Volotea Volotea

vanda

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βέρνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Βιετνάμ
Καλή σας μέρα!!Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας γιατί δεν έχω ταξιδέψει ποτέ με βολοτεα και έχω καποια ερωτηματικά στο κεφάλι μου🩷Θέλω να κλείσω για τελη του μήνα Θεσσαλονίκη -Σαντορίνη!Συνηθίζει να κάνει ακυρώσεις η εταιρεία γιατί κάτι παρεμφερές διάβασα σε άλλο νήμα,μην μείνω με την χειραποσκευη στο χέρι!Και έπειτα με την επιλογή combo go επιλέγω θέση και παίρνω μαζι μου προσωπικό αντικείμενο και χειραποσκευη μέχρι 10kg χωρίς άλλη χρέωση, σωστά;Είμαι πρωτάρα και έχω ανασφάλειες😁Σας ευχαριστώ πολύ
Κι εμείς που πήγαμε Μύκονο το Μάϊο, οι πτήσεις ήταν μια χαρά συνεπείς.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Βολιβία
Πιο αξιοπιστη και απο την Αιγαιου βγηκε τελικα. Η οποια μια χαρα με εχει ταραξει στις αλλαγες ωρας τελευταια...

maria91

Member
Πιο αξιοπιστη και απο την Αιγαιου βγηκε τελικα. Η οποια μια χαρα με εχει ταραξει στις αλλαγες ωρας τελευταια...
ΑΑΑΑΑΑΑΑ μη τα θελετε ολα δικα σας και θελετε να πηγαινετε στο προορισμο σας την ωρα που λεει το εισιτηριο σας...τουλαχιστον 45λεπτα αναμονη απο Αθηνα και 1.30 ωρα συνολο απο τη Λημνο το περασμενο σκ....καλα πηγε κ αυτο!!!

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Καλημέρα στην παρέα, από χθες προσπαθώ να συνδεθώ στη volotea, και στην ιστοσελίδα και στο app, μέσω Facebook και μου βγάζει αυτό:
Screenshot_2023-09-01-10-05-02-357_com.android.browser.jpg
εχετε καμία ιδέα πως να ξεμπλοκαρει;

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αυστραλία - Καλιφόρνια
1693554425959.png

Το έφτιαξαν;

Εδώ και χρόνια δεν έχω fb για να δω τι παίζει εκεί... :p

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Για κάμποσο καιρό η ιστοσελίδα και το app της volotea λειτουργούσε μια χαρά και μπορούσα να συνδεθώ μέσω Facebook, ελπίζω να το φτιάξουν...

paefstra

Member
Στο παρελθόν είχα προσπαθήσει να φτιάξω λογαριασμό με κωδικούς και δεν το δεχόταν
Το πετυχα στο pc γιατι κολλουσε και σε μενα και μετα με αυτους τους κωδικους μπηκα στην εφαρμογη, γιατι ειχα το ιδιο προβλημα. Γινεται, αλλα δεν θυμαμαι πως το εκανα. Νομιζω οτι ψαχνοντας λιγο βρισκεις το πεδιο που ζητας αλλαγη τροπου συνδεσης, αλλα μονο σε pc.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.440
Μέλη
38.555
Νεότερο μέλος
Almar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom