Το μικρό χωριό του Bathsheba βρίσκεται στις ανατολικές ακτές των Μπαρμπάντος και είναι  ένα σπάνιο μέρος. Από την μια τα μανιασμένα κύματα του Ατλαντικού το σφυροκοπούν ανελέητα, ανεβάζοντας το έτσι ψηλά στις προτιμήσεις των παθιασμένων surfers και από την άλλη, μικροί κοραλλιογενείς ύφαλοι σχηματίζουν πισίνες στις ακτές του, χαρίζοντας στους επισκέπτες  μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Δυο βήματα
από την παραλία, χαμένο μέσα σε  κοκοφοίνικες και χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, βρίσκεται το Sea-U Guest House, ένα στυλάτο μικρό ξενοδοχείο, μόλις εννέα δωματίων, φτιαγμένο από ξύλο, με μεγάλες βεράντες που βλέπουν το απέραντο του ωκεανό ή τους γεμάτους παραδεισένια φυτά κήπους.

Η ημέρα στο Sea-U Guest House ξεκινά με ένα super ενισχυμένο πρωινό, όπου ξεχωρίζουν το τοπικό ψωμί φτιαγμένο από καρύδα και μπανάνα, οι ντόπιες μαρμελάδες και τα υπέροχα τροπικά φρούτα. Στη συνεχεία, αν κάποιος έχει βαρεθεί το surfing και το κολύμπι, μπορεί να χαλαρώσει στις εντυπωσιακές αιώρες του κήπου, να περπατήσει μέχρι το κέντρο του χωριού, χαζεύοντας την αποικιοκρατική αρχιτεκτονική ή να διοργανώσει μια φυσιολατρική εκδρομή στην ενδοχώρα.

Extra tip. Το βράδυ, ένα από τα ωραιότερα εστιατόρια των Μπαρμπάντος, το εστιατόριο του Hotel Atlantis, βρίσκεται σε θέση βολής από το Sea-U και προσφέρει γνήσια Κρεολέζικη κουζίνα επιπέδου. Μην το χάσετε.

http://www.seaubarbados.com/