Αγ.Ιωάννης,Θεσσαλονίκη

elepet

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα..και καλώς σας βρήκα.Σκεφτόμαστε με τον σύζυγο και την κορούλα μου που είναι 2 ετων να ξεφυγουμε φετος τη Πρωτοχρονια απο την Αθήνα και να ανέβουμε Θεσσαλονικη.
Δεν έχουμε ξαναπάει και έτσι δεν έχουμε ιδέα απο περιοχές εκει.Ψάχνοντας στο ιντερνετ..δεν βρήκα κάποιο ξενοδοχείο που να με εξυπηρετεί όσον αφορά ειδικά τη κόρη μου ,έτσι βρήκα τις suites melon στη περιοχη Αγ.Ιωάννη στη Θεσσαλονίκη.Είναι διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα με κουζίναι που χρειαζομαι για την μικρή και γενικά όλες τις ανέσεις που θέλουμε.Το θέμα μου είναι ότι επειδή δεν την ξέρω τη περιοχή θα ήθελα να μαζέψω πληροφορίες για το τι εστι εκει..πόσο μακρυα είναι απο το κέντρο της θεσσαλονίκης και γενικά αν εξυπηρετεί η περιοχή για τις μετακινησεις μας..αυτοκίνητο εννοείτε θα έχουμε.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων...
Φιλικά ...Ελένη..:)
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
δεν είναι κεντρικό αλλά είναι μέσα στη θεσ/κη κάπου 3 km από ΙΚΕΑ COSMOS που είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο, υποθέτω ότι θα έχεις και αυτοκίνητο μαζί, αν θέλεις δες και ένα ξενοδοχείο κοντα σ΄αυτό που θες και ακριβώς δίπλα στο ΙΚΕΑ είναι λίγο ακριβό αλλά είναι πολύ καλό το προτείνω ανεπιφύλακτα. www.hotel-nikopolis.gr (πρώην kempinski)
 

marikaki

Member
Μηνύματα
131
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
ο αγιοσ ιωαννης ειναι καινουργια περιοχη με νεοχτιστα,ειναι ανατολικα,δεν ειναι μεσα στην θεσ/νικη(κεντρο)ειναι προς το τερμα απο το κεντρο απεχει κανενα 20λεπτο αν δεν εχει πολυ κινηση(εσεις βεβαια εισται συνηθισμενοι απο κινηση στην αθηνα οποτε αυτην ουτε που θα την καταλαβεις):D.τωρα αλλο το ικεα αλλο το κοσμος το ικεα ειναι πανω στον δρομο θεσ/νικη-επανωμης(αεροδρομιου)απενταντι απο το ικεα ειναι και το florida εμπορικο με hondos μεσα κλπ.το cosmos ειναι στον δρομο θεσ/νικης-χαλκιδικης μεγαλο εμπορικο με πολλα καταστηματα μεσα και εστιατορια,καφετεριες και σινεμα,αυτα τωρα υπαρχη ενας πισω δρομος που μπορεις πας απο το ενα στο αλλο ειναι λιγο μπερδεμα αλλα αμα ρωτησεις βγαζεις ακρη αν οχι πανε απο το κεντρικο να μην παιδευσαι.επισης πολυ κοντα στον αγιο ιωαννη ειναι και το εμπορικο μακεδονια που υπαρχη το καρφουρ για πραγματα αμα χρειαστεις για το παιδι.παντως η περιοχη ειναι καλη,ελπιζω βεβαια οτι παρεχουν και παρκινγκ για το αυτοκινητο ετσι?
οτι αλλο θες ρωτα.
 

elepet

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!! :)
Που να πάω ρε παιδια λέτε για πρωτοχρονια??
Σε πίστες το αποκλείω γιατι θα έχουμε την μικρη μαζί,
για φαγητο κάπου καλα τι θα προτεινατε??
 

gionik

Member
Μηνύματα
53
Likes
18
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλικές Αλπεις
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική,Αρκτικός κύκλος
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας!! :)
Που να πάω ρε παιδια λέτε για πρωτοχρονια??
Σε πίστες το αποκλείω γιατι θα έχουμε την μικρη μαζί,
για φαγητο κάπου καλα τι θα προτεινατε??
Μη το σκέφτεσαι καθόλου για την περιοχή του Αη Γιάννη. Εχει γίνει μία απο τις καλύτερες της Θεσσαλονίκης στην οποία το πάρκινγ για το αυτοκίνητο είναι δεδομένο ένω σε κοντινές περιοχές βρίσκονται ολα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα (Cosmos ΙΚΕΑ Village κλπ). Για φαγητό τώρα οι επιλογές σου είναι πολλές και εξαρτάται απο το βαλάντιο του καθενός. Πάντως δεν θα ξεχάσω ενα ρεβεγιόν που έκανα πριν δύο χρόνια με φίλους και τα παιδιά στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.784
Likes
1.111
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
florida απέναντι το ικέα δίπλα το πάρκο διασκέδασης και δίπλα σ΄αυτό το cosmos έχουν πλέον ενωθεί κατά μήκος ενός δρόμου περίπου 1km ότι πρέπει για οικογενεικές καταστάσεις
τα μεγάλα ξεν/χεία κάνουν ωραία ρεβεγιόν σε τσουχτερές τιμές 100+  το άτομο.
έλα Καβάλα για ρεβέγιον συμφέρει με χίλια.( που να τρέχεις τώρα ) κάνουμε και λίγη διαφήμηση την πόλη μας.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Συμφωνώ οτι ο Άγιος Ιωάννης είναι εντελώς εκτός κέντρου: Να φανταστείς οτι δεν είναι τόσα πολλά χρόνια που εντάχθηκε στο σχέδιο πόλης. Επι πλέον το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει μεγάλο πρόβλημα με το πάρκινγκ που σημαίνει οτι αν θα παίρνεις το αυτοκίνητο για να κατέβεις και θα κολάς στην κίνηση, γιορτινές μέρες στο φουλ θα είναι, αυτό που σου έγραψαν για είκοσι λεπτά απόσταση, ούτε στο όνειρό σου. Μένω πολύ πιο κεντρικά στον ίδιο άξονα και κάνω γύρω στη μισή ώρα να φτάσω κέντρο και τις μέρες γιορτών πλέον δεν κυκλοφορώ στο κέντρο λόγω ταλαιπωρίας με την κίνηση. Και επιπλέον άμα με το καλό φτάσεις θα ψάχνεις μάταια να βρεις θέση. Φυσικά εξαρτάται με το τι θέλεις να κάνεις: αν έρχεσαι όλον αυτό το δρόμο μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να πας στο ΙΚΕΑ και στα MULTIPLEX τότε μια χαρά είναι το μέρος. Αν θες να ζήσεις τους ρυθμούς της πόλης κέντρο και πάλι κέντρο.
 

marikaki

Member
Μηνύματα
131
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
διευκρινισα οτι αμα δεν εχει κινηση κανεις ενα 20λεπτο περιπου μεχρι το κεντρο και δεν το λεω εγω το λεει ο συζηγος που ειναι το επαγγελμα του,τωρα γιορτες παντα και παντου εχει κινηση,αλλα παλι ετσι ειναι τα πραγματα,στο κεντρο αν αποφασισεις να πας υπαρχουν και τα ιδιωτικα παρκινγκ οποτε μην στεναχωριεσαι.τα εμπορικα ολοι σου τα προτεινουμε γιατι ειναι κοντα απο το μερος που θα μεινεις+το οτι συνδιαζουν ψωνια με εξοδο.υπαρχη και η καλαμαρια,η κρηνη,τα καστρα εχει τοσα μερη η θεσσαλονικη.
θα περασεται πολυ ωραια!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
(εσεις βεβαια εισται συνηθισμενοι απο κινηση στην αθηνα οποτε αυτην ουτε που θα την καταλαβεις).
Πάνω σε αυτό διαφώνησα. Η κίνηση της Θεσσαλονίκης πλέον είναι δυστυχώς εφάμιλλη των καλυτέρων αθηναϊκών (συνάρτηση χλμ/ώρα, ειδικά τώρα με τα έργα του μετρό). Και επιπλέον δε θυμάμαι ποτέ τη Θεσσαλονίκη, παραμονή Χριστουγένων και Πρωτοχρονιάς, με τα μαγαζιά ανοικτά και να μην γίνεται χαμός από κίνηση. Βέβαια να δούμε φέτος με την κρίση, αλλά και πάλι...Πέρσι ή πρόπερσι την τελευταία Κυριακή που ήταν ανοικτά τα μαγαζιά, από Μαρτίου που μένω, αφου έκανα μισή ώρα να φτάσω στη Σχολή Τυφλών τα παράτησα τελικά και γύρισα σπίτι μου. Δεν νομίζω να της χρειάζεται της κοπέλας μια τέτοια ταλαιπωρία με μικρό παιδί. Και αν φτάσει τελικά στο κέντρο δεν είναι και σίγουρο οτι θα βρει και ελευθερο παρκιν με τον τρελό χαμό που γίνεται εκείνες τις μέρες. Μόνο στο παρκινγκ της ΧΑΝΘ έχει ελπίδες, αλλά και αυτό είναι σε απόσταση για παράδειγμα από την πλατεία Αριστοτέλους. Και ο περιφερειακός τις άγιες εκείνες μέρες συνηθως φρακάρει και αυτός. Η αλήθεια είναι οτι αν έχεις μικρό παιδί είναι πολύ βολικά τα διαμερίσματα, αλλά και η ταλαιπωρία της μεταφοράς προς το κέντρο με μικρό παιδί στην κίνηση είναι επίσης μεγάλη. Δε θα το συζητούσα αν διάλεγαν να έρθουν άλλες μέρες στην πόλη, όπου θα ήταν πιο φυσιολογική η κίνηση, αλλά τη συγκεκριμένη περίοδο που διάλεξαν, φοβάμαι οτι θα ταλαιπωρηθούν πολύ αν μείνουν στον Άγιο Ιωάννη. Τηρουμένων των αναλογιών δε θα έμενα στο Μαρούσι, αν ήθελα να κατεβώ στο Σύνταγμα. Φυσικά η Ελένη θα αποφασίσει και θα κρίνει τι θα κάνει, αλλά ας γνωρίζει όλες τις παραμέτρους.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.059
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom