Πορτογαλία Αεροπορικά εισιτήρια για πορτογαλία

Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Ψάχνω αεροπορικό εισητήριο από Θεσσαλονίκη για Πορτογαλία στις 11-10-2009 με επιστροφή στις 16 ή 17-10-2009. Κατά προτίμηση Πόρτο. Αν βρω και Λισαβώνα σε καλή τιμή θα το κλείσω, γιατί μετά θα νοικιάσω αμάξι για να πάω στην φιγκέρα ντε φόζ, που είναι περίπου στην μέση της χώρας, δίπλα στην Κόϊμπρα. Δυστυχώς, επειδή τελευταία στιγμή το αποφάσισα, οι τιμές είναι τσουχτερές. Έχω πάει άλλες δύο φορές αλλά τότε είχα κλείσει νωρίς με swiiss σε καλές τιμές. Σκέφτομαι να δω και από Αθήνα (με vueling ή iberia) μέσω βαρκελώνης και μαδρίτης αντίστοιχα. Η καλύτερη τιμή που βρήκα ήταν στα 378 (αθήνα- πόρτο) με ιμπέρια μέσω μαδρίτης. Είδα και με vueling ( αθήνα- λισαβώνα μέσω βαρκελώνης)αλλά δεν με βολεύει η ώρα της επιστροφής (πετάει από λισαβώνα 09:35 το πρωϊ και θα πρέπει να διανύσω από φιγκέρα ντε φοζ μέχρι λισαβώνα τουλάχιστον 200 χιλιόμετρα, ίσως και παραπάνω) Έχει να μου προτείνει κανείς κάτι καλύτερο γιατί ψάχνω αλλά δεν βρίσκω και κάτι άλλο.
 

chriskar83

Member
Μηνύματα
33
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
USA....
Καταρχάς πιστευω ότι ταξιδεύεις λάθος ημέρες. Έχεις βάλει αναχώρηση κυριακή και επιστρόφη παρασκευή, όπου συνήθως τα εισιτήρια αυτές τισ ημέρες είναι πιο ακριβά. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις για Φρανκφούρτη ή Ντυσσελορντοφ και απο κει με ryanair για Πόρτο. Στην Φρανκφουρτη πρέπει να αλλάξεις και αεροδρόμιο (έχει bus που φεύγει από κει, την έχω κάνει αυτή την αλλαγή αεροδρομίου). οσο για Ντυσσελορντοφ δε ξερω.
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δες και την easyjet! Πετάει από Λονδίνο και για Λισαβώνα και για Πόρτο απ ότι θυμάμαι!
 

achilef

Member
Μηνύματα
16
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ρίξε μια ματιά και απο Σόφια αν θέλεις, γιατί σε μια πρόχειρη αναζήτηση με skyscanner.net Σοφια-Πόρτο 10/10 και επιστροφή 17/10 δίνει 250,00?.
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
ευχαριστώ, μάλλον θα καταλήξω στην ιμπέρια.βολεύουν περισσότερο οι ώρες. Δυστυχώς τελευταία στιγμή δεν βρίσκεις και ότι καλύτερο σε τιμές.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.214
Μηνύματα
883.823
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom