Το Rajastan είναι μοναδικό. Στα μέρη του συναντάς μια μικρογραφία ολόκληρης της Ινδίας. Πολύχρωμες πόλεις, υπέροχα χωριά, πολύβουα παζάρια. Είναι γεμάτο κάστρα, παλάτια, ναούς, σε προκαλεί να το γνωρίσεις και να το αγαπήσεις.

Μια τόσο υπέροχη περιοχή λοιπόν αναμφίβολα αξίζει και ένα ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης. Ξεχάστε τα μεγάλα groups με το σφιχτό πρόγραμμα, χαλαρώστε και ανακαλύψτε τον τόπο μόνοι σας με ένα πρωτότυπο, αντισυμβατικό τρόπο. Φτιάξτε οι ίδιοι το  πρόγραμμα του ταξιδιού σας, νοικιάστε ένα αυτοκίνητο με ντόπιο οδηγό, και δείτε το Rajastan με τα μάτια ενός ντόπιου.

Το Gajraj Travels  έχει έδρα του την Jaipur και κάνει ακριβώς αυτή την δουλειά. Φτιάχνει custom-made ταξιδιωτικά προγράμματα και νοικιάζει μοντέρνα ασφαλή αυτοκίνητα με αγγλόφωνους οδηγούς, οι οποίοι φυσικά εκτελούν και χρέη ξεναγού. Στείλτε τους ένα email με τις ημερομηνίες του ταξιδιού και τα μέρη που θέλετε να δείτε  και αυτοί αμέσως θα σας απαντήσουν παρουσιάζοντάς σας διάφορα εναλλακτικά σενάρια ανάλογα με το budget σας. Προτείνουν, συμβουλεύουν, λύνουν όλες τις απορίες σας. Ο οδηγός σάς υποδέχεται σε όποιο αεροδρόμιο κανονίσετε και μαζί του θα περάσετε αξέχαστα. Μπορείτε άφοβα να τον εμπιστευθείτε, μην ξεχνάτε πως το Rajastan είναι η πατρίδα του και την γνωρίζει τέλεια. Εκτός από τις μεγάλες πόλεις θα σας ταξιδέψει σε μικρά χωριά που είναι έξω από τους τουριστικούς χάρτες και θα σας μάθει μικρά μυστικά της περιοχής εντελώς άγνωστα στον συμβατικό ταξιδιώτη.

http://www.gajrajtravels.com