Travelstories down

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ θέλω να αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει αρκετές μέρες τώρα και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το φόρουμ ή με εμένα.

Πολλές φορές πατάω πάνω σε ένα νήμα και δεν ανοίγει, σαν να είναι ανενεργό. Πρέπει να κάνω ανανέωση σελίδας, μερικές φορές πάνω απο μία φορά, για να μπορέσω να μεταφέρω το κέρσορα σε ένα θέμα/νήμα για να είναι ενεργό και να ανοίξει. Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά....

Παράδειγμα συνδέομαι στο φόρουμ και πάω να πατήσω "τελευταίες δημοσιεύσεις" ή απο τις τελευταίες δημοσιεύσεις θέλω να πατήσω σε ένα νήμα να ανοίξει και να το διαβάσω, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Πηγαίνω και κάνω ανανέωση της σελίδας του φόρουμ για να μπορέσω να κάνω την ενέργεια που περιέγραψα.

Αυτό δεν συνέβαινε παλιότερα ποτέ. Έχει αρχίσει να συμβαίνει το τελευταίο καιρό, μετά τις καταλήψεις των τζογαδοσελιδων. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; Δεν το έχει αναφέρει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα...:confused:

Ξέχασα να γράψω ότι συμβαίνει όταν μπαίνω απο pc

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Σήμερα σερνόμαστε ή μόνο σε μένα συμβαίνει (chrome κινητό)??
Συχνά πυκνά το κάνει, όπως λέει και ο gkalla. Το παρατηρώ αυτό μετά από τους Ινδονήσιους. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποια επιπλέον προστασία DOS που μπήκε μετά. Επίσης, στα online μέλη βλέπω κάτι 3-4-5 χιλιάδες, ήταν τόσοι πολλοί και πριν;

Εγώ θέλω να αναφέρω κάτι που μου συμβαίνει αρκετές μέρες τώρα και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το φόρουμ ή με εμένα.

Πολλές φορές πατάω πάνω σε ένα νήμα και δεν ανοίγει, σαν να είναι ανενεργό. Πρέπει να κάνω ανανέωση σελίδας, μερικές φορές πάνω απο μία φορά, για να μπορέσω να μεταφέρω το κέρσορα σε ένα θέμα/νήμα για να είναι ενεργό και να ανοίξει. Δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά....

Παράδειγμα συνδέομαι στο φόρουμ και πάω να πατήσω "τελευταίες δημοσιεύσεις" ή απο τις τελευταίες δημοσιεύσεις θέλω να πατήσω σε ένα νήμα να ανοίξει και να το διαβάσω, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Πηγαίνω και κάνω ανανέωση της σελίδας του φόρουμ για να μπορέσω να κάνω την ενέργεια που περιέγραψα.

Αυτό δεν συνέβαινε παλιότερα ποτέ. Έχει αρχίσει να συμβαίνει το τελευταίο καιρό, μετά τις καταλήψεις των τζογαδοσελιδων. Μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό; Δεν το έχει αναφέρει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα...:confused:

Αυτό εδώ και κανένα μήνα το παθαίνω κι εγώ στο κινητό (μήλο με firefox αλλά νομίζω μου έχει τύχει και με safari). 3-4 φορές / βδομάδα. Φορτώνει τη σελίδα /whats-new αλλά δεν κάνει τίποτα αν πατήσω πάνω στα links. Σαν να είναι δηλαδή ένα απλό μπλε υπογραμμισμένο κείμενο. Πρέπει να κάνω ανανέωση της σελίδας και τότε λειτουργεί κανονικά. Σε άλλα sites που είναι cached στον browser δεν το έχω. Στο pc δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ...

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Συμβαίνει και σε μένα.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
και πάω να πατήσω "τελευταίες δημοσιεύσεις" ή απο τις τελευταίες δημοσιεύσεις θέλω να πατήσω σε ένα νήμα να ανοίξει και να το διαβάσω
Και σε μένα. Στα 2-3 πάνω πάνω νήματα. Τα παρακάτω ανοίγουν. Εγώ μπαίνω κατά 90% από laptop. Και στις δημοσιευσεις το ίδιο.

Defkalion

Administrator
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το έχω δει κι'εγώ αυτό, δε ξέρω πού οφείλεται για να το φτιάξω...

Γενικώς χρειάζεται μια αναβάθμιση η πλατφόρμα αλλά δε ξέρω αν και πότε θα μπορέσω να το κάνω.

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ το εξής:
όταν μπαίνω από κινητό (chrome) βλέπω πάνω δεξιά τον αριθμό των αδιάβαστων μηνυμάτων.
Αντίθετα σε υπολογιστή (chrome και edge) δεν φαίνεται ο αριθμός αυτός.

Πολύ λεπτομέρεια, το ξέρω, αλλά το αφήνω εδώ να υπάρχει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.076
Μέλη
40.089
Νεότερο μέλος
Όλγα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom