Ο κατάστικτος από χιλιάδες κατάφυτες βραχονησίδες κάθε μεγέθους, υποβλητικός κόλπος του Χάλονγκ Μπέι είναι το απόλυτο must ενός ταξιδιού στο Βιετνάμ. Βρίσκεται γύρω στις τέσσερις ώρες μακριά από το Ανόι και κάθε μέρα κατακλύζεται από πλήθη τουριστών που θέλουν να ζήσουν από κοντά το μαγικό του μέρους.

Αν δεν έχετε προνοήσει να κλείσετε την εκδρομή σας από την Ελλάδα μικρό το κακό. Δεκάδες τουριστικά γραφεία ή ακόμα και το ξενοδοχείο σας στο Ανόι, πωλούν καθημερινά εκδρομές-κρουαζιέρες στον κόλπο, με πρόγραμμα λίγο πολύ ίδιο. Μεταφορά από/προς το Ανόι, την κρουαζιέρα με διαμονή στο πλοίο, όλα τα γεύματα και εκδρομές στην γύρω περιοχή ανάλογα με την διάρκεια του tour. Ουσιαστικά λοιπόν η μόνη παράμετρος που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή είναι αυτή του πλοίου.

Συμβουλή. Αναζητήστε και κλείστε το Golden Lotus, είναι καταπληκτική περίπτωση.  Ναυπηγήθηκε μόλις το 2010, σύμφωνα με το παλιό Βιετναμέζικο στυλ, και παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Οι μόλις δέκα πλήρως κλιματιζόμενες  καμπίνες του είναι καλόγουστα διακοσμημένες, έχουν  μεγάλα παράθυρα και ευρύχωρα καθαρά μπάνια με ζεστό νερό. Οι δημόσιοι χώροι είναι άνετοι, το προσωπικό διακριτικότατο και το φαγητό γευστικό και πλούσιο. Η τιμή της διήμερης κρουαζιέρας, που σας καλύπτει απόλυτα από άποψη χρόνου, περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από τα tips και δεν ξεπερνά τα 120€ το άτομο.

http://goldenlotuscruise.com/