• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Νότια Κορέα Ερωτήσεις για Νότια Κορέα

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Για εκείνες που σφυρίζουν Κορεάτικα το έγραψα :cool:
Εγώ προσωπικά έχω αφήσει στη μέση την (πρώτη) ιστορία μου (για άλλον προορισμό) από το 2020 :bleh:
Δε νομίζω να θες να ξεκινήσω άλλη :haha:
Αλλά δηλώνω παρούσα αν χρειαστεί να μοιραστώ καμιά πληροφορία.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Τόσο καιρό δεν υπήρχαν εκδρομες; Ή πλεον μπορείς να πας μόνος, δλδ όχι οργανωμένα;

Καλημέρα, σχετικά με τα λεωφορεία εισιτήρια μπορούν να βγούν απο το www.txbuset-money.co.kr εκεί δεν χρειάζεται κορεατικο νούμερο.
Μάλλον εννοείς
https://txbus.t-money.co.kr

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Τόσο καιρό δεν υπήρχαν εκδρομες; Ή πλεον μπορείς να πας μόνος, δλδ όχι οργανωμένα;
Εκδρομές για την ευρύτερη DMZ(Demilitarized Zone) υπήρχαν, σταματούν μόνο κάποιες μέρες όταν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών ή όταν η Β.Κορεα κάνει δοκιμές πυραύλων..Κλειστά είναι εδώ και δύο χρόνια η JSA(Joint Security Area) που βρίσκεται μέσα στην DMZ και για τους πολλούς είναι το highlight της εκδρομής.Ειναι το μέρος που οι στρατιώτες των δύο χωρών στέκονται απέναντι ο ένας στον άλλον,το μέρος που συναντήθηκαν ο Τραμπ με τον Κιμ το 2019.Ο λόγος που είναι κλειστή η πρόσβαση στην JSA,ένας Αμερικανός στρατιώτης κατά τη διάρκεια ενός tour το καλοκαίρι του 2023 πέρασε στην απέναντι πλευρά για δικούς του λόγους...

penelopebek

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Εγώ προσωπικά έχω αφήσει στη μέση την (πρώτη) ιστορία μου (για άλλον προορισμό) από το 2020 :bleh:
Δε νομίζω να θες να ξεκινήσω άλλη :haha:
Αλλά δηλώνω παρούσα αν χρειαστεί να μοιραστώ καμιά πληροφορία.
Τόσα μέρη, κοντά 3000 posts και μόλις 1 (ανολοκλήρωτη κιόλας) ιστορία; 2 κεφάλαια σου μείνανε... :innocent:

Θα μου πεις εγώ ξεκίνησα ιστορία κοντά 5,5 χρόνια μετά. :haha:

Ξεκίνα να τη διαβάζεις, θα ξαναζήσεις το ταξίδι (κατηγορία 2 του Γιώργου) και η συνέχεια θα έρθει από μόνη της. ;)

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Μήπως κανένας από εσάς που έχετε επισκεφθεί τη Νότια Κορέα ξέρει κάτι για φάρμακα που μπορούμε να έχουμε μαζί μας; Διαβάζω ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας και συνταγή γιατρού για ορισμένα φάρμακα. Αν ξέρει κάποιος από προσωπική εμπειρία θα ήθελα να μου πει αν ισχύει στην πραγματικότητα.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μήπως κανένας από εσάς που έχετε επισκεφθεί τη Νότια Κορέα ξέρει κάτι για φάρμακα που μπορούμε να έχουμε μαζί μας; Διαβάζω ότι πρέπει να έχουμε μαζί μας και συνταγή γιατρού για ορισμένα φάρμακα. Αν ξέρει κάποιος από προσωπική εμπειρία θα ήθελα να μου πει αν ισχύει στην πραγματικότητα.
Είχα μαζί μου όπως παντα (στην παραδοτεα βαλίτσα) κάποια βασικά είδη, όπως παυσίπονα, για διάρροια, για στομάχι, αλοιφές για τσιμπήματα, αντισταμινικια χαπια κλπ. Δεν αντιμετώπισα πουθενά πρόβλημα. Δεν ξέρω αν ρωτας για πιο εξειδικευμενα φάρμακα, αλλά για τα ανωτέρω δε διάβασα κάπου να χρειάζεται συνταγή.

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Είχα μαζί μου όπως παντα (στην παραδοτεα βαλίτσα) κάποια βασικά είδη, όπως παυσίπονα, για διάρροια, για στομάχι, αλοιφές για τσιμπήματα, αντισταμινικια χαπια κλπ. Δεν αντιμετώπισα πουθενά πρόβλημα. Δεν ξέρω αν ρωτας για πιο εξειδικευμενα φάρμακα, αλλά για τα ανωτέρω δε διάβασα κάπου να χρειάζεται συνταγή.
Σε ευχαριστώ πολύ. Με έχεις καλύψει. Άρα δεν χρειάζονται τόσα που γράφουν κάποια site και μάλιστα επίσημα.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Σε ευχαριστώ πολύ. Με έχεις καλύψει. Άρα δεν χρειάζονται τόσα που γράφουν κάποια site και μάλιστα επίσημα.
Εκτός αν ήμουν παράνομη κ δεν το ξερω :haha:
(Είχα παρεμπιπτόντως και εσωτερική πτήση, πέρα από την είσοδο στη χώρα)

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μπορεί και να ήσουν.
:shock:
Κάτσε μήπως καταφέρω να επιβεβαιώσω κι από την παρέα μου, που έχει Κορεάτικες γνωριμίες και θα επανέλθω αν μάθω κάτι νεότερο.

Απλά μου κάνει εντύπωση επειδή αφενός είχαμε ψαχτει πολύ γενικά κι αφετέρου μια φίλη της παρέας μου έχει παντρευτεί Κορεάτη κ πηγαινοερχεται συχνά εδώ και χρόνια. Φαντάζομαι θα μας είχε πει κάτι σχετικά. Μπορεί και όχι, τι να πω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.014
Μέλη
39.732
Νεότερο μέλος
Gregorykani

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom