Συνέχεια στις εκπομπές μας για τα ελληνικά νησιά, αυτή τη φορά παρουσιάζουμε την πανέμορφη Κάρπαθο. Από τις φανταστικές της παραλίες του νησιού στην παραδοσιακή Όλυμπο που οι καλεσμένοι μας θεωρούν από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας, και από το εξαιρετικό φαγητό στη φανταστική εκδρομή στην… Καραϊβική του Αιγαίου όπως βαφτίσαμε τη Σαρία, δείτε τη συζήτησή μας και μάθετε ποια είναι τα τοπ-5 πράγματα που δε πρέπει να χάσει κανένας επισκέπτης στο νησί!

Αν θέλετε να θυμηθείτε τις προηγούμενες εκπομπές μας για ελληνικά νησιά, ήταν η Αμοργός εδώ και η Κως εδώ, ενώ κάναμε και ένα τοπ-5 ελληνικών νησιών εδώ.

Οι εκπομπές μας είναι όλες διαθέσιμες και σε podcast εδώ, ή στα apple podcast, google podcast, spotify, ή όπου ακούτε τα podcast σας.

Απολαύστε την κουβέντα μας:

Βοηθήσετε μας να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε ακόμα περισσότερες εκπομπές:

Κάντε εγγραφή με το κόκκινο κουμπάκι subscribe στο κανάλι μας, μοιραστείτε τις εκπομπές στα social media και παρακινείστε τους φίλους σας να κάνουν εγγραφή!

Εγγραφή στο κανάλι μας εδώ: https://www.youtube.com/user/taksidia

Γίνετε μέλος στην κοινότητά μας και δημοσιεύστε τις δικές σας ταξιδιωτικές ιστορίες: https://www.travelstories.gr/community