Αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GeorgeD

Member
Μηνύματα
240
Likes
44
Αεροπλάνο Boeing-737 της ρωσικής Aeroflot συνετρίβη κατά τη διαδικασία της καθόδου κοντά στο Περμ των Ουραλίων με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 82 επιβάτες και το 6μελές πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων 21 ξένων υπηκόων.
Ανάμεσα στα θύματα είναι επτά παιδιά και οι 21 ξένοι προέρχονταν από το Αζερμπαϊτζάν (9), Ουκρανία (5) και από ένας από Γαλλία, Ελβετία, Λετονία, ΗΠΑ, Γερμανία, Τουρκία και Ιταλία.
Το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 1.100 μέτρων όταν οι ελεγκτές έχασαν κάθε επαφή και καταστράφηκε ολοσχερώς μέσα σε φλόγες σε ανοιχτό χώρο στα περίχωρα του Περμ.
Η Aeroflot έστησε κέντρα διαχείρησης κρίσης στο Περμ και στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο-1 της Μόσχας, με την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη των συγγενών των θυμάτων, ενώ ανακοίνωσε ότι θα καταβάλλει τις προβλεπόμενες αποζημιώσεις από την ασφάλεια (80.000 δολάρια για κάθε επιβάτη).
Από τη συντριβή καταστράφηκε τμήμα του υπερ-σιβηρικού σιδηροδρόμου από το Περμ προς Αικατερίνμπουργκ και τα δρομολόγια γίνονται μέσω παράκαμψης.
H Aeroflot είχε νοικιάσει τον Ιούλιο το μοιραίο αεροπλάνο από την Pinewatch Limited που εδρεύει στο Δουβλίνο.


Πηγή: www.protothema.gr
 
Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Σαν πολλά αεροπορικά δεν συμβαίνουν τώρα τελευταία σε κάθε γωνιά του κόσμου; Ειδικά, μετά το δυστύχημα στην Ισπανία πριν κανά μήνα. :(
 

tania

Member
Μηνύματα
203
Likes
179
Επόμενο Ταξίδι
δεν ξέρω!
Ταξίδι-Όνειρο
Το επόμενο ταξίδι
Πάλι αεροπορικό δυστύχημα?!?!?! Αμάν, αμάν, αμάν!
 
Μηνύματα
122
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Καλαβρυτα Σ/Κ...
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ...
Ναι ρε παιδια κριμα τι γινετε εκει πανω θα τους μαζεψει ολους ο καλος Θεουλης.
 

FAMEK

Banned
Μηνύματα
418
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
οταν ελεγα οτι πολλα ρωσικα αεροπλανα ειναι σκοτωστρες καποιοι θυμωναν και ελεγαν διαφορα...α ρε ρωσια με τα καπι σου αεροπλανα..
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Καλώς τον κι ας αργησε!! Αντε πάλι τα ίδια... Πoιά ρωσικά αεροπλάνα βρε πουλάκι μου??Αμερικάνικο ήταν το αεροπλάνο... Ένα Boeing 735... το VP-BKO...

Αεροπλάνα πέφτουν και θα πέφτουν πάντα... Έπεσε αεροπλάνο της Swissair, έπεσε το Concord, έπεσε πρόσφατα της Spanair έπεσε και ένα της Aeroflot Nord... Τραγικό μεν φυσιολογικό δε... Αν εσύ έχεις κολλήματα με τις Ρωσικές εταιρίες δεν θα αδειάσω το μυαλό μου να γεμίσω το δικό σου... Να το ξαναπώ, οι Ρωσικές εταιρίες είναι το ίδιο ασφαλείς ή ανασφαλείς με όλες τις άλλες Ευρωπαικές εταιρίες... Το αν ένα αεροπλάνο είναι παλιό δεν σημαίνει ότι κινδυνεύει να πέσει... Αν ήταν έτσι κάθε μέρα θα έπεφταν αεροπλάνα... Δεν το έχεις το θέμα και επιμένεις να λες ότι σου κατέβει... η πλάκα είναι οτι νομίζεις ότι δικαιώνεσαι κιόλας!!
 

FAMEK

Banned
Μηνύματα
418
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
ειπακαι εγω αργησες να απαντησεις ...παντα εριστικος,,αλλα πια σε εχουμε ολοι μαθει...
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.403
Likes
17.233
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Επειδή συστηματικά με γράφετε στα παλιά σας υποδήματα, είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ που επιτρέπονται προσωπικές επιθέσεις στο forum. Από δω και πέρα θα ληφθούν μέτρα.

Το θέμα κλειδώνεται.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.703
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom