Δύο ταξιδιώτες παντρεύουν την αγάπη τους για την εξερεύνηση, την urban αισθητική και το sustainable design με τις σύγχρονες ανάγκες του ταξιδιού. Κάπως έτσι γεννήθηκε το Flâneur Souvenirs & Supplies, ένα στέκι για τους περιηγητές του κόσμου και το όνειρο δύο ταξιδιωτών που έγινε πραγματικότητα. 

Όταν ο Γιάννης και η Κατερίνα δεν ταξιδεύουν, τους βρίσκουμε στην οδό Φλέσσα, στο νούμερο 1, στην Πλάκα, έτοιμους να μοιραστούν την ταξιδιωτική τους εμπειρία και να μας ξεναγήσουν στην υπέροχη συλλογή τους με τα πιο πρωτότυπα προϊόντα της αγοράς που αφορούν, τι άλλο; Μα φυσικά … τα ταξίδια!

Επιλέγοντας αξιόπιστα brands όπως η Millican, με backpacks φτιαγμένα με οικολογική συνείδηση, μινιμαλιστική διάθεση και 100% χρηστικότητα, ο συνειδητοποιημένος ταξιδιώτης εδώ θα ανακαλύψει έναν δια βίου συνοδοιπόρο για κάθε του απόδραση. Ξεχωρίσαμε το 28lt overnight pack Miles – The Duffle Bag λόγω της πανέξυπνης διαμόρφωσης του, τους κρυφούς χώρους, την αδιάβροχη και ανθεκτική κατασκευή του, αλλά κυρίως για το ιδανικό του μέγεθος για την πόλη, το ταξίδι και το αεροπλάνο.

THE MAVERICKS Oli The Zip Pack 15L Gorse
THE MAVERICKS Smith The Roll Pack 25L

 

Standard Issue Travel System

Επειδή δεν είμαστε τουρίστες, κοινώς κυκλοφορούμε παντού, βάλαμε στο μάτι ολόκληρη την συλλογή των ταξιδιωτικών αξεσουάρ της Herschel. Από την ειδική θήκη για το διαβατήριο, τα “κρυφά” πορτοφόλια, κάθε είδους pouch για το συνάλλαγμα και τις κάρτες μας – όλα με προστασία τεχνολογίας RFID – μέχρι την πρωτότυπη κλειδαριά TSA Card Lock για τις αποσκευές μας. Κάποιοι στο μεταξύ μπορεί να μας πούν ψυχαναγκαστικούς, αλλά όταν ταξιδέψεις με τα Herschel Supply’s Standard Issue Travel System, δεν υπάρχει επιστροφή. Από τη βαλίτσα μέχρι το backpack, αυτά τα μαγικά cubes είναι προορισμένα για να μας οργανώσουν και ποτέ να μην ξανακοιτάξουμε ντροπιασμένοι το πάτωμα στον έλεγχο του αεροδρομίου. 

Herschel Travel Accessories

Το περιπετειώδες πνεύμα του ταξιδιού δεν περιορίζεται μόνο στα χρηστικά αντικείμενα αλλά εισβάλλει σε ρούχα, βιβλία, κοσμήματα, παντού! Πως αλλιώς θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε τα μοναδικά σχέδια του CUT./DESIGN από την όμορφη Κρήτη, εμπνευσμένα από τις υψηλότερες κορυφές των Ιμαλαΐων και μέχρι την Ελληνική γη. Ή την εξαιρετική βιβλιοθήκη για πραγματικούς συλλέκτες, με βιβλία όπως οι εικονογραφημένοι χάρτες Mind the Map που μας ξεναγούν στην τέχνη της σύγχρονης χαρτογραφίας, Off the Road περιπέτειες από λιγότερο ταξιδεμένα μονοπάτια του κόσμου αλλά και τα πιο πρωτότυπα καταλύματα στις σελίδες του THE HINTERLAND, ως πηγές απόλυτης ταξιδιωτικής έμπνευσης.

CUT Design Inspired T-shirts
Off the Road Hardcover

Στο Flâneur Souvenirs & Supplies δε μας κέρδισε μόνο το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα είναι επιλεγμένα με μπόλικο ταξιδιωτικό μεράκι αλλά ότι τα περισσότερα είναι δοκιμασμένα από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες σε πραγματικές συνθήκες ταξιδιού, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπου απόδραση. Είτε λοιπον είμαστε απλοί εξερευνητές, είτε hard core ορκισμένοι ταξιδιώτες, δεν είναι δυνατόν να αναχωρήσουμε χωρίς τουλάχιστον ένα scratch map για να βάλουμε στο κάδρο τις δικές μας περιπέτειες.  

Ο Γιάννης και η Κατερίνα ως γνήσιοι πρεσβευτές του ταξιδιού έφτιαξαν ένα hub όπου μπορούμε να μοιραστούμε την τρέλα μας, να αναδείξουμε την ταξιδιωτική μας ταυτότητα και φυσικά να βρούμε τα ωραιότερα δώρα τα οποία μάλλον θα χαρίσουμε πρώτα στον εαυτό μας. Επίσης ως οπαδοί του ταξιδιωτικού φόρουμ Travelstories προσφέρουν στα μέλη της ταξιδιωτικής μας κοινότητας και στους αναγνώστες μας 10% έκπτωση σε όλες τις αγορές μας!!!

 

Flâneur Souvenirs & Supplies  Φλέσσα 1, Πλάκα, Αθήνα

Flâneur Souvenirs & Supplies