Porfyria
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νάξος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Περού
Μπράβο και σε σένα! Με το καλό και στους επόμενους αγώνες!Συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν αυτό το Σ/Κ σε αγώνες! Συγχαρητήρια και στην @fenia42 για τον 1ο της ημιμαραθώνιο.
Έτρεξα και εγω στο Βερολίνο, τον 1ο μου ημιμαραθώνιο, τελείως απροπόνητος, χωρίς καθόλου τρέξιμο απο 15/12 (με εξαίρεση ενα πολύ χαλαρό 5αρι στα Τρίκαλα 15/3 (στα πλαίσια του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα - Τρίκαλα). Σκοπός φυσικά, απλά να τερματίσω, προς μεγάλη μου έκπληξη, εκανα λίγο πάνω απο 2:30, με αρκετές ενοχλήσεις σε γόνατα και γάμπες.
Συμπτωματικά, ήταν ο 50ος χρονομετρημένος αγώνας μου απο το 2017 που ξεκίνησα να τρέχω!
View attachment 530988
Στα του αγώνα: Αρκετό κρύο, που αν και ηταν οτι έπρεπε κατα την διάρκεια της διαδρομής, πριν και μετά τον αγωνα, ηταν αρκετά ενοχλητικό. Η διαδρομή τελείως επίπεδη, με χιλιάδες κοσμο σε όλο το μηκος της (παρόλο το κρύο!), άπειρα ενθαρρυντικοί (διάβαζαν τα ονοματά μας στα ΒΙΒ και μας φώναζαν), σταθμοί υδροδοσίας ανα 5χλμ, με νερό, τσαι, drinkmix του χορηγού maurten καθως και 2 σταθμοί με μπανάνες. Τελευταίο αφήνω το ΤΕΛΕΙΟ μετάλλιο του αγωνα, ο οποίος γιόρταζε τα 45 χρόνια του.
View attachment 530990
Επόμενος αγώνας, εκτός απροόπτου, τα 10χλμ του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου 26/04.
Μέχρι τότε, υγεία, ταξίδια και καλά τρεξίματα!