Σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής μας ο Defkalion και ο Traveller μας ξεναγούν στη πόλη τους, την… εξωτική Μελβούρνη και περιγράφουν τί τους ξετρελαίνει και τί τους … εξοργίζει!!

Μια συζήτηση για τα must see και τα tourist traps μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες μητροπόλεις της Αυστραλίας, επιλογές για κοντινές εκδρομές και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά και διαφορετικές οπτικές που θα προκαλέσουν ίντριγκες!

Αν έχετε το Philip island, τη Mornington Peninsula ή τη Yarra Valley στο bucket list, έχετε όνειρο να οδηγήσετε στον Great Ocean Road, αγαπάτε τα πολιτιστικά δρώμενα, τα φεστιβάλ και τις αθλητικές δραστηριότητες, θέλετε να εξερευνήσετε τα laneways, το central business district και να βυθιστείτε στη νυχτερινή ζωή της Μελβούρνης, αυτό το επεισόδιο είναι φτιαγμένο για εσάς!

Θα μάθετε επίσης γιατί ο Traveller πιστεύει ότι η Μελβούρνη είναι ο παράδεισος του φαγητού, ποιο είναι το πιο σημαντικό μουσείο, τι είναι τα hook turns, ποια είναι η καλύτερη εποχή για να ταξιδέψουμε στη Μελβούρνη και τι συμβαίνει τελικά στο Oakleigh, την Ελληνική γειτονιά της πόλης!

Βοηθήσετε μας να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε ακόμα πιο ωραία Video:

Κάντε εγγραφή με το κόκκινο κουμπάκι subscribe, μοιραστείτε τις εκπομπές στα social media και παρακινείστε φίλους σας να κάνουν εγγραφή!

Subscribe: https://www.youtube.com/user/taksidia