• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Απρίλιο - Μάιο 2019 !!

Wizz Air Wizz air ερωτήσεις

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Ν. Αφρική
Θελω να ακυρωσω 2 εισιτηρια Αθηνα-Λονδινο που εχω κλεισει για Μαρτιο και επιθυμω επιστροφη χρηματων στην καρτα με την οποια τα αγορασα και οχι επιστροφη χρηματων σε λογαριασμο wizz .Αν καταλαβα καλα με αυτο που λεει στο site τους αυτο γινεται μονο μεσω τηλεφωνικου κεντρου και οχι ηλεκτρονικα?δλδ θα μας στοιχισει ο κουκος αηδονι?εχετε καποια συμβουλη?

"Αν ζητηθεί επιστροφή χρημάτων σε έναν λογαριασμό WIZZ, όλες οι πτήσεις για όλους τους επιβάτες που περιλαμβάνονται στην κράτηση θα ακυρωθούν και δεν θα θεωρούνται έγκυρες. Μετά την online ολοκλήρωση της εθελοντικής ακύρωσης και της υποβολής αίτησης για πίστωση στον λογαριασμό WIZZ, η διαδικασία δεν είναι αναστρέψιμη και δεν είναι δυνατή η περαιτέρω τροποποίηση. Η πίστωση WIZZ δεν μπορεί αργότερα να μετατραπεί στην αρχική μέθοδο πληρωμής.

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε το ποσό επιστροφής στη χρεωστική/πιστωτική κάρτα σας, μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο πραγματοποιήθηκε η αρχική κράτηση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Wizz Air (προς το παρόν δεν υπάρχει επιλογή online). Σε αυτήν την περίπτωση το τέλος συναλλαγής μέσω τηλεφωνικού κέντρουδεν θα χρεωθεί."
Η συμβουλή μου είναι να περιμένεις. Η wizz κάνει πολύ συχνά αλλαγές/τροποποιήσεις στις πτήσεις της και μπορεί έτσι να βρεις πάτημα για ακύρωση. Έχεις χρόνο μέχρι τον Μάρτιο.

LOULOUTGAL

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
γαλλικη πολυνησια
Αυτο εχω σκοπο να κανω και να την ακυρωσω αν ειναι 14 μερες πριν την αναχωρηση για να εχω το μικρότερο δυνατό τέλος ακύρωσης .

adiaforos

Member
Θελω να ακυρωσω 2 εισιτηρια Αθηνα-Λονδινο που εχω κλεισει για Μαρτιο και επιθυμω επιστροφη χρηματων στην καρτα με την οποια τα αγορασα και οχι επιστροφη χρηματων σε λογαριασμο wizz .Αν καταλαβα καλα με αυτο που λεει στο site τους αυτο γινεται μονο μεσω τηλεφωνικου κεντρου και οχι ηλεκτρονικα?
Αυτό που λέει στο site αφορά ακυρώσεις με δική της υπαιτιότητα. Εσύ αναφέρεσαι σε ακύρωση εκ μέρους σου, οπότε ισχύουν οι όροι του ναύλου. Στα φθηνά εισιτήρια δεν επιστρέφεται κάποιο ποσό, αλλά δες τους όρους του ναύλου που έχεις κλείσει.

LOULOUTGAL

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
γαλλικη πολυνησια
Ισχύουσες πληρωμές σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης
1. Το τέλος ακύρωσης εξαρτάται από τις ημέρες που απομένουν μέχρι την αναχώρηση και χρεώνεται ανά επιβάτη ανά πτήση, όπως ορίζεται παρακάτω.

• Απομένουν περισσότερες από 14 ημέρες, τέλος ακύρωσης: ‎65,00 € ανά επιβάτη ανά πτήση
  • Απομένουν 14 ημέρες, τέλος προστασίας θέσης: ‎85,00 € ανά επιβάτη ανά πτήση
  • Αν η ακύρωση πραγματοποιηθεί σε διάστημα μεγαλύτερο των 14 ημερών πριν από την αναχώρηση, οι επιβάτες δικαιούνται επιστροφή χρημάτων του συνολικού ναύλου μετά την αφαίρεση του τέλους ακύρωσης και της ανάκτησης προνομίων του WIZZ Discount Club.
  • Αν η ακύρωση πραγματοποιηθεί σε διάστημα εντός 14 ημερών από την αναχώρηση, οι επιβάτες δικαιούνται επιστροφή χρημάτων του συνολικού ναύλου μετά την αφαίρεση του τέλους προστασίας θέσης, της ανάκτησης προνομίων του WIZZ Discount Club και άλλων υπηρεσιών
Το παραπάνω ειναι απο το πεδιο της εθελοντικης ακυρωσης.Τελοςπαντων ευχομαι να το αλλαξουν οι ιδιοι για να μην χασω τα χρηματα .

piccolo_mondo

Member
Καλησπερα! Θεωρειτε οτι ειναι αρκετα νωρις για να κλεισει καποιος απο τωρα με wizz για 11-12 μηνες μετα? Υπαρχουν πιθανοτητες αλλαγης/ακυρωσης απο την ιδια την wizz?

Last edited:

mourohavlos

Member
Καλησπερα! Θεωρειτε οτι ειναι αρκετα νωρις για να κλεισει καποιος απο τωρα με wizz για 11-12 μηνες μετα? Υπαρχουν πιθανοτητες αλλαγης/ακυρωσης απο την ιδια την wizz?
Θα έδινα πιθανότητα που πλησιάζει το 50% για αλλαγή (έστω και μή ουσιώδη) ή ακόμη και ακύρωση, ειδικά για μη δημοφιλή δρομολόγια. Εννοείται πως, εφόσον κλείσεις από τώρα διαμονή κλπ., να είναι με δωρεάν ακύρωση

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ντουμπαι
Να σας κάνω μια ερώτηση. Λέω να κλείσω για αρχές Νοεμβρίου με wizzair για Αμπού Ντάμπι. Είναι νωρίς πιστεύετε? Παίζει να ακυρώσει ή να αλλάξει την πτήση?

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Ν. Αφρική
Να σας κάνω μια ερώτηση. Λέω να κλείσω για αρχές Νοεμβρίου με wizzair για Αμπού Ντάμπι. Είναι νωρίς πιστεύετε? Παίζει να ακυρώσει ή να αλλάξει την πτήση?
Η Wizz; Χαχα! Το απιθανο σεναριο ειναι να μην αλλαξει! Αν εχεις βρει καλη τιμη και εχεις ευελιξια στην αδεια σου, κλεισε. Κανε κ μια κρατηση ξενοδοχειου με δωρεαν ακυρωση και παρακαλα μονο μη σε πιστολιασει τελευταια στιγμη!

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ντουμπαι
Η Wizz; Χαχα! Το απιθανο σεναριο ειναι να μην αλλαξει! Αν εχεις βρει καλη τιμη και εχεις ευελιξια στην αδεια σου, κλεισε. Κανε κ μια κρατηση ξενοδοχειου με δωρεαν ακυρωση και παρακαλα μονο μη σε πιστολιασει τελευταια στιγμη!
Ωχ ωχ ωχ... Τόσο χάλια έτσι? Εντάξει ευελιξία έχω.. να πιστολιασει εννοείς να ακυρώσει γενικά την πτήση? Τόσο αναξιόπιστη??

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού, Ν. Αφρική
Ωχ ωχ ωχ... Τόσο χάλια έτσι? Εντάξει ευελιξία έχω.. να πιστολιασει εννοείς να ακυρώσει γενικά την πτήση? Τόσο αναξιόπιστη??
Οχι απαραιτητα αλλα αν αλλαξει μερα π.χ και πλεον δεν μπορεις να ακυρωσεις ή να τροποποιησεις την κρατηση του ξενοδοχείου σου.
Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα εχει βουηξει ο κοσμος με την Wizz και τις πτησεις κραχτες που βγαζει αλλα ποτε δεν γινονται...

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ντουμπαι
Οχι απαραιτητα αλλα αν αλλαξει μερα π.χ και πλεον δεν μπορεις να ακυρωσεις ή να τροποποιησεις την κρατηση του ξενοδοχείου σου.
Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα εχει βουηξει ο κοσμος με την Wizz και τις πτησεις κραχτες που βγαζει αλλα ποτε δεν γινονται...
Μάλιστα... Μωρέ εντάξει, ευελιξία έχω με αδεια, και ξενοδοχείο θα κλείσω με δωρεάν ακύρωση.. οπότε στην χειρότερη να αλλάξουν την πτήση του γυρνα ή του έλα και να χάσουμε μέρα..

vikara

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland!!!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησί Πάσχα
Έχω ταξιδέψει με wizz αρκετές φορές τα τελευταία 5 χρόνια, ποτέ δεν είχα αλλαγή/ακύρωση της πτήσης μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.076
Μέλη
38.065
Νεότερο μέλος
aggchatz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα