Από τον πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, μέχρι το παλάτι του Αλαντίν, υπάρχει ένα μέρος στον κόσμο όπου τα παραμύθια ζουν και βασιλεύουν. Είτε την ονειρευόσουν από μικρό παιδί, είτε ονειρεύεσαι να την επισκεφτείς μια μέρα με το παιδί σου, η Disneyland Paris είναι σίγουρα η μαγική  χώρα που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Με καλή θέληση, λίγους συμβιβασμούς και σωστή προετοιμασία, η πραγματοποίηση του ονείρου σου δεν χρειάζεται να σου κοστίσει μια περιουσία και μισή.

Ταξίδεψε κατά την low – season

Σίγουρα η Disneyland είναι μαγευτική τα Χριστούγεννα, αλλά μην ξεχνάς ότι στην πολύχρωμη πολιτεία των παραμυθιών η μαγεία είναι αληθινή και διαρκεί όλο τον χρόνο. Επέλεξε την εποχή με την λιγότερη κίνηση, ώστε να πετύχεις καλύτερες προσφορές για την διαμονή σου αλλά και άμεση εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες τους.

Κάνε από νωρίς κράτηση

Οι προσφορές και τα πακέτα για τον Super Early Booker μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στο οικονομικό προγραμματισμό του ταξιδιού. Εκτός του ότι μοιράζουν τα έξοδα σε δυο διαφορετικές περιόδους του οικογενειακού προϋπολογισμού, οι τιμές είναι αληθινά προνομιακές για όσους δεσμεύονται ότι θα πραγματοποιήσουν την διαμονή ή την επίσκεψη τους πολλούς μήνες αργότερα.

Κλείσε εισιτήριο on-line

Φτάνοντας στην είσοδο της Disneyland, την μαγική πύλη που όταν την διασχίσεις θα επιστρέψεις στα παιδικά σου χρόνια, θα ανακαλύψεις κάτι που αφορά απόλυτα τον ενήλικο εαυτό σου. Η ουρά για να βγάλεις εισιτήρια στην είσοδο είναι πολύ διαφορετική από την ουρά των online εισιτηρίων. Κλείσε εκ των προτέρων από το site για εσένα και τους αγαπημένους σου αποφεύγοντας έτσι την περιττή αναμονή.

Απέφυγε το Σαββατοκύριακο

Όπως γίνεται και με τα σινεμά, τα θέατρα και όλα σχεδόν τα δρώμενα, έτσι και στην Disneyland η τιμή εισόδου είναι διαφορετική τα Σαββατοκύριακα. Προγραμμάτισε την επίσκεψη ή τις επισκέψεις σου από Δευτέρα έως Πέμπτη ώστε να πετύχεις οικονομικότερη τιμή στην είσοδο σου αλλά και να απολαύσεις το πάρκο με πολύ λιγότερο κόσμο.

Προτίμησε ένα εστιατόριο έξω στο πάρκο

Όσο ελκυστικά και αν είναι τα ομολογουμένως πανέμορφα διαμορφωμένα εστιατόρια του πάρκου, οι τιμές τους σίγουρα απέχουν από τον όρο ελκυστικές. Μπορείς  να επιλέξεις κάποιο εστιατόριο ή ταχυφαγείο της περιοχής που εδρεύει εκτός του χώρου, ή να γεμίσεις τον ταξιδιωτικό σου σάκο με σνακ και σάντουιτς από κάποιο φούρνο του Παρισιού για τις στιγμές που η πείνα θα υπερισχύει της λογικής και της οικονομίας.

Επέλεξε Fast pass

Ο χρόνος είναι χρήμα και το fast pass θα σου προσφέρει την δυνατότητα να τον διαχειριστείς καλύτερα. Πριν στηθείς στις ατελείωτες ουρές  των παιχνιδιών, αναζήτησε την σήμανση fast pass. Χωρίς κανένα επιπλέον κόστος το fast pass θα σου ορίσει την ώρα που θα επισκεφτείς την εκάστοτε ενθουσιώδη διαδρομή, επιτρέποντας σου να προηγηθείς στην ουρά, γλιτώνοντας τις άσκοπες αναμονές και αξιοποιώντας τον χρόνο σου στο έπακρο.

Μην παρασυρθείς από τις αγορές

Το γεγονός ότι επισκέφτηκες την Disneyland δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να επιστρέψεις με μια ντουζίνα μπλουζάκια με τον Μίκι μάους, ούτε να επενδύσεις υπέρογκα ποσά σε σουβενίρ, δώρα και χνουδωτά κουκλάκια. Αν μάλιστα ταξιδεύεις με παιδιά, σκέψου να τους δώσεις εκ των προτέρων το ποσό που είχες υπολογίσει για τα σουβενίρ τους, δίνοντας τους την δυνατότητα να διαχειριστούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους, όπως οφείλεις να κάνεις και εσύ.

www.disneylandparis.com