- Επόμενο Ταξίδι
- Γαλλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Κατά περιόδους σέρνεται και στρώνει και τούμπαλιν. Εδώ και 2 μέρες.Λάγκαρε και μένα λίγο, αλλά μου ανέβασε κανονικά προηγούμενη δημοσίευση.
Κατά περιόδους σέρνεται και στρώνει και τούμπαλιν. Εδώ και 2 μέρες.Λάγκαρε και μένα λίγο, αλλά μου ανέβασε κανονικά προηγούμενη δημοσίευση.
Συχνά πυκνά το κάνει, όπως λέει και ο gkalla. Το παρατηρώ αυτό μετά από τους Ινδονήσιους. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποια επιπλέον προστασία DOS που μπήκε μετά. Επίσης, στα online μέλη βλέπω κάτι 3-4-5 χιλιάδες, ήταν τόσοι πολλοί και πριν;Σήμερα σερνόμαστε ή μόνο σε μένα συμβαίνει (chrome κινητό)??
Αυτό εδώ και κανένα μήνα το παθαίνω κι εγώ στο κινητό (μήλο με firefox αλλά νομίζω μου έχει τύχει και με safari). 3-4 φορές / βδομάδα. Φορτώνει τη σελίδα /whats-new αλλά δεν κάνει τίποτα αν πατήσω πάνω στα links. Σαν να είναι δηλαδή ένα απλό μπλε υπογραμμισμένο κείμενο. Πρέπει να κάνω ανανέωση της σελίδας και τότε λειτουργεί κανονικά. Σε άλλα sites που είναι cached στον browser δεν το έχω. Στο pc δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ...Εγώ θέλω να αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει αρκετές μέρες τώρα και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το φόρουμ ή με εμένα.
Πολλές φορές πατάω πάνω σε ένα νήμα και δεν ανοίγει, σαν να είναι ανενεργό. Πρέπει να κάνω ανανέωση σελίδας, μερικές φορές πάνω απο μία φορά, για να μπορέσω να μεταφέρω το κέρσορα σε ένα θέμα/νήμα για να είναι ενεργό και να ανοίξει. Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά....
Παράδειγμα συνδέομαι στο φόρουμ και πάω να πατήσω "τελευταίες δημοσιεύσεις" ή απο τις τελευταίες δημοσιεύσεις θέλω να πατήσω σε ένα νήμα να ανοίξει και να το διαβάσω, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Πηγαίνω και κάνω ανανέωση της σελίδας του φόρουμ για να μπορέσω να κάνω την ενέργεια που περιέγραψα.
Αυτό δεν συνέβαινε παλιότερα ποτέ. Έχει αρχίσει να συμβαίνει το τελευταίο καιρό, μετά τις καταλήψεις των τζογαδοσελιδων. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; Δεν το έχει αναφέρει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα...
Ξέχασα να γράψω ότι συμβαίνει όταν μπαίνω απο pc
Συμβαίνει και σε μένα.Εγώ θέλω να αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει αρκετές μέρες τώρα και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το φόρουμ ή με εμένα.
Πολλές φορές πατάω πάνω σε ένα νήμα και δεν ανοίγει, σαν να είναι ανενεργό. Πρέπει να κάνω ανανέωση σελίδας, μερικές φορές πάνω απο μία φορά, για να μπορέσω να μεταφέρω το κέρσορα σε ένα θέμα/νήμα για να είναι ενεργό και να ανοίξει. Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά....
Παράδειγμα συνδέομαι στο φόρουμ και πάω να πατήσω "τελευταίες δημοσιεύσεις" ή απο τις τελευταίες δημοσιεύσεις θέλω να πατήσω σε ένα νήμα να ανοίξει και να το διαβάσω, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Πηγαίνω και κάνω ανανέωση της σελίδας του φόρουμ για να μπορέσω να κάνω την ενέργεια που περιέγραψα.
Αυτό δεν συνέβαινε παλιότερα ποτέ. Έχει αρχίσει να συμβαίνει το τελευταίο καιρό, μετά τις καταλήψεις των τζογαδοσελιδων. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; Δεν το έχει αναφέρει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα...
Ξέχασα να γράψω ότι συμβαίνει όταν μπαίνω απο pc
Και σε μένα. Στα 2-3 πάνω πάνω νήματα. Τα παρακάτω ανοίγουν. Εγώ μπαίνω κατά 90% από laptop. Και στις δημοσιευσεις το ίδιο.και πάω να πατήσω "τελευταίες δημοσιεύσεις" ή απο τις τελευταίες δημοσιεύσεις θέλω να πατήσω σε ένα νήμα να ανοίξει και να το διαβάσω
Αυτό ακριβώς.Και σε μένα. Στα 2-3 πάνω πάνω νήματα. Τα παρακάτω ανοίγουν. Εγώ μπαίνω κατά 90% από laptop. Και στις δημοσιευσεις το ίδιο.
.. ομοιωςΧθες για ώρες δεν μου άνοιγε καν το σάιτ.