Iberia Iberia - Πληροφορίες κ Ερωτήσεις

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.672
θα πεινασει η εχουν φαγητο
έχουν φαγητό
;ειναι τυπου self service;
όχι,σε σερβίρουν.
δεν εχω κανει ουτε εγω υπερατλαντικο ταξιδι
Ούτε αυτοί θα κάνουν.
σε περιπτωση απεργιας σε βαζουν σε αλλη πτηση ή σου δινουν πισω λεφτα;
ευχαριστουμε!
Προσπαθούν να βρουν λύση να πετάξουν.
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
αν δεν πεταχτω σε official off topic που θα πεταχτω;:D
η φιλη μου πετα με ιβερια πως ειναι στις μεγαλες πτησεις;φτανεις;:haha: απο φαγητο τι σας κερνανε tsopana?
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.658
Likes
50.480
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εύκολα η χειρότερη αεροπορική για υπερατλαντικό. Αλλά θα φτάσει. Φαγητό της πλάκας, Αγγλικά μιλάνε αν το θυμηθούν, σέρβις φορ δε μπαζ, πρόγραμμα μιλίων για γέλια. Αλλά θα φτάσει, ελπίζω να ήταν πάμφθηνο (χλωμό).
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Φτάνεις, σε χίλια κομμάτια αλλά φτάνεις. Δεν είναι και η καλύτερη αεροπορική αλλά ντάξει τουλάχιστον από Εκουαδόρ η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια. Όπως τα λέει ο Γιώργος οι αεροσυνοδοί δεν το χουν και πολύ με τις ξένες γλώσσες και επίσης δεν είναι και πολύ ευγενικές. Την προηγούμενη φορά μόνο ένας(άντρας) ήταν ευγενικός, προσπαθουσα να βοηθήσω έναν που μιλούσε μόνο Γαλλικά να συμπληρώσει τις φόρμες που σου ζητάνε κατα την είσοδό σου στο Εκουαδόρ και φώναζα τις αεροσυνοδούς και δεν βοηθουσαν, λες και ήταν δική μου δουλειά. Τελικά ήρθε ένας αεροσυνοδός και με ελάχιστα γαλλικά βγάλαμε άκρη. Το φαγητό δεν είναι και το καλύτερο που έχω φάει αλλά έχω φάει και χειρότερα σε πτήσεις. Το καλό είναι ότι χρησιμοποιούνε και Πορτογάλοι την εταιρεία οπότε αν της τύχει κανας συνεπιβάτης πορτογάλος όλα θα φαντάζουν ασήμαντα. Την προηγούμενη φορά είχα πετύχει ολόκληρη ομάδα. Εκτός από το ότι για μένα είναι οι πιο όμορφοι άντρες της Ευρώπης είναι και κατευφημισμόν κοινωνικοί(βασικά πέφτουλες) οπότε θέλουν σίγουρα να πιάσουν κουβέντα μαζί σου. Και γενικά παρόλα τα άσχημα της IBERIA προτιμώ να πετάω 14 ώρες παρέα με λατίνους-ισπανούς-πορτογάλλους παρά με τους κρύους τους γερμανούς-ολλανδούς-γάλλους.:rolleyes:
 
Last edited by a moderator:

Giwrgos10

Member
Μηνύματα
219
Likes
926
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάτι ΜΗ τουριστικό
Kίτρινη κάρτα. Άκου πιο όμορφοι άντρες οι Ισπανοί :bleh:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Τσοπάνα μου,όλοι οι όμορφοι Πορτογάλοι σε σένα έτυχαν;...σε ταξίδι μου στην Λισαβώνα,εψαχνα να βρώ όμορφους αλλά δεν βρήκα....
 

nena

Member
Μηνύματα
867
Likes
470
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
αυτο το αεροπλανο ειναι καλο;A330-200 aircraft
ανετο;με αυτο υποτιθεται θα παει τοκυο η iberia.
ενδιαφερομαι καθως οταν γυρισει αυτη σκεφτομαι να παω εγω με την εταιρεια αυτη κ με τοσο θαψιμο λεω να το αφησω.δεν εχω κανει κ ποτε ταξιδι εκτος ευρωπης.
μαδριτη τοκυο το πηρε κοντα στα 400 καλη δεν ηταν;
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Α! Γούστα είναι αυτά..Και στην Κολομβία ολίγους που συνάντησα ήτανε όλοι καλά κομμάτια... Ξαναλέω βέβαια ότι είμαι φανατική της Μεσογείου.

Δεν έχω ιδέα αν είναι καλή τιμή αλλά εξαρτάται το τί απαιτήσεις έχεις από μία αεροπορική . Προσωπικά προτιμώ να πληρώνω λιγότερο θυσιάζοντας κάποιες προσωπικές ανέσεις, αν και ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν το αντίθετο. Για μένα η ΙΒΕRIA δεν είναι τόσο χάλια, γενικά θεωρώ ότι ένα ταξίδι με αεροπλάνο είναι άβολο ούτως ή άλλως αλλά δεν είναι πρόβλημα της IBERIA, εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που δε μπορώ να πιάσω στεριά παρά το ότι είναι μικρά τα καθίσματα ή το αν το κοτόπουλο που σερβίρουν τρώγεται(αν δεν είσαι απαιτητική, μια χαρά τρώγεται). Οπότε γνώμη μου είναι ότι αν όντως είναι πιο φθηνό, αξίζει να το πάρεις.
 
Μηνύματα
36
Likes
8
Kίτρινη κάρτα. Άκου πιο όμορφοι άντρες οι Ισπανοί :bleh:
Συμφωνώ μαζί σου.Οι χειρότεροι στην Ευρώπη δεν μιλούν και δεν ξέρουν αγγλικά, σε αντίθεση με τους βόρειους που είναι ομιλητικοι και ευγενέστατοι.
Παρόλα αυτά αγαπώ την Ισπανία και έχω μία ερώτηση
Μπορεις να κλείσεις εισιτήριο είτε με vueling είτε με iberia έστω για 2 άτομα και να προσθέσεις 1 βαλιτσα σε οποιοδήποτε ταξιδιωτικό site;
Εννοώ να πληρώσεις μία μόνο βαλίτσα
 

angelos_22

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
καλημέρα σας. έχω κλέισει πρώτη φορά με Iberia και έχω απορία σχετικά εμ το check in. Πετάω την τρίτη και προσπαθώ να κάνω check in και δεν μπορώ. έχει πετάξει κάποιος πρόσφατα να με βοηθήσει?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.725
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom