Το ξενοδοχείο Bagus Jati βρίσκεται περίπου μισή ώρα μακριά από το Ubud, την πολιτιστική πρωτεύουσα του Μπαλί. Ξεκουράζεται στην πλαγιά ενός λόφου μέσα σε πέντε στρέμματα γεμάτα τροπική οργιώδη βλάστηση. Οι δέκα οκτώ βίλλες του είναι υπέροχες, απλά διακοσμημένες, σύμφωνα με την παραδοσιακή Μπαλινέζικη αρχιτεκτονική και κυριολεκτικά βουτηγμένες στο πράσινο. Η μεγάλη απόσταση που απέχει η μια από την άλλη προστατεύει απόλυτα την ιδιωτικότητα των ενοίκων και η prive βεράντα τους είναι ιδανική για να χαρεί κάποιος το πρωινό του ή να απολαύσει, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ένα ρομαντικό δείπνο.

High light αυτού του ονειρικού ξενοδοχείου-ησυχαστηρίου είναι το κέντρο υγείας και ευεξίας. Προσφέρει spa, μασάζ, μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού καθώς και πλήθος προγραμμάτων παραδοσιακών θεραπειών ενάντια στο στρες και το άγχος.

Στην απίθανη περίπτωση που βαρεθείτε, το Ουμπούντ με τις αγορές, τα εστιατόρια και τα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα είναι σε απόσταση βολής και το ξενοδοχείο προσφέρει στους ενοίκους του δωρεάν μετάβαση και επιστροφή.

https://www.booking.com/hotel/id/bagus-jati.el.html?aid=317904