Ανταλλαγή θέσης στο αεροπλάνο;

underwater

Member
Μηνύματα
2.725
Likes
11.628
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Για να απαντήσω και on topic, προσωπικά έχω ζητήσει αρκετές φορές σε συνεπιβάτες να αλλάξουμε θέσεις για να κάτσω με το συνταξιδιωτη μου, δε μπορώ να θυμηθώ να μου έχει πει κανείς όχι. Αλλά κοιτάω και πού θα ζητήσω: μόνο σε άτομα που είναι μόνα τους, σε κοντινές θέσεις και επουδενί σε άτομα που κάθονται παράθυρο (εκτός κι αν μπορώ να τους προσφέρω κι εγώ αντίστοιχη θέση).

Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσω σε κάποιο άτομο να κάτσει στη θέση μου αν μου έχει οριστεί να καθίσω στη μέση (εκτός κι αν είναι και εκείνου μεσαία η θέση) ή αν ταξιδεύουν μωρά ή μικρά παιδιά σε κοντινές θέσεις. Και φυσικά δε μπαίνω καν στον κόπο όταν μιλάμε για μικρή πτήση τύπου εσωτερική ή με διάρκεια κάτω της μιάμισης ώρας, δεν αξίζει η μανούρα.

Από τη δική μου πλευρά σχεδόν πάντα δέχομαι αν ταξιδεύω μόνη και μου το ζητήσουν ευγενικά, με την προϋπόθεση να κάτσω παράθυρο (αν ήδη έχω θέση στο παράθυρο) κι αν μπορούμε να μετακινήσουμε και οι δύο πλευρές τις χειραποσκευές μας προκειμένου να έχω την χειραποσκευή μου κοντά μου (είναι πολύ σημαντικό για μένα να έχω πάντα κοντά μου τη χειραποσκευή μου και για αυτό δεν ταξιδεύω σχεδόν ποτέ με παραδοτέα, ακόμα κι αν ο ναύλος μου το δικαιολογεί). Καμία φορά θα πω ναι ακόμα και αν δε μπορούν να μου προσφέρουν παράθυρο (κατά βάση όταν η πτήση είναι αργά το πρωί-μεσημερι και δεν υπάρχει περίπτωση να θέλω να κοιμηθώ).
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.109
Likes
41.363
Απο τα 16 εχω σταματησει να πληρωνω εστω κι ενα ευρω για να καθησουμε με τον γιο μου στις low cost. Αρκετα πληρωσα τοσα χρονια, βαρεθηκα, μεγαλωσε, ας το διαχειριστει.
Ουτε θα ζητουσα να με εξυπηρετησουν.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.532
Likes
8.112
Παιζουν πολλα... αν η κορη σου ειναι παραθυρο και διπλα της εχει 2 θεσεις και καθεται ζευγαρι χλωμο... αν διπλα καθεται ενας ξεμπαρκος γιατι να μην θελει να βοηθησει?
Γενικα οταν εχεις να προσφερεις καλυτερη θεση συνηθως δεν υπαρχει προβλημα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.534
Μέλη
38.943
Νεότερο μέλος
MelinaK

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom