Ηνωμένο Βασίλειο weekend at York leeds

kalia1985

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Χαιρετω τα εμπειρα μελη του site...
σχεδιαζω:p ενα σαβατοκυριακο στο γιορκ-λιντς YORK LEEDS θα μου δωσετε καποιες πληροφοριες για το τι αξιζει στο λιντς, κυριως?
και σε ποια πολη πιστευετε οτι αξιζει να μεινω το βράδυ?

ευχαριστω...
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
To Λιντς είναι βρώμικο, άσχημο, σε πολλά σημεία ανασφαλές, δεν έχει αξιοθέατα και γενικώς αποπνέει μια μιζέρια κλασικής πόλης ορυχείων που μετά το κλείσιμό τους από τη Θάτσερ το κοκτέιλ ανεργία-ναρκωτικά-κοινωνική παθογένεια την διέλυσε. Έχει τη γοητεία

Το Γιορκ είναι κουκλίστικο, έχει ιστορία, τουλάχιστον ένα μουσείο που αξίζει τον κόπο και είναι ασφαλέστατο. Δεν έχει τη νυχτερινή ζωή του Λιντς, αλλά νέκρα δεν είναι, θα βρείτε πράγματα να κάνετε και οι ξεβράκωτες Μις κυτταρίτιδα που ξερνοβολούν είναι σαφώς λιγότερες, προτιμότερη πόλη για να περάσεις το βράδυ.

Από εκεί και πέρα, το αστέρι της ευρύτερης περιοχής για μένα είναι το Yorkshire Dales, (ναι ακόμη κι αν βρέχει...μάλλον θα βρέχει) με πανέμορφα τοπία, εξαιρετικά BB για να μείνετε και να πάρετε άρωμα εξοχής από το Yorkshire.Από το York η σιδηροδρομική σύνδεση για το πανέμορφο Durham είναι ανθρώπινη, για μένα είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της Αγγλίας και αξίζει μια μέρα, μη σου πω κι ένα βράδυ.
 

georgeofi

Member
Μηνύματα
18
Likes
1
Επαναφέρω το θέμα, σκεφτόμαστε με ένα φίλο για 5 ημέρες στην Αγγλία και έχουμε βρει πολύ φτηνά εισιτήρια για Μαντσεστερ, αλλά επιστροφή από το αεροδρόμιο Λιντς Μπραντφορντ. Επειδή βοηθάνε και οι ώρες των πτήσεων λέγαμε για 3,5-4 ημέρες στο Μάντσεστερ και τις υπόλοιπες να μεινουμε Λιντς,τι λέτε?
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μετά από 127 χώρες και μερικές εκατοντάδες πόλεις που έχω επισκεφθεί, πλέον έχω κατασταλάξει: η χειρότερη παγκοσμίως είναι το Λιντς. Δεν κερδίζει άδικα πολύ συχνά τον τίτλο στο England's Worst Shithole City Contest. Το ότι κάποιος θέλει έστω να περάσει πάνω από δέκα λεπτά στο Ληντς με ξεπερνάει ως τουρίστα, άνθρωπο και ύπαρξη γενικότερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom