Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Travelstories τρέχει τη μεγάλη ταξιδιωτική του έρευνα, με σκοπό τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων για το ταξιδιωτικό προφίλ των μελών και αναγνωστών του, αλλά και την καταγραφή των επιθυμιών τους σχετικά με τα επόμενα βήματά του.

Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή, γεγονός που βοήθησε στην παραγωγή εντυπωσιακών στατιστικών στοιχείων, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ για το 2017, και εδώ για το 2015.

Ειδικά το 2017 ήταν μια σημαντική χρονιά για το Travelstories, αφού σηματοδότησε την εκκίνηση του ταξιδιωτικού περιοδικού που πλαισιώνει πια την πολυπληθή κοινότητα.:)

Έτσι λοιπόν ζητάμε τη βοήθειά σας και σας παρακαλούμε θερμά να μας προσφέρετε 15 λεπτά από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του σχετικού ερωτηματολογίου. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν λίγες ημέρες μετά τη λήξη της έρευνας.

Στο τέλος της έρευνας έχετε τη δυνατότητα να μπείτε στην κλήρωση για τρεις ταξιδιωτικούς χάρτες scratch maps, προσφορά του καταστήματος *Flâneur Souvenirs & Supplies* , Φλέσσα 1 στην Πλάκα: https://www.facebook.com/flaneursouvenirsandsupplies

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΔΩ (ΚΛΙΚ)