Κούβα Απορίες Κούβα, πολλές απορίες!

geokiri

Member
Μηνύματα
14
Likes
2
Ακριβώς όπως τα λέει, στο (bad) Memories πολλή προσοχή: συχνά μπαγιάτικα αβγά, κατσαρίδες στο μπουφέ, πολλή προσοχή στα ψάρια, θα έλεγα ή να φάτε μόνο τα safe (έχει μια γωνιά που κάνουν μακαρόνια) και κανένα ρύζι ή να φάτε στην πόλη σαν άνθρωποι. Τιμαλφή στο δωμάτιο μόνο στο χρηματοκιβώτιο. Πολλά κουνούπια μέσα στα δωμάτια, προσοχή για dengue, να βάζετε εντομοαπωθητικό, συνεχώς βάζουν ρούμι άλλης μάρκας σε ακριβά μπουκάλια, τα ποτά είναι νερωμένα, επιμείνετε να είστε στο μπλοκ 4-5-6, αγενές προσωπικό, θα τα έχετε διαβάσει και στις κριτικές.
οχι δεν διαβασα κριτικες ,καθολου, ειστε η μοναδικη μου πληροφορηση 2 μερες ειναι θα περασουν ενα υπνο θα κανουμε φανταζομαι ολη την ημερα εξω θα ειμαστε .

Ειναι μακρια απο την πολη το ξενοδοχειο?

Συχνά δε δουλεύει η γεννήτρια και με τις διακοπές ρεύματος μπορεί να μείνετε για ώρες χωρίς ρεύμα, να έχετε power banks.

Για τους υπολοιπους στο ενημερωτικο του πρακτορειου γραφει οτι τα power bank δεν πρεπει να ειναι μεγαλυτερα απο 15000mah δεν περνανε τον ελεγχο .
 

geokiri

Member
Μηνύματα
14
Likes
2
Ακριβώς όπως τα λέει, στο (bad) Memories πολλή προσοχή: συχνά μπαγιάτικα αβγά, κατσαρίδες στο μπουφέ, πολλή προσοχή στα ψάρια, θα έλεγα ή να φάτε μόνο τα safe (έχει μια γωνιά που κάνουν μακαρόνια) και κανένα ρύζι ή να φάτε στην πόλη σαν άνθρωποι. Τιμαλφή στο δωμάτιο μόνο στο χρηματοκιβώτιο. Πολλά κουνούπια μέσα στα δωμάτια, προσοχή για dengue, να βάζετε εντομοαπωθητικό, συνεχώς βάζουν ρούμι άλλης μάρκας σε ακριβά μπουκάλια, τα ποτά είναι νερωμένα, επιμείνετε να είστε στο μπλοκ 4-5-6, αγενές προσωπικό, θα τα έχετε διαβάσει και στις κριτικές. Συχνά δε δουλεύει η γεννήτρια και με τις διακοπές ρεύματος μπορεί να μείνετε για ώρες χωρίς ρεύμα, να έχετε power banks.
dengue
Ο δάγκειος πυρετός είναι μια μόλυνση που προκαλείται από τον δάγκειο ιό. Ο δάγκειος ιός μεταδίδεται μέσω των κουνουπιών. Ο δάγκειος πυρετός είναι επίσης γνωστός ως «πυρετός των σπασμένων οστών», επειδή ο πόνος που μπορεί να προκαλέσει στους ανθρώπους είναι τόσο μεγάλος, που έχουν την αίσθηση ότι σπάνε τα κόκκαλά τους.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.187
Μηνύματα
883.361
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom