Ο σημερινός μας καλεσμένος είναι λάτρης των ταξιδιών αλλά και των… συναυλιών! Από τα πιο γνωστά Ευρωπαϊκά stages και μέχρι τις απρόοπτες συναντήσεις με τοπικές συναυλίες, μια διαφορετική προσέγγιση των ταξιδιών γίνεται πράξη μέσα από την αγάπη για τη Live μουσική!

Ποια πόλη – έκπληξη φιλοξενεί πολλά δημοφιλή ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής; Τι γίνεται όταν τελειώνουν τα εισιτήρια; Ένα ταξίδι ξεκινά με αφορμή μια συναυλία ή μια συναυλία μπορεί να αποτελέσει μια συγκλονιστική ταξιδιωτική εμπειρία; Ποια stages και φεστιβάλ οφείλει κάθε μουσικόφιλος να επισκεφτεί; Ποια είναι η πιο συναρπαστική συναυλία που παρακολούθησε ο καλεσμένος μας και γιατί; Ποιος συναυλιακός χώρος της Ευρώπης έχει μια πολύ σκοτεινή ιστορία να διηγηθεί;

Αυτές και άλλες πολλές ερωτήσεις βρίσκουν απάντηση σε μια συζήτηση γεμάτη ταξίδια και μουσική, μέσα από τις εμπειρίες αλλά και τις αναποδιές σε συναυλίες και φεστιβάλ που βίωσε ο πολυταξιδεμένος καλεσμένος μας!

 

 

Βοηθήσετε μας να συνεχίσουμε να ανεβάζουμε ακόμα περισσότερες εκπομπές:

Κάντε εγγραφή με το κόκκινο κουμπάκι subscribe, μοιραστείτε τις εκπομπές στα social media και παρακινείστε φίλους σας να κάνουν εγγραφή!

Subscribe στο κανάλι μας εδώ: https://www.youtube.com/user/taksidia