Έρευνα από εμπειρογνώμονες ξεκινά η Qantas για τα πρόσφατα προβλήματα σε πτήσεις της

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Η διοίκηση της Qantas ξεκινά έρευνα μετά τα προβλήματα που σημειώθηκαν λίγες μέρες πριν σε πτήσεις της.

«Δε διαθέτουμε στοιχεία που να δείχνουν ότι υπάρχει δυσλειτουργία στους κόλπους της Qantas, αλλά πιστεύω ότι είναι φρόνιμο να ερευνήσουμε με τη βοήθεια ομάδας εμπειρογνωμόνων και να εξετάσουμε με μεγαλύτερη προσοχή μια σειρά θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία της εταιρείας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του εθνικού αερομεταφορέα της Αυστραλίας, Πήτερ Γκίμπσον.

Από την πλευρά του, το ιπτάμενο προσωπικό του εθνικού αερομεταφορέα της Αυστραλίας ζήτησε από τη διοίκηση της Qantas εγγυήσεις για την ασφάλεια των αεροσκαφών της, μετά τα πρόσφατα επεισόδια.

«Θέλουμε εγγυήσεις ότι πρόκειται για μεμονωμένα επεισόδια», δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης ιπτάμενου προσωπικού της Αυστραλίας, Στίβεν Ριντ.

«Πρέπει να συναντηθούμε με τη διοίκηση για να λάβουμε εγγυήσεις», πρόσθεσε.

Το Σάββατο, ένα Μπόινγκ 767 της Qantas με προορισμό τις Φιλιππίνες, επέστρεψε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ λίγο μετά την απογείωσή του, εξαιτίας διαρροής των υδραυλικών υγρών.

Στις 28 Ιουλίου, ένα άλλο αεροσκάφος της εταιρείας πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Αδελαΐδα της νότιας Αυστραλίας, όταν άνοιξε μια από τις πόρτες του μισή ώρα μετά την απογείωσή του.

Τρεις μέρες νωρίτερα, ένα αεροσκάφος 747-700 της Qantas με 365 επιβάτες, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Μανίλα, όταν ύστερα από έκρηξη φιάλης οξυγόνου άνοιξε τρύπα στην άτρακτό του.



Πηγή: in.gr
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.924
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom