Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ναι, τόσες μέρες βλέπαμε σποτάκια της ΝΔ με την καταστροφή της Ελλάδας, τον (ψε)καμμένο να αγκαλιάζει άγνωστα παιδάκια σε παιχνιδάδικα και θα κωλώσω στον κώλο της Νόνης (τιμή της και καμάρι της).

Ζητώ (απο την αριστερά) να απενοχοποιήσει τους κώλους (ανδρικούς/γυναικείους).
 
Last edited:

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.397
Η Κουντουρά. Που όντως δεν είναι καραγκιόζης αλλά απορώ με ποιο γνωστικό αντικείμενο θα μπορούσε να καταπιαστεί.... Με τα εργασιακά ας πούμε; Με κανά υφυπουργείο πολιτισμού; Θα γελάει ο κόσμος.
Αυτό που λες σηκώνει πολύ κουβέντα .... δηλαδή απο τους μέχρι τώρα πολιτικούς που είχαμε σε θέσεις ευθύνης είχαν όλοι μεγάλη σχέση με το αντικείμενο που τους ανατέθηκε σε κυβερνητικό έργο;;; πάρε παράδειγμα τους δημοσιογράφους ..ξέρω τι θα μου πεις "γι αυτό φθάσαμε εδώ"
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο κολλητός μου πάντως έχει πάθει ΑΜΟΚ με την Αποστολοπούλου από Το Ποτάμι. Έκανε ζάπινγκ τα κανάλια να δει σε ποιο θα πάει να μιλήσει και μόλις της έδιναν το λόγο φώναζε "σσσσστ!, μιλάει η Ζωίτσα!".
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.397
Ναι μην το συνεχίσουμε ...να ανοίξουμε άλλο τόπικ με "αξιοπρόσεκτες φωτο Ελλήνων πολιτικών"
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ναι μην το συνεχίσουμε ...να ανοίξουμε άλλο τόπικ με "αξιοπρόσεκτες φωτο Ελλήνων πολιτικών"
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Τώρα θα νομίζετε οτι τρολάρω, αλλά θα το πω σοβαρά.

Προτείνω να κάνουμε αυτό που περιγράφει ο Γιώργος εδώ , και μάλιστα 2 φορές.
Ένα για άντρες και ένα για γυναίκες υποψηφίους.
Με όλο το απαραίτητο επιχειρηματολογικό παραλήρημα ("τί λες μωρή, σαν αρκούδα είναι", "μόνο αν βάλει το καφάσι στο κεφάλι βλέπεται",...)

edit: σχετικά σύντομα όμως γιατί αν έρθει η ανάπτυξη δεν θα έχω χρόνο.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.397
Ξεχάσαμε γενικώς να αναφέρουμε τον Λαπαβίτσα, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ πλέον στην Ημαθία, καθηγητής Παν. στο Λονδίνο και υπέρμαχο της δραχμής, που έλεγε πάντα ότι πρεπει να υπάρχει ως plan b η δραχμή....
Κ. Λαπαβίτσας: Το μέλλον μας είναι η δραχμή όσο και αν την ξορκίζουμε


να και μια συνέντευξή του στο ΒΒC
 

James

Member
Μηνύματα
1.001
Likes
5.328
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ας σχολιάσω και εγώ έναν έναν!

ΣΥΡΙΖΑ: Καλή τύχη του εύχομαι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, μακάρι. Μπορεί τα πιο πολλά από όσα λέει να φαίνονται ανέφικτα, αλλά αυτό θα φανεί. Επίσης πιστεύω ότι δεν θα του δωθούν πολλές ευκαιρίες από τον κόσμο όταν άλλοι και άλλοι χαραμοφάιδες έχουν πάρει άπειρες τέτοιες. Λίγη δικαιοσύνη να αποδώσει, λίγο να τα βάλει με τους ολιγάρχες και θα κερδίσει χρόνο. Βέβαια για να τα βάλει με τους ισχυρούς πρέπει να έχει πίσω του τον κόσμο. Θα τον έχει?(ναι ψήσου). Πάντως λογική η νίκη του. Καλύτερα να επενδύεις στην ελπίδα παρά στο φόβο. Τους ζουρνάδες περιμένω...

ΝΔ: Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Νομίζω ότι είναι σειρά της να πάει να βρει το πασόκ. Οι άνθρωποι είναι δοκιμασμένοι ξανά και ξανά και διαρκώς αποτυχημένοι. Δεν λέω ότι το κάνανε επίτηδες (που το λέω) αλλά δεν μπορέσανε. Αποτυχημένοι και ανίκανοι. (Και) με αυτούς στο τιμόνι η χώρα πήγε στα βράχια.
Επίσης ξέρω πολλούς νδμοκράτες που δεν θέλουν με τίποτα την ακροδεξιά ομάδα του Antonis. Ούτε φυσικά τον ίδιο. Ώρα να πηγαίνετε ρε παιδιά. (Χάσαμε και το wifi για 3 μέρες...)

Ποτάμι: Τον πέτυχε τον στόχο του. Έκοψε την αυτοδυναμία του σύριζα. Ένα ακόμα πιόνι στην υπηρεσία του συστήματος. Προσωπική άποψη αλλά δεν νομίζω ότι ο Ποτάμης αποφάσισε να σώσει την χώρα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά γενικά πολύ σπρώξιμο από τα κανάλια. Πάντως είναι φωτεινό παράδειγμα του πόσο εύκολο είναι να κάνεις κουμάντο σε αυτή την χώρα αν ξέρεις τα κατάλληλα άτομα.

ΚΚΕ: Τι να πω? Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Έχω σιγουρευτεί πλέον ότι αυτή είναι η δουλειά τους εντός του συστήματος. Πάντα στην απέξω, λέμε όλο τα ίδια ουτοπικά πράγματα, εμείς είμαστε οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ αριστεροί, οι άλλοι είναι γιαλαντζί, άλλα άμα τύχει η φάση στηρίζουμε το σύστημα (βλ. 1989, βλ συγκυβέρνηση με Γ. Παπανδρέου, βλ Σκλάβαινα). Άμα είσασταν μάγκες ας κάνατε κυβέρνηση το 2012 με πρωθυπουργό την Παπαρήγα και να ανατινάξετε το σύστημα από μέσα. Αλλά πού? Στο χωριό μου το λέμε "Όλο μέλι μέλι και από τηγανίτα τίποτα".

Χρυσή Αυγή: Εντάξει. Ότι αυτή η χώρα έχει φασίστες που κρύβονταν, τώρα πια όχι, το ήξερα. Ότι είναι η μόνη χώρα που τους δοσίλογους, όχι μόνο δεν τους τιμώρησε, αλλά τους έκανε και κουμανταδόρους της το ήξερα. Ότι κάποιο δεξιό κόμμα (κάποιο ε?) συνομιλούσε με δαύτους το ήξερα. Ε, άμα τα βάλετε όλα αυτά μαζί νομίζω οδηγούν στα ποσοστά της. Είπαμε, η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική. Έχουμε λοιπόν τώρα τον χοντρούλη να καμώνετε τον καμπόσο από την φυλακή. Πάντως το γεγονός ότι όλα τα κανάλια τους έχουνε αποκλεισμένους ισχύει και δεν το καταλαβαίνω. Όλοι κάνουν πως δεν υπάρχουν. Λάθος. Και καθόλου δημοκρατικό. Έτσι πιστεύω πως τους ενισχύουν. Εκτός και αν αυτό θέλουν. Α! Ο Μπαρμπαρούσης σάρωσε στους σταυρούς. Καμία ελπίδα, πραγματικά.


ΑΝΕΛ: Εγώ τους έχω συμπαθήσει αλλά γιατί? Δέχτηκαν και αυτοί ΜΕΓΑΛΟ πόλεμο και από τα ΜΜΕ και από τα άλλα κόμματα αλλά και από τους γκαλοπίστες. Γενικά ο Καμμένος φωνάζει για πολλά σκάνδαλα όπως για τα ομόλογα, για χρηματισμούς, για επιτροπή λογιστικού ελέγχου αλλά όλοι τον βλέπουν σαν γραφικό. Μπορεί να είναι κορώνες. Διαφωνώ αλλά θα τον δούμε. Προφανώς δεν έχει τον μηχανισμό για να βρει ανθρωπινούς υποψηφίους παντού. Για αυτό κατεβάζει κάτι απίστευτους τύπους (Γιάγκος - Κόναν, επικός). Έχει παντρευτεί και Ικαριώτισα. Άρα κοντοχωριανός. o_O

Πασόκ. Καλά εδώ τι να πω. Και πολύ πήρε. Ο Μπένυ είναι ώρα να πηγαίνει (και ρίμα). Η Πασοκάρα διαλύθηκε, ώρα ήταν. Υπό τις δικές του διοικήσεις,κυρίως, διαλυθήκαμε οπότε καληνύχτα και καλή τύχη (ή και όχι). Τώρα οι αηδίες ότι τους φταίει ο Παπανδρέου και "αν δεν υπήρχε αυτή η διαρροή θα..." είναι σαν την γιαγιά μου αν είχε καρούλια. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που μπαίνει στην Βουλή. Επίσης έχει κάμποσους που ελπίζω να βρουν τον δρόμο προς Κορυδαλλό. (Ακούς Ζωή?)

ΓΑΠ: Ο τύπος με ξεπερνάει. Πήρε ΠΑΡΑ πολλούς ψήφους. Μάλλον του στρατού του μόνο. Πρώτη φορά μετά από έναν αιώνα χωρίς Παπανδρέου στη Βουλή. Ίσως να είναι μια αρχή. Σε εντεταλμένη υπηρεσία. Και ως πρωθυπουργός και τώρα.

Λεβέντης: Ο άνθρωπος είναι 100 χρόνια μπροστά. Γραφικός για τον πολύ κόσμο, πουθενά στα ΜΜΕ και φυσικά πουθενά στα γκάλοπ. Ας τον δίνανε στο 1.8% και θα σου έλεγα που θα έφτανε. Πολλοί δεν τον ψηφίσανε επειδή ήταν σίγουροι ότι δεν πιάνει το 3%. Καλά πέρα από την πλάκα δεν είναι και κανένας δοκιμασμένος, αλλά μια ευκαιρία την αξίζει. Αρκουδέιδες!!!

Γκλέτσος: Μεγάλα ποσοστά και για αυτόν. Γενικά του είχα μια συμπάθεια, χωρίς λόγο, μέχρι που είδα τον καυγά που έστησε στην Κέρκυρα νομίζω με την περιφερειάρχισα. Μιλάμε για παρανοική αντίδραση. Έχω και inside πληροφορία για πώς αναζητούσαν υποψηφίους από ΠΡΩΤΟ χέρι. Ίσως σας το αποκαλύψω. Εξίσου πάντως απογοητευτική εμπειρία.

ΔΗΜΑΡ και το κακό συναπάντημα. Μπαρμπα Φώτη ΠΑΡΩΝ!! Έκανες το "καθήκον" σου το 2012, όπως και το 1989. Ήσουν πολύ χρήσιμος στο σύστημα, άντε τώρα σπιτάκι σου να ασχοληθείς με τα εγγόνια σου.

ΛΑΟΣ: Άσε μας κουκλίτσε μου....
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Το βασικό μισθό πώς θα τον ανεβάσουν στα 751 ευρώ; Ποιος θα προσλαμβάνει μετά με 751 ευρώ; Εδώ δεν προσλαμβάνουν τώρα. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί είμαι άσχετη από οικονομικά.
 

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Το βασικό μισθό πώς θα τον ανεβάσουν στα 751 ευρώ; Ποιος θα προσλαμβάνει μετά με 751 ευρώ; Εδώ δεν προσλαμβάνουν τώρα. Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί είμαι άσχετη από οικονομικά.
Αν μειώσουν το μη μισθολογικό κόστος (εισφορές), γίνεται.
Αλλιώς θα υπάρξουν απολύσεις μέσα σε μία ημέρα που θα τινάξουν τα στατιστικά.
Όχι οτι συμφωνώ με το 600 ε...διαφωνώ απολύτως και θεωρώ απαράδεκτο να δουλεύει κάποιος για 550-600 ευρώ σήμερα στην Ελλάδα.

Γιατί σπρώχνουν τα κανάλια τον Καραμανλή για πρόεδρο;
Σας παρακαλώ πείτε μου πως δεν υπάρχει ένας άνθρωπος στον συριζα που να θέλει να τον προτείνει. Σας παρακαλώ. Πείτε μου όχι. Σας παρακαλώ.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.387
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom