Η Λουάνγκ Πραμπάνγκ είναι ένα ονειρικό μέρος. Ξεχασμένη από τον χρόνο, μόλις τώρα ξυπνά από τον λήθαργο των τελευταίων δεκαετιών. Μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, προστατευόμενο από την Unesco, είναι το ευλογημένο μέρος που η Γαλλική αποικιοκρατική αρχιτεκτονική συναντά και συμπληρώνει την ντόπια Λαοτινή παράδοση και που τα σφυροδρέπανα του καθεστώτος  συνυπάρχουν με τα φρεσκοανακαινισμένα boutique ξενοδοχεία που αργά αλλά σταθερά καταλαμβάνουν την πόλη.

Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα ξενοδοχεία που ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια σε κάθε γωνιά της πόλης ξεχωρίζει το Lotus Villa. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, βουτηγμένο σε ένα υπέροχο κήπο και χαμένο ανάμεσα σε café, ναούς και το ποτάμι. Τα δέκα επτά του δωμάτια είναι περίτεχνα διακοσμημένα, σύμφωνα με το Γαλλολαοτινό στυλ και προσφέρουν στον επισκέπτη όλες της ανέσεις ενός σύγχρονου ξενοδοχείου. Το service είναι διακριτικότατο, οι τιμές άριστες και το φιλικό προσωπικό  έτοιμο να σας βοηθήσει σε ότι χρειαστείτε.

Εxtra tip. Κάθε μέρα, πολύ νωρίς το πρωί, ακριβώς έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου περνούν οι βουδιστές μοναχοί και δέχονται τις καθιερωμένες προσφορές από τους ντόπιους στο δρόμο τους προς τους ναούς. Είναι μια εμπειρία που για κανένα λόγο δεν πρέπει να χάσετε…

https://www.booking.com/hotel/la/lotus-villa.el.html?aid=317904