3. Ίσως είναι bug. Ξαναδοκίμασε. Ορισμένες φορές εμφανίζει αρχικά διαθεσιμότητα λανθασμένα - οπότε δε σε αφήνει να προχωρήσεις
4. Όχι, μόνο για Aegean
5. Μείον 23 ευρώ ανά εισητήριο
6. Σωστά
7. Όχι
Είχα στο μυαλό μου σήμερα τα κρουασάν που τρώγαμε στο στρατό (τότε Dolce ή κάτι τέτοιο) - γίγας, νόστιμα και φθηνά.
Μετά διαβάζω το παρόν thread και σκεφτόμουν, τι ωραία να σέρβιραν κάτι τέτοιο στην Aegean (και σε άλλες αεροπορικές)
Το Marylebone είναι ανάμεσα στα δύο. Και οι 3 περιοχές μια χαρά, αν βρίσκεις παρόμοια διαμονή σε ίδια τιμή, προσωπικά θα προτιμούσα το πιο κεντρικό (θα άφηνα τελευταίο το Paddington, εκτός αν έχεις καμιά πολύ πρωινή πτήση και βολεύει για αεροδρόμιο)
Στη πλειοψηφία των περιπτώσεων με το μεσάζοντα και συνήθως υπάρχουν επιπλέον κόστη σε σύγκριση με τα standard της αεροπορικής (είτε πακέτο είναι μεμονωμένα πχ για διεκπεραίωση του αιτήματος, συχνά ακόμη και για λήψη αποζημίωσης από την αεροπορική λόγω ακύρωσης πτήσης από την πλευρά της)
Φωτογραφίες αεροσυνοδών της Iran Air πριν την επανάσταση του 1979 Καταπληκτικές φωτογραφίες αεροσυνοδών της Iran Air πριν την επανάσταση του 1979 | Parallaxi Magazine
Και για το 2025 ο Αθανάσιος Μαλούκος ανακηρύχθηκε Τravel Ρhotographer of the Υear στα σχετικά ετήσια βραβεία ταξιδιωτικής φωτογραφίας.
Travel Photographer of the Year: Σε Έλληνα φωτογράφο το μεγάλο φετινό βραβείο – Οι νικήτριες εικόνες
Έχει κάποιες ασφάλειες online από Γεωργιανους providers, που θεωρητικά καλύπτουν τα ελάχιστα απαιτούμενα - αλλά για κάποιες από αυτές χρειάζεται απ'ότι κατάλαβα τοπική πιστωτική κάρτα - και δεν προχωράει η πληρωμή