Ιταλία Μεταφορά από/προς Ciampino - Ρώμη

connosp

Member
Μηνύματα
393
Likes
851
Ευχαριστώ! Επειδή όμως μάλλον βλέπω να κρατάμε την αρχική διαμονή που κλείσαμε, που είναι όμως μακριά από Termini, έχω να σας κάνω μια ερώτηση. Η πτήση επιστροφής μας είναι στις 7 το πρωί. Η ιδιωτική μεταφορά προς το αεροδρόμιο που κοίταξα από getyourguide η αλήθεια είναι ότι βγαίνει κάπως ακριβή. Βρήκα ότι υπάρχουν αυτά τα λεωφορεία της terravision που ξεκινάνε από το Termini και το πρώτο φεύγει στις 4:05 το πρωί, οπότε μας βολεύει. Τα γνωρίζετε; Είναι αξιόπιστα έτσι; Και επίσης εμείς για να φτάσουμε στο Termini τοσο νωρίς το πρωί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα νυχτερινά λεωφορεία. Ξέρετε τι παίζει με αυτά; Είναι ακριβή στις ώρες τους; Ή είναι σαν την Ελλάδα που λένε ότι θα περάσουν από την στάση την τάδε ώρα και εμφανίζονται μετά από 1 ώρα!!
Δες τα δρομολόγια της trenitalia αξιόπιστα από termini ξεκινάς με το τρένο και από Ciampino σε παίρνει λεωφορείο και μάλιστα πολύ φθηνά, 2,70.
 

Porfyria

Member
Μηνύματα
76
Likes
142
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Βρήκα ότι υπάρχουν αυτά τα λεωφορεία της terravision που ξεκινάνε από το Termini και το πρώτο φεύγει στις 4:05 το πρωί, οπότε μας βολεύει. Τα γνωρίζετε; Είναι αξιόπιστα έτσι;
Μια χαρά είναι τα λεωφορεία της Terravision.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.059
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom