Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.293
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες
Για το Ποταμι και τι στηρίζει και γιατί ήθελε ο Σουλτζ τον Συριζα μαζί του.όχι κάτι άλλο για να καταλάβουμε και τι σημαίνει ''εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης'' με τον τρόπο του Ποταμιού...
View attachment 69755
Αποστασιοποιημενα και -φυσικά- μη κοματικά (άλλωστε συνειδητά , δεν ψηφίζω) αυτό το: "ευτυχώς ο Ολλανδός δεν μάσησε" με εξόργισε.
Διαίρει και βασίλευε..
 

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Όντως το report στο bbc radio που άκουγα νωρίτερα ήταν εξωφρενικό, είπαν ότι ο Βαρουφάκης αρνείται να μιλήσει εδώ και στο εξής με την ΕΕ, την ECB και το IMF. Υποθέτω καποιος ερμήνευσε έτσι το "δεν μιλάμε με την σαθρή τρόικα", αλλά στην ουσία ο Βαρουφάκης εννούσε δεν συμφωνούμε με την τρέχουσα συμφωνία με τους τρεις. Επίσης η δημοσιογράφος του Newsnight ήταν λιγάκι εκτός τόπου. Γενικά υπάρχει αρκετή προκατάληψη απο το bbc για το Συριζα.
 
Last edited:

jousis

Member
Μηνύματα
542
Likes
1.278
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όλα
Ο άνθρωπος ανήκει σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με τους μέχρι τώρα υπουργούς.
Καλά, δεν είναι και και δύσκολο αυτό.
Θυμίζω ιστορία που έσκασε πέρισυ με έναν πρώην καρπαζοεισπρακτορα μας:
https://left.gr/news/gianni-xehna-o-stoyrnaras-arnithike-koyrema-me-entoli-soimple

Και μιας και είναι της μόδας, πάρτε και ένα βαρουφακη να μιλά για αυτό:
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.764
Likes
18.069
Τελικα ειχε δικιο ο Αδωνις, ηρθε ο Αλεξης και ειμαστε ηδη εκτος ευρω. Γυρισα και στη τσεπη μου μεινανε μονο λαοτιανα κιπ και βιετναμεζικα ντονγκ.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.764
Likes
18.069
Κι επίσης να καταγγείλω την απόφαση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τα κάγκελα από τη Βουλή. Δε σκέφτηκε καθόλου τους γονείς ζωηρών μικρών παιδιών που αν δεν ήταν τα κάγκελα, βοήθειά μας, θα τα κυνηγούσαν πανικόβλητοι κάθε φορά που θα ερχόταν το τραμ απέναντι.

Ο παθών.
 

XristinaK

Member
Μηνύματα
624
Likes
1.296
Ονειρεμένο Ταξίδι
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Έκο, το γεγονός πως μπορεί να γεννήσεις ένα παιδί, δεν το κάνει και "δικό σου", ούτε προέκταση του χαρακτήρα σου, του εγωισμού σου, των ικανοτήτων σου, των ιδεών σου κλπ.
Είναι ένας άνθρωπος όπως κι εσύ, κάνει τις επιλογές του, και αναλαμβάνει και το κόστος γι'αυτές.

Το να κρίνεις τις ικανότητες ενός πολιτικού με βάση τα ευαίσθητα οικογενειακά του δεδομένα είναι ανήθικο, δεν χωράει σε καμία σφαίρα υγιούς κριτικής, ούτε μπορεί να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα.
Και επειδή μετά από κάνα δυο σελίδες φαίνεται να μην καταλαβαίνεις πόσο αυτονόητο είναι αυτό, φαντάσου τον εαυτό σου να δίνει συνέντευξη για μία θέση σε κάποια δουλειά, και ο εργοδότης να σε ρωτάει τι κάνουν τα παιδιά σου.
Θα του πεις ότι γουστάρουν ρε μαλάκα, δεν θα σου δώσουν λογαριασμό, και το ίδιο θα έπρεπε να πει και ο Βούτσης σε όσους γελοίους του ασκούν τέτοιου είδους κριτική.


Περί διαπαιδαγώγησης, θα προτιμούσα αν έκανα ποτέ παιδί, να το αφήσω να αναπτύξει τον δικό του χαρακτήρα όπως νομίζει αυτό, και όχι όπως ορίζουν οι ανασφάλειές μου.
Είμαστε στο 2015, και καλό είναι κάποια στιγμή να αποβάλλουμε από μέσα μας τον "δικηγόρο" που οφείλει να γεννήσει τον "καινούριο δικηγόρο" και να τον μεγαλώσει σαν μία λοβοτομημένη κόπια της αφεντιάς του, ώστε να μπαλώσει τα κόμπλεξ που του πέρασαν οι δικοί του γονείς με την σειρά τους.
Το like είναι λίγο..
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.889
Likes
40.631
Παρακολουθώ από χθες τον Βαρουφάκη. Δεν του είχα μεγάλη συμπάθεια και εξακολουθώ να πιστεύω ότι πάμε ολοταχώς, και ηρωικά στη δραχμή, παρά τους διθυράμβους περί αντίστασης του τσολιά. Αλλά είμασταν νομοτελειακά χαμένοι και έτσι κι αλλιώς.
Τουλάχιστον θα γίνει ως πανωλεθρίαμβος στον οποίο θα συμμετάσχουν και οι "έχοντες" ως ένα είδος δικαιοσύνης υπό τις επιταγές των "μη εχόντων να χάσουν τίποτα", πράγμα που γουστάρω αφάνταστα. Είναι ευφυής και σπουδαίος performer σ' αυτή τη θέση και δεν του το'χα.

 
Last edited:

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Συνήθισες κι εσύ στην διαπραγμάτευση της καρπαζιάς και στην πρώτη κόντρα βλέπεις δραχμή;
 

paefstra

Member
Μηνύματα
12.889
Likes
40.631
Όχι, θεωρώ πιο ρεαλιστική αυτή τη λύση. Δεν μου φαίνεται ήττα, εξάλλου, αλλά επιταγή της πραγματικότητας.
Μα τι διαπραγματεύεσεις μπορεί να κάνει κάποιος αν δεν είναι αποφασισμένος για όλα; Πάλι στα παρακάλια θα έπεφταν εχθές αν ήθελαν ευρώ πάσει θυσία.
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.542
Likes
8.031
Εχω μια απορια,ισως και χαζη,αλλα...ο Νταισεμπλουμ-η καπως ετσι-ειχε συναντηση με τον Βαρουφακη για 2 ωρες.Τι του ειπε ο Βαρουφακης αυτες τις 2 ωρες;δεν του ειπε για την τροικα,για τα σχεδια της κυβερνησης;κλπ.....προς τι η εκπληξη του τελευταιου λεπτου;...μηπως το επιθετο"....σαθρά δομημένη επιτροπή" και ισως η μεταφραση του;
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού
Η δική μου υπόθεση είναι ότι του τα είχε πει όλα από πριν κι ο γραβατάκιας τον συμβούλεψε να μην τα πει δημόσια γιατί έτσι δεν θα έχει γυρισμό.Εξού και η φερόμενη ατάκα στη συνέχεια "μόλις σκότωσες την τρόικα".
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.073
Μηνύματα
879.670
Μέλη
38.807
Νεότερο μέλος
elendim7576

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom