Ηνωμένο Βασίλειο 2-3 μήνες διαμονή Λονδίνο

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Καλησπέρα! Γύρω στο Νοέμβρη λογικά θα είμαι στο Λονδίνο για παρακολούθηση κάποιων μαθημάτων με σκοπό ίσως και μόνιμη εγκατάσταση εκεί.Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια..
1) Που είναι καλύτερα να δω για σπίτι/δωμάτιο;Airbnb ή κάτι άλλο;
2) Υπάρχουν κάποιες περιοχές/δρόμοι όπου θα πρέπει να αποφύγω; Όχι γιατί είναι άσχημες αλλά κυρίως γιατί είναι επικίνδυνες..π.χ. έχω δει αρκετά ωραία στην περιοχή Stratford/Upton Park αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος..
Αυτά προς το παρών και θα επανέρθω αν έχω κάτι άλλο.Ευχαριστώ.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Προς το upton park δεν είναι και ότι καλύτερο, βέβαια δεν έχω και την τρελή άποψη γιατί έχω βρεθεί λίγες φορές στην περιοχή.
Αλλά stratford και γύρω εκεί, ανάμεσα από τον σταθμό maryland ή κοντά στον romford rd(νοτίως του σταθμού) είναι μια χαρά.

Και πλέον ο σταθμός του stratford ανήκει στη ζώνη 2.
 

kalspiros

Member
Μηνύματα
2.554
Likes
3.986
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
το έχω ξανα πει μου φαίνεται. όλες οι περιοχές είναι καλές μέχρι να σου συμβεί κάτι. και το Maryland είναι μια περιοχή που συχνά μπορεί να σου συμβεί κάτι. βρίθει από παιδικές συμμορίες ληστών, υπάρχει διακίνηση ναρκωτικών και γενικώς μην την προτιμήσεις. όπως και το stratford. όπως και το forest gate, upton park (χολέρα!), redbridge (τα φτηνότερα ενοίκια στην πόλη. υπάρχει λόγος), leyton, west east ham. το μόνο που αποτελεί όαση στη γύρω περιοχή είν ότι βρίσκεται γύρω από το Wanstead tube station (που είναι πραγματικά όαση, βλέπε wantsead park). κατά τ άλλα δεν υπάρχει γενική φόρμα για καλές ή κακές περιοχές όπως πχ στην Αθήνα που είναι δακτυλοδεικτούμενες, υπάρχει ποικιλία
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.415
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom