Ο Defkalion και ο Traveller δαγκώνουν το “Μεγάλο Μήλο” και μας προτείνουν τις καλύτερες εμπειρίες διαμονής, φαγητού και αξιοθέατων στη συναρπαστική Νέα Υόρκη!

Γιατί το Newark είναι το καλύτερο αεροδρόμιο για να προσγειωθούμε σε σχέση με το JFK; Ποια εποχή αξίζει να προγραμματίσουμε το ταξίδι μας και γιατί; Πόσο περίπου θα κοστίσει η διαμονή μας; Ποιο είναι το αγαπημένο ξενοδοχείο του Traveller; Ποια αξιοθέατα αξίζουν την επίσκεψή μας και ποια ανήκουν στη κατηγορία των “Tourist Traps”; Γιατί το Met, το Moma, το Guggenheim και το Interpid δεν πρέπει να λείπουν από το ταξιδιωτικό μας πρόγραμμα στην πόλη όπου στεγάζονται τα πιο συναρπαστικά μουσεία του κόσμου;

Σε αυτήν την ταξιδιωτική συζήτηση, εκτός από απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα ανακαλύψετε επίσης τις πιο hot περιοχές της Ν.Υ. όπως το Williamsburg, το Harlem, το Meatpacking District και το Governor’s Island και θα μάθετε πού μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα πιάτα όπως ιταλικό, steakhouse, πίτσα και burger σαν γνήσιοι νεοϋορκέζοι!

 

 

Βοηθήσετε μας να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε περισσότερες εκπομπές:

Κάντε εγγραφή με το κόκκινο κουμπάκι subscribe, μοιραστείτε τις εκπομπές στα social media και παρακινείστε φίλους σας να κάνουν εγγραφή!

Subscribe στο κανάλι μας εδώ: https://www.youtube.com/user/taksidia