Viaggi
Member
- Μηνύματα
- 1.104
- Likes
- 5.712
Τα παρέθεσα, μπιτονακι με καύσιμα. Θα το βρεις στη κατηγορία καχυποψία για τις low cost, στην υποκατηγορία χιούμορ...Μπορείς να παραθέσεις τα ψιλά γράμματα των όρων;
Τα παρέθεσα, μπιτονακι με καύσιμα. Θα το βρεις στη κατηγορία καχυποψία για τις low cost, στην υποκατηγορία χιούμορ...Μπορείς να παραθέσεις τα ψιλά γράμματα των όρων;
Μεγάλη η κουβέντα για τις low cost.Τα παρέθεσα, μπιτονακι με καύσιμα. Θα το βρεις στη κατηγορία καχυποψία για τις low cost, στην υποκατηγορία χιούμορ...
Επικρατεί λανθασμένη άποψη στον πολύ κόσμο για τις low cost, όσοι γράφουμε και παρακολουθούμε αυτό το φόρουμ ξέρουμε ότι αυτές οι απόψεις είναι εντελώς λάθος.Μεγάλη η κουβέντα για τις low cost.
Η αγορά ευτυχώς είναι ελεύθερη και χρησιμοποιεί ο καθένας τις υπηρσίες της εταιρείας που επιθυμεί.
Οποτε μπορεσεις μας μεταφερεις τι εγινε. Και αν αυτη η ρημαδοτσαντουλα 20×20 δεχοταν ελεγχο στο gate η περνουσε η μεγαλυτερη τσαντα του νεου κανονισμου.Παιδιά έκανα τσεκίν για αυριανή πτήση και στα boarding passes αναφέρεται ότι δικαιούμαστε μόνο μια μικρή τσάντα (τύπου σχολική), ενώ την κράτηση την κάναμε πριν τις 8/06.
Τι κάνω; Έκανα απλά screenshot την κράτησή μας να φαίνεται ημερομηνία, καθώς και το σημείο στο νέο κανονισμό που φαίνεται η εξαίρεση για όσους επιβάτες έκλεισαν πριν τις 8/06. Αλλά έχω ένα άγχος.
(προσωπικά backpack θα πάρω ούτως ή άλλως, απλά μεγαλύτερο, η συνταξιδιώτισσά μου όμως θα πάρει σίγουρα βαλιτσάκι)
Απαντώ στα γρήγορα περιμένοντας το τρένο.Οποτε μπορεσεις μας μεταφερεις τι εγινε. Και αν αυτη η ρημαδοτσαντουλα 20×20 δεχοταν ελεγχο στο gate η περνουσε η μεγαλυτερη τσαντα του νεου κανονισμου.
Αυτο το ξερω οτι παραδιδουμε βαλιτσες. Εχω φρικαρει με τα ορια της μικρης γιατι μετα επιστρεφουμε με Ryan που εχει αλλα ορια και μετα με Aegean που ειμαστε χαλαροι. Επιπλεον φοβαμαι απωλεια-καθυστερηση στην παραλαβη και θελω να χωρεσω τα αναγκαια για το πρωτο 2ημερο στην 20×20.Απαντώ στα γρήγορα περιμένοντας το τρένο.
Εγώ πέρασα αέρα χωρίς θέμα (κουβαλούσα μεγάλο backpack και τσαντούλα).
Στη συνταξιδιώτισσά μου είπαν την ώρα της επιβίβασης ότι κανονικά έδινε το βαλιτσάκι στο τσεκίν χωρίς χρέωση κι ότι πια απαγορεύονται οι χειραποσκευές για τους μη priority. Αλλά την άφησαν.
Στο γυρισμό θα πάμε να κάνουμε τη φάση στο τσεκίν και θα επανέλθω αν έχουμε κάποιο ευτράπελο.
Εγώ πάντως πέρασα με τεράστιο backpack. Τώρα τι να σου πω, είναι και θέμα τύχης νομίζω.Αυτο το ξερω οτι παραδιδουμε βαλιτσες. Εχω φρικαρει με τα ορια της μικρης γιατι μετα επιστρεφουμε με Ryan που εχει αλλα ορια και μετα με Aegean που ειμαστε χαλαροι. Επιπλεον φοβαμαι απωλεια-καθυστερηση στην παραλαβη και θελω να χωρεσω τα αναγκαια για το πρωτο 2ημερο στην 20×20.
Την καταρα μου να εχουν.
Καλώς ήρθες. Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το σχετικό θέμα, στο οποίο μπορείς να βρεις γνώμες για την εταιρεία.ενα καλο ηταν Volotea είχε βγαλει για τα 10 χρονια λειτουργιας της μια προσφορα μελους με 10 γαι 1 χρόνο και εχεις αρκετα προνομια..την εκανα τωρα θα δειξει..
εχει ταξιδεψει κανεις ποτε με volotea??
ειμαι καινουργιο μελος..παθιασμενος με ταξιδια..απο κουνια ..
Μπορεις να μας πεις προορισμο? Να ξερουμε τι να περιμενουμε?Μόλις μου ακυρώθηκε πτήση που ήταν προγραμματισμένη σε 15 ημέρες.
Τελικά δεν έφταιγε μόνο ο κόβιντ για τις ακυρώσεις της Volotea.