Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Samion

Member
Μηνύματα
10.370
Likes
9.297
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
αν πλένοντας τα δόντια σου σου έρθει η επιθυμία να φύγεις με το πρώτο πλοίο χωρίς να ξέρεις προορισμό δες συνολικά τα δρομολόγια.. Ξ?πουργΡίο ΕμπορικΞ?Ο‚ Ναυτιλίας, Αιγαίου & ΝησιωτικΞ?Ο‚ ΠολιτικΞ?Ο‚ - Ξ”ΟΞΏΞΌΞΏΞ»ΟŒΞ³ΞΉΞ±
αλλιώς το προηγούμενο σάιτ που σου προτάθηκε..
 

miranta

Member
Μηνύματα
319
Likes
58
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
OpenSeas - Ferry Tickets for Greece and Adriatic

Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες...
Πράγματι είναι φοβερή σελίδα σε ευχαριστώ φίλε traveller
και αν θυμάμαι καλά είναι η δική σου ταξιδιωτική ιστορία για τη Τοσκάνη που μου ενέπνευσε το ταξίδι μου το Πάσχα !Σε ευχαριστώ και πάλι....Οι προτάσεις σου τέλειες!!
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.642
Likes
12.469
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Προσφορά NEL

Και εγώ που την κακοχαρακτήριζα πάντα ότι δεν κάνει προσφορές...


23/6/2011
30% έκπτωση στο εισιτήριο της επιστροφής
Μεγάλες προσφορές αυτό το καλοκαίρι από τη NEL LINES που σας προσκαλεί να «Βάλετε γραμμή πλεύσης» προς Χίο και Μυτιλήνη με έκπτωση 30% στο εισιτήριο της επιστροφής. Για να επωφεληθείτε της μοναδικής αυτής προσφοράς αρκεί να εκδώσετε το εισιτήριό σας με επιστροφή!

Με περισσότερους από 40 προορισμούς στο Αιγαίο η NEL LINES συνδέει την Αττική με τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τις Κυκλάδες, τον Αγ. Κωνσταντίνο, τον Βόλο και τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες, και την Καβάλα με το Βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ανταποκρινόμενη με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ανάγκες της εποχής, η NEL LINES βάζει σαν στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Αυτό το καλοκαίρι, επιλέξτε προορισμό και αφήστε τη NEL LINES να σας ταξιδέψει με άνεση, ασφάλεια και τη γνωστή φιλική εξυπηρέτηση σε ασυναγώνιστες τιμές!

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή με τη NEL LINES στο 801 801 801 801 και www.nel.gr
 

isavella

Member
Μηνύματα
133
Likes
29
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντία - Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΝYC - ΠΕΡΟΥ
Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας!!

Θα πάμε Σκιάθο αρχές Ιουλη και δεν έχω κλείσει ακόμη τα ακτοπλοικά. Θα φύγουμε από Πάτρα οπότε θα πάμε μέσω Βόλου. Tα εισιτήρια του πλοίου τα τα κλείνω από πριν ή επι τόπου στο λιμάνι του Βόλου; Υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε; Αν πρέπει να κλείσω από πριν πως το κάνω; on line από την ιστοσελίδα της anes.gr ; Επείδη απότι έψαξα. Δεν υπάρχει αντιπρόσωπος στην Πάτρα.
Και κάτι άλλο υπάρχει φοιτητικό εισιτήριο; Μήπως γνωρίζεται την τιμή;

Όποια βοήθεια πολύτιμη :)
 

guess who!!!

Member
Μηνύματα
58
Likes
18
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!
Κατ' αρχήν οι τιμές είναι οι ίδιες είτε κλείσεις στο λιμάνι είτε από κάποιο σάιτ. Μπορείς να δεις δρομολόγια και τιμές ας πούμε στο viva.gr που είναι εύχρηστο και δίνει και προσφορά αυτές τις μέρες και κουπόνι με έκπτωση για ξενοδοχείο.
Υπ' όψιν ότι υπάρχουν 2 δελφίνια (aegean και hellenic seaways), 2 καράβια της hellenic seaways και 1 καραβι (πρωτεας) της ΑΝΕΣ, που είναι και το πιο φτηνό (19 Ε απλο, το μόνο με εκπτωση αν βγει με επιστροφή).
Αν μεταφέρετε και αυτοκινητο καλό είναι βγάλετε από τώρα τα εισιτηρια, γιατί μπορεί να μην βρείτε μετά.
 

koker

Member
Μηνύματα
252
Likes
490
Ταξίδι-Όνειρο
μαυρικιος
Υπάρχει (αν δεν το ξέρεις) μια προσφορά σε συνδρομητές cosmote το deals for you για τα πλοια της hellenic seaways που αγοράζεις τα εισιτήρια για το πάνε και σου δίνει δωρεάν τα εισιτήρια επιστροφής (δεν ισχύει βέβαια για όλες τις ημέρες- έχει όλες τις πληροφορίες στο site της cosmote ) Πρέπει να τα προπληρώσεις άμεσα την στιγμή της κράτησης με κάρτα . Εμείς πέρσι το χρησιμοποιήσαμε πηγαίνοντας Αλόνησο από Βόλο. Πληρώσαμε όντως μόνο το πάνε και μας έδωσαν την επιστροφή δωρεάν.
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Ξέρει κανείς να μου πει, αν αγοράσω εισιτήριο από το site της ανεκ, η τιμή είναι ίδια με το να το αγοράσω σε ταξιδιωτικό γραφείο; Ή χρεώνει κάτι τι παραπάνω το τελευταίο;
 

xameno_rouxo

Member
Μηνύματα
121
Likes
12
κοιταζωντας διαφορους προορισμους και τιμες
επεσα πανω σε αυτην εδω την προσφορα απο την blue star ferries μονο με 20 ευρω για διαφορους προορισμους των Κυκλαδων
γνωριζει καποιος περισσοτερες πληροφοριες?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.224
Μηνύματα
884.322
Μέλη
38.917
Νεότερο μέλος
drsofika

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom