Ρωσία Αθήνα-Κίεβο με Τρένο!

nolamesa

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Γεια σας!
Είμαι σχετικά νέο μέλος στο φόρουμ και μπορώ να πω οτι έχω παθει την πλάκα μου απο την οργάνωση και το πόσο καλό-στημένο είναι το site. Αφήνω τις κολακίες :D και μπαίνω στο ψητό:

Εγώ και άλλοι 3 (ή 4) φίλοι μου αποφασίσαμε να κανουμε ενα ταξιδάκι στους ευρωπαίους γείτονες μας πριν το Πάσχα. Έχουμε στη διάθεση μας δύο βδομάδες. Η σκέψη είναι η εξής φεύγουμε από Αθήνα με τρενάκι με κατεύθυνση προς βορρά και όπου μας βγάλει... Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι Κίεβο αν προλάβουμε (πρεπει δυστυχώς και να γυρίσουμε μετα) . Ένα πρώτο πλάνο είναι το εξής: Αθήνα-Μπάνσκο-Σόφια-Βουκουρέστι-(?Καρπάθια αν βγαίνει μονοήμερη) - Μολδαβία - (?Οδησσός)- Κίεβο.

Φυσικά δε ξέρω αν προλαβαίνουμε να τα δούμε όλα αυτά, οπότε ένα ερώτημα είναι ποιες πόλεις να προτιμήσουμε. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο πλάνο (λιγότερα μέρη/άλλες πόλεις) θα ήμουν ευγνόμων.

Το βασικότερο που θα ήθελα απο πληροφορίες είναι αν μπορεί να κάποιος να μου πει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσει κανείς Κίεβο από Βουκουρέστι. Δεδομένου της περίεργης κατάστασης που παίζει στα σύνορα της Μολδαβίας, απο που θα έβρισκα τα λιγότερα προβλήματα? Μια σκέψη που έκανα ήταν να πήγαινα Κισινάου (btw λέει τπτ ή δεν έχει τπτ να δεις?) απο εκεί με κάποιο λεωφορείο Οδησσό που είναι σχετικά κοντά και από Οδησσό τρένο ή κάτι άλλο. Το τρένο απόσο έψαξα θέλει τουλάχιστον καμιά δεκαριά ώρες και ουκ ολίγα ευρώ. Το σενάριο να νοικιάσουμε ένα αμάξι και να πάμε με αυτό Κίεβο (νομίζω περίπου 5 ωρες) πως ακούγεται? Ξέρει κανείς τι παίζει με δρόμους και πόσο εύκολο θα είναι να μην μείνουμε για πάντα Ουκρανία :)...

Περιμένω οποιαδήποτε πρόταση,ιδέα, tip...

ΥΓ Η όλη ιδέα πάντως είναι να βγεί κάτι το ανοργάνωτο (δε θέλουμε να κλείσουμε ξενοδοχεία κλπ - ισως μόνο κανένα φθηνό αεροπλάνο για το γυρισμό)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.223
Μηνύματα
884.252
Μέλη
38.916
Νεότερο μέλος
NioviG

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom