Ινδία Εμπειριες απο Ινδια?

annoula

Member
Μηνύματα
261
Likes
535
Τον Αύγουστο και στο Δελχί και στο Βαρανάσι έχει ζέστη. Όχι να πεθάνεις αλλά αρκετή. Και από βροχές, ρίχνει, αλλά μη φανταστείς καμμιά κατάσταση που δεν μπορείς να κινηθείς. Συνήθως το απόγευμα, 1-2 ώρες το πολύ. Μην το παίρνεις κατά γράμμα, αλλά καταλαβαίνεις... Δεν σε αποκλείει από δραστηριότητες, δηλαδή.
Ωστόσο, στο Βαρανάσι, ο Αύγουστος δεν είναι ο καλύτερος μήνας για να πας, επειδή τα ποτάμια είναι φουσκωμένα από νερά και είναι σχεδόν πλημμυρισμένα τα ghats. Δεν μπορείς, ας πούμε, να πας "παραλιακά" από το ένα ghat στο άλλο. Θα πρέπει να επιστρέφεις πίσω, να κινείσαι μέσα στα στενά και να βγαίνεις από άλλη έξοδο στο επόμενο ghat. Ε, αν σου κάτσει και καμμιά βροχή την ώρα που είσαι στα στενά, συναντηθείς και με καμμιά αγελάδα, μέσα στη λασπούρα, δεν είναι κι ό,τι πιο ευχάριστο.
Επίσης, το πιθανότερο είναι να απαγορεύεται να πάρεις βάρκα στο Γάγγη, για τον λόγο που προανέφερα.
Συνεπώς, τον Αύγουστο, η εμπειρία σου στο Βαρανάσι μάλλον θα είναι λειψή και θα θέλεις να ξαναπάς (όχι ότι αυτό είναι κακό, δηλαδή - το να ξαναπάς, εννοώ! :) - 3 φορές έχω πάει και κάθε φορά που πάω Ινδία, θέλω να ξαναπάω! :D).
Σ ευχαριστώ τοσο πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες!🙂🙂🙂
 

tkaramp

Member
Μηνύματα
162
Likes
1.234
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για Κασμίρ αν κάποιος έχει χρόνο μόνο για ένα θα πήγαινε Sonamarg η pahalgam? Υπάρχει άλλη πρόταση εκτός από αυτά για μονοήμερη από Srinagar που να έχει τοπία και δυνατότητα για trek( το gulmarg δεν μου γεμίζει το μάτι)?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.232
Μηνύματα
884.402
Μέλη
38.919
Νεότερο μέλος
ArgiroPappa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom