Προτάσεις για καλοκαιρινές διακοπές για ζευγάρι - οχι νησί.

paskalis

Member
Μηνύματα
89
Likes
236
Επόμενο Ταξίδι
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΑΙΛΑΝΔΗ
Χαλκιδική πρώτο πόδι Αθυτος η αν επιλέξετε δεύτερο πόδι Νικητή. Φοβερές παραλίες τριγύρω, πολλά χωριά για βόλτες, πολλές επιλογές διαμονής και τιμων. Δεν θα βαρεθειτε, γιατί εδώ βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας και πολλά χωριά για βόλτες, καλό φαγητό σε τιμές χαμηλότερες των νησιων.
 

Sassenach77

Member
Μηνύματα
7.193
Likes
20.578
Επόμενο Ταξίδι
Τατζικιστάν
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ευβοια αλλα που? ενα μερος (παραθαλασιο) που να εχει μερη να κανεις βολτα διπλα στη θαλασσα ή σε πεζοδρομο με μαγαζια και να εχει και ωραιες παραλίες.
Η Κύμη είναι γραφική και όμορφη! Αν βρείτε κατάλυμα στη παραλία Κύμης θα έχετε και τα υπόλοιπα που ζητάτε. Γύρω απο τη Κύμη και κοντά έχει πολλές και ωραίες παραλίες. Στην Εύβοια οι καλύτερες παραλίες βρίσκονται απο τη μεριά του Αιγαίου και νότια απο τα Στυρα.
Η Ερέτρια έχει επίσης περατζαδα και μαγαζιά, αλλά δεν έχει γραφικότητα και παραλίες...
 

AGGANIS

Member
Μηνύματα
24
Likes
0
Είπες έχετε πάει Σπέτσες...Πόρο έχετε πάει?? Αν δε θέλετε πλοίο, μπορείτε να πάτε ως το Γαλατά κ να περάσετε απέναντι με το φερυ "παντόφλα". Γύρισα χτες από κει κ είναι όπως το θες. Για παραλίες δεν εγγυώμαι βέβαια, δε βούτηξα αλλά απο μακριά καλές φαίνονταν..Βέβαια δε νομίζω ότι είναι για πάνω από 5 μέρες
Πόρο ?? Χμμμμ... Να το δω αφου δεν χρειαζεται ακτοπλοΐΚΑ
Που ειναι καλά να μείνεις?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.261
Μηνύματα
885.440
Μέλη
38.939
Νεότερο μέλος
Panais

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom