Το Κο Λίπε είναι ένας από τους τελευταίους παράδεισους της Ταϋλάνδης. Είναι ένα νησί όνειρο, με ελάχιστους τουρίστες, χαμένο στην θάλασσα του Aνταμάν, στο νότιο άκρο της χώρας, μια ώρα με το πλοίο από το Λανγκάουι, το γνωστό νησί της Μαλαισίας.

Στο βόρειο άκρο του, σε μια παρθένα παραλία με κρυστάλλινα νερά, λευκή πούδρα άμμου και φόντο έναν εντυπωσιακό κοραλλιογενή ύφαλο, βρίσκεται το Castaway Beach Resort, ένα ξενοδοχείο εμπνευσμένο από την Ταϋλανδέζικη αρχιτεκτονική που συνδυάζει άριστα άνεση και στυλ. Τα απλά ευρύχωρα μπανγκαλόου που το απαρτίζουν βρίσκονται σχεδόν πάνω στην παραλία, με καταπληκτική θέα προς την θάλασσα, αποτελώντας έτσι ιδανικό μέρος για διακοπές και χαλάρωση. Φτιαγμένα από ξύλο και σοφά σχεδιασμένα έτσι ώστε να εκμεταλλεύονται την δροσιά του ανέμου για κλιματισμό και τις ακτίνες του ήλιου για την θέρμανση του νερού, είναι υπόδειγμα βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

Αυτά που μπορεί να κάνει και να χαρεί κανείς σε ένα ειδυλλιακό μέρος σαν το Κο Λίπε είναι απίστευτα. Μπάνιο στα τυρκουάζ νερά της θάλασσας, snorkelling στον κοραλλιογενή ύφαλο, καταδύσεις στα μικρά διπλανά νησάκια, βαρκάδα σε μακρινές παραλίες ή απλό relax, απολαμβάνοντας  ένα παραδοσιακό μασάζ από το έμπειρο προσωπικό του resort.

https://www.booking.com/hotel/th/castaway-resort-koh-lipe.el.html?aid=317904