θεσσαλονικη αθηνα

xristos33

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
καλησπερα παιδες και απο εμενα. τον ιουνιο θα κατεβουμε με την κοπελα μου αθηνα απο θεσσαλονικη με το αμαξι και σκεφτομαι να το κανω κατι σαν tour (δηλαδη να κανω στασεις). και οταν λεω στασεις εννοω οτι θα μπορουσα να αφιερωσω και μια ολοκληρη μερα (με διανυκτερευση) σε κατι που αξιζει. θα ηθελα να μου προτεινετε εαν σας ερχετε κατι στο μυαλο για το οποιο αξιζει να δουμε. ευχαρτω εκ των προτερων.

περσυ που ειχαμε παει λευκαδα, ειχαμε ξεκινησει 3-4 μερες πριν την κρατηση του ξενοδοχειου μας και ειχαμε παει ιωαννινα, παργα, πρεβεζα, μετεωρα, τρικαλα, μετσοβο, κτλ σε σπηλιαια κερινα ομοιοματα, λιμνες κτλ κατι τετοιο σκεφτομουν να κανω και φετος
 
Last edited by a moderator:

mariath

Member
Μηνύματα
2.219
Likes
5.731
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Μπορείτε ακόμη να κάνετε την παράκαμψη για Δελφούς, Αράχωβα, Όσιο Λουκά.
Άλλη πρόταση: να περάσετε στην Εύβοια από Γλύφα και να κάνετε ένα γύρο του νησιού.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.431
Likes
4.415
Εγώ θα πρότεινα έναν συνδυασμό των παραπάνω.
Θα έκανα μια στάση στο Βόλο για βόλτα στην παραλία, τσιπουράκι κλπ. με διανυκτέρευση και εκδρομή στα κοντινά του Πηλίου (Πορταριά-Μακρυνίτσα) και αντί να περάσω το πέταλο του Μαλιακού θα περνούσα στην Εύβοια από Γλύφα και θα έβγαινα ξανά στην Εθνική από Χαλκίδα (με 1 διανυκτέρευση κάπου στη Βόρεια Εύβοια)
 

xristos33

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
καλησπερα και παλι, γιατι τοσο μανια με την ευβοια, τοσο ωραια ειναι? δεν εχω ακουσει κατι γιαυτο το λεω μην παρεξηγηθω κιολας. απο εκει και περα λεω να παω απο βολο πηλιο κτλ μετα να κατεβω ευβοια και ξανα εθνικη απο χαλκιδα και τελος αθηνα οπως ειπε και ο φιλο απο πανω. και στο γυρισμο να παω απο αραχωβα δελφους κα οσιο λουκα γιατι θελω να περασω και απο καρδιτσα τρικαλα. εαν εχετε να προτεινετε τιποτα παρακαλω ενημερωστε με. επισης εαν εχετε να προτεινετε και κατι πιο συγκεκριμενο οπως κανενα σπηλαιο (εαν υπαρχει) η κατι αλλο αξιοθαυμαστο παρακαλω ενημερωστε με.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom