτονιά ανάμεσα στο Termini και τα Ισπανικά Σκαλιά, κάνετε μια επίσκεψη!

*Gelateria La Romana: (http://www.tripadvisor.com.gr/Attra...5-Reviews-Gelateria_La_Romana-Rome_Lazio.html) Η Ρώμη έχει πολλά ωραία παγωτατζίδικα όπως το Old Bridge και το San Crispino. Αλλά από όσα δοκίμασα, το παραπάνω ήταν κλάσεις ανώτερο. Υπέροχο παγωτό, σε μεγάλα μεγέθη και πολύ μικρές τιμές (3 ευρώ οι 4 μπάλες!). Το καλύτερο είναι η ρευστή σοκολάτα που προσθέτει το κατάστημα! :bleh:

*Pompi: Δίπλα στα Ισπανικά Σκαλιά, ωραίο τιραμισού! Διαλέξτε το κλασικό, είναι το καλύτερο!

Aυτά σε γενικές γραμμές, για οποιαδήποτε ερώτηση-απορία, εδώ είμαστε! Eλπίζω να βοήθησα τους επόμενους που θα επισκεφτούν αυτή την υπέροχη πόλη! Να πάτε στη Ρώμη, χιλιοαξίζει! :clap:
 
Last edited:

Triplover

Member
Μηνύματα
1.184
Likes
4.034
θα ήθελα να ρωτήσω αν για τα μειωμένα εισιτήρια είμαστε καλυμμένοι με το φοιτητικό πάσο ή θα πρέπει να βγάλουμε κάρτα ISIC (διεθνές πάσο)!

ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Στο Βατικανό είχα μπει με το πάσο της σχολής. Όχι κάτι διαφορετικό. Να γνωρίζετε όμως ότι υπάρχει ηλικιακός περιορισμός των 25 ή 26 ετών αν θυμάμαι καλά.
 

Triplover

Member
Μηνύματα
1.184
Likes
4.034
*Βατικανό: Πρέπει το επισκεφτείτε όπωσδηποτε. Για τα μεν μουσεία, κάνετε κράτηση από το το Διαδίκτυο κι εκτυπώστε τα (18 ευρώ)!
H τιμή είναι 16€ +4€ τέλος κράτησης. Οπότε 20€.
*Κολοσσαίο, Ρωμαϊκή Αγορά, Παλατινός Λόφος: Επίσης, must see! Δε χρειάζεται να κάνετε διαδικτυακή κράτηση, απλά να θυμάστε ότι τα παραπάνω έχουν κοινό εισιτήριο (12 ευρώ), επομένως παρακάμψτε την τεράστια ουρά έξω από το Κολοσσαίο και ξεκινήστε από τη Ρωμαική Αγορά που βρίσκεται ακριβώς απέναντι!
Η καλύτερη επιλογή είναι η είσοδος του Παλατίνο. Ουρά σχεδόν μηδενική σε αντίθεση με Φόρουμ που θα περιμένεις ένα μισάωρο και βάλε. Για Κολοσσαίο ούτε λόγος.
*Villa Borghese: Η καλύτερη επίσκεψη σημείου για εμάς στη Ρώμη! Η Galleria είναι υπέροχη και απαιτεί όπως και δήποτε κράτηση από το Ίντερνετ τουλάχιστον 20 μέρες πριν (14 ευρώ)!
Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο πολλές οι μέρες. Όταν ήμασταν εκεί για Παρασκευή υπήρχαν μέχρι και Τετάρτη πρωί. Τώρα που ήλεγξα υπάρχουν για Τετάρτη. Οπότε 5-6 μέρες πιο πριν βρίσκεις σίγουρα εισιτήριο.
 

kill_bill

Member
Μηνύματα
183
Likes
261
Επόμενο Ταξίδι
Σικελία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αγία Πετρούπολη
Όσο αφορά τη Borghese, όταν πήγαμε, ήταν κλεισμένα για τις επόμενες 20 μέρες. Αναφέρομαι σε μήνες αιχμής (Απρίλιο-Μάιο). Ούτε στη Ρωμαική Αγορά είχε καθόλου κόσμο στην ουρά στην είσοδο! Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα του post. Aς μη διυλίζουμε τον κώνωπα! :)
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom