Ηνωμένο Βασίλειο Αγγλική εξοχή-Ουαλία

ntomata!

Member
Μηνύματα
88
Likes
42
Καλησπέρα!Σκεφτόμαστε προς το τέλος του Φθινοπώρου να πάμε 10μέρες Αγγλία και ίσως Ουαλία.Στο Λονδίνο 3 μέρες κ τα υπόλοιπα 7 βράδια να νοικιάσουμε αυτοκίνητο κ να επισκεφθούμε την αγγλική-ουαλική εξοχή.Θα θέλαμε να δούμε παραδοσιακά γραφικά χωριουδάκια,κάστρα και μικρά καφέ/εστιατόρια, σαν να είναι ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο ας πούμε.Βλέπω αυτά τα μικρά cottages με τις τύπου αχυρένιες σκεπές και τρελαίνομαι!Έχετε υπόψιν σας τι θα μπορούσαμε να επισκεφθούμε;Από καιρό τι λέτε να έχει;γιατί δεν θέλουμε να δούμε χιόνι..Παραδοσιακά καταλύματα;Ας πούμε βρήκα ένα ξενοδοχείο(the porch house)το οποίο υπάρχει απο το 947!!!!!ψαχνω να βρω στο forum σχετικό θέμα και δεν υπάρχει.Για ενοικίαση αυτοκινήτου υπάρχει κάποιο τιπ;Έχουμε νοικιάσει σε άλλες χώρες αλλά ποτέ Δεξιοτίμονο. Γενικά ό,τι βοήθεια και οδηγία μπορείτε να δώσετε είναι ευπρόσδεκτη !Ευχαριστώ πολύ🙂
 
Last edited:

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395

interted

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
8.197
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Πολλά χωριά θα βρεις με παραδοσιακά cottages, σε περιοχές όπως Wiltshire, Oxfordshire, Warwickshire, Gloucestershire ενδεικτικά. Μερικά παρα-είναι τουριστικά, ορδες να βγαίνουν από λεωφορία που έρχονται από το Λονδίνο, ειδικά στα κεντρικά Cotswolds.

Μια πρόταση για κάτι πιο ορίτζιναλ:

Wootton Rivers

Κάνετε στάση για τις φωτογραφίες σας: όλα τα σπίτια με αχυρένιες σκεπές, μηδεν τουρίστες, παμπ του χωριού του 16ου αιωνα με μεγάλη αυλή με ντόπιους και γενικά ειρηνική ατμόσφαιρα. Ψηφίστηκε και καλύτερα διατηρημένο χωριό της Αγγλίας το 1984... μάλλον το ξεχάσανε μετά.

Λεπτομέρεια από την πάμπ:

DSC01078.JPG


Επίσης η @alma έχει γράψει πολύ ωραία φωτοιστορία: Ηνωμένο Βασίλειο - Ένας Αγγλικανικός γάμος, η διαμονή στην…μέση του πουθενά και ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα.
 
Last edited:

ntomata!

Member
Μηνύματα
88
Likes
42
Καλησπέρα σας!Έχω διαβάσει τις παραπάνω ιστορίες που μου στείλατε απλώς θα θέλαμε να δούμε και κάτι άλλο.Είναι τέλεια η πρόταση του interted και θα τη βάλουμε σίγουρα στο πρόγραμμα!Θα ήθελα κ άλλες τετοιες προτάσεις αν έχετε.
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.641
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom