Ακου τώρα τι σκέφτηκα...

kipi

Member
Μηνύματα
414
Likes
219
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Αν εχεις κλεισει το δωματιο απο καποιο site κρατησεων (πχ Booking) νομιζω οτι μπορεις να εχεις επιστροφη χρηματων. Αν το εχεις κλεισει κατευθειαν απο το site του ξενοδοχειου, θα εχεις ενα μπερδεμα.
 
Μηνύματα
66
Likes
25
Μόλις τώρα που το ξανακοίταξα βάζοντας μία τυχαία ημερομηνία, το δίκλινο με ιδιωτικό μπάνιο το έχει στα 41 ευρώ, που μπορείς και πάλι να το πεις, οικονομικό!
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
κι εκεί που έψαχνα για ξενοδοχεία, πέτυχα μια πολύ καλή προσφορά και την έκλεισα κι αυτή. Οταν έρθει εκείνη η ώρα να ταξιδέψω και φτάσω στο ξενοδοχείο, ανακαλύπτω ότι το ξενοδοχείο δεν υπάρχει.
Γενικα εχει μια λογικη η σκεψη σου,αλλα με λαθος σειρα.Εξηγω...πρωτα θα πρεπει να σκεφτεις,αν σε 10 μηνες θα εισαι σε θεση να κανεις το ταξιδι(για διαφορους προσωπικους και μη λογους)και μετα αν συμβει αυτο που λες.
Πιστευω οτι καλυτερα να κλεινεις παντα ξενοδοχειο με δωρεαν ακυρωση και για εναν επιπλεον λογο...παντα μπορει να βρεις κατι καλυτερο και σε τιμη και σε τοποθεσια και σε παροχες.Ειναι μεγαλο το διαστημα.
Γιατί? Πέντε λεπτά από το μετρό είναι!!!
Και ο Αγιος Αντωνιος εχει διπλα μετρο,αλλα δεν το λες καλο σημειο....παντα λεμε σε σχεση με το κεντρο της πολης.
 
Μηνύματα
66
Likes
25
Μπερδεύεις το καλό σημείο με το κεντρικό σημείο. Εγώ δεν είπα ότι είναι κεντρικό σημείο, είπα ότι είναι καλό. Κι αυτό γιατί μπορώ να μετακινηθώ προς διάφορες κατευθύνσεις χωρίς κόπο και χωρίς να ξοδέψω χρόνο. Ο άγιος αντώνιος μπορεί να μην είναι κεντρικό σημείο, αλλά να σου πω την αλήθεια, αν επρόκειτο να επισκεφτώ την αθήνα ως τουρίστας, θα έκλεινα σαφώς ξενοδοχείο οικονομικό στον αγιο αντώνιο, εφόσον έχει μετρό που με μεταφέρει στο κέντρο της πόλης σε ένα τέταρτο, παρά στον Λυκαβητό, ή στην κορφή της πλάκας, τα οποία είναι κεντρικά σημεία, αλλά είτε δεν έχουν συγκοινωνίες για να φτάσεις, είτε σου βγαίνει η γλώσσα από τις ανηφόρες και τις σκάλες. Επομένως, άλλο πράγμα το κεντρικό, κι άλλο πράγμα το καλό!!!
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Γιατί να χαλάς όλη την μαγεία της προσμονής του ταξιδιού με τέτοιες σκέψεις;

Αν δεν μπορείς αλλιώς, αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως τα ξενοδοχεία δεν κλείνουν έτσι απλά, εκτός αν εκ των προτέρων ήταν μούφα ( το ελέγχεις αυτό εύκολα) και επίσης αν είναι τόσο ευκαιρία, και τα λεφτά δεν ήταν πολλά, άρα τα χαρίζεις και συνεχίζεις στο άλλο. Υπερατλαντικό τάξιδι δεν είναι λες και πας στη Μάνη, όλο και παραπανίσια λεφτά θα'χεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.414
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom