Αντίπαρος Σίφνος Αντιπαρος ή Σιφνος?

sirley_22

Member
Μηνύματα
92
Likes
43
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεβαδα, Νησια Σολομωντα
Γεια σε ολους, ειμαστε μια παρεα 7 κοριτσιων 22 ετων και σκεφτομαστε σε ποιο νησι να αραξουμε φετος. Στο τραπεζι πεσανε 2 προτασεις, Αντιπαρος και Σιφνος. ξερω οτι ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους μερη. ως τωρα πηγαιναμε στα πιο εναλλακτικα νησια τυπου Αμοργο, Αστυπαλαια, Αναφη κλπ και μας αρεσει γενικα το χαλαρο κλιμα με πολλη νεολαια και μπαρακια, οχι κλαμπ και φασαριες. Φετος σκεφτομαστε μηπως δοκιμασουμε και τη Σιφνο ως νεα εμπειρια, λιγο διαφορετικη απο τα πιο' εναλλακτικα' νησια που πηγαιναμε ως τωρα, απλως δεν ξερουμε τι κοσμος παιζει. Ειναι ο κοσμος που συχναζει στη Μυκονο, Ανδρο και λοιπα κοσμοπολιτικα νησια ή εχει και τους πιο εναλλακτικους της Αμοργου, Αναφης, Αστυπαλαιας ? θελουμε αν ειναι δυνατον να συνδυαζει και τα 2 ειδη κοσμου...η Αντιπαρος αληθεια τι κοσμο εχει? μικτο ή μονο εναλλακτικο λογω καμπιγκ? ευχαριστουμε
 

alma

Member
Μηνύματα
3.717
Likes
15.013
Η Σίφνος έχει νεολαία που ζητάς και μπαράκια κυρίως στην Απολλωνία και λίγα στις Καμάρες και στο κάστρο.Δεν είναι νησί που πας για κλαμπ όπως η Μύκονος.Όσο για κόσμο δεν θα έλεγα ότι είναι ίδια με Μύκονο αλλά ούτε και με Ανάφη.Κάτι ενδιάμεσο.Θα δεις και ζευγάρια και κάποιες παρέες και οικογένειες.Ούτε ξέφρενη διασκέδαση,αλλά ούτε και το νησί της απόλυτης ησυχίας.Φαίνεται σχετικά ταιριαστή επιλογή σε αυτά που ζητάτε.
 

andis82

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Βασικά η Σίφνος είναι το ενδιάμεσο μεταξύ ενός κοσμοπολίτικου και θορυβώδους νησιού όπως η Μύκονος και ενός εναλλακτικού όπως η Ανάφη. Ο κόσμος της είναι πολύ καλός. Το πιο θορυβώδες σημείο του νησιού είναι το στενό στην Απολλωνία όπου είναι μαζεμένα τα μπαράκια. Αν δεν θέλει κάποιος να πάει μπορεί να το αποφύγει μιας και το υπόλοιπο νησί είναι σχετικά ήσυχο. Ο πιο όμορφος οικισμός κατά την άποψή μου είναι το Κάστρο με την υπέροχη θέα. Η Σίφνος έχει καταπληκτικό αυθεντικό φαγητό φτάνει να αποφύγετε τα πιο εμπορικά φαγάδικα. Δεν είναι το νησί με τις χρυσαφένιες αμμουδιές. Οι παραλίες τις είναι ιδιαίτερες. Άλλες με βότσαλο, άλλες με βράχια και λίγες με άμμο. Θα τις αγαπήσετε όμως. Αυτά σε γενικές γραμμές. Για την Αντίπαρο επειδή δεν έχω πάει δεν ξέρω πολλά πράγματα.
 

sofianaxos

Member
Μηνύματα
792
Likes
273
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλημέρα σας. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει συγκοινωνία μεταξύ Σίφνου και Αντιπάρου, έστω με κάποιο ιδιωτικό σκάφος, σε στυλ κρουαζιέρας? ευχαριστώ!
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.554
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Καλημέρα. Μην ψάχνεις κατευθείαν για Αντίπαρο. Ψάξε Σίφνο - Πάρο. Υπάρχει το Αριάδνη που κάνει κυκλικά δρομολόγια και συνδέει τα δυο νησιά κάθε Τρίτη και Κυριακή. Δες εδώ:
http://www.hellenicseaways.gr/files/dromologia/2015/artemis2204_3105_gr.pdf
Από την Πούντα της Πάρου φεύγει φέρυ για Αντίπαρο με πολύ συχνά δρομολόγια:
http://community.parosweb.com/profiles/blogs/boats-paros-antiparos
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.825
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom