Από την Germanwings ταξίδια στα "τυφλά"

thanosth

Member
Μηνύματα
3.373
Likes
6.871
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ενα δελτίο Τύπου απο την lo-co germanwings



Κάθε απογείωση και μία έκπληξη στην προσγείωση από την Germanwings!!
Κλείστε τώρα ένα ταξίδι – έκπληξη για εσάς!
H Germanwings, επιθυμώντας να εκπλήσσει ευχάριστα συνεχώς τους επιβάτες της, σκαρφίστηκε την προσφορά μίας ακόμη ιδιαίτερης εμπειρίας για αυτούς. Η υπηρεσία Blind Booking, είναι μία πρωτοποριακή υπηρεσία της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, εταιρείας. Προσφέρεται πλέον σχεδόν ένα χρόνο από την εταιρεία και η ανταπόκριση του κόσμου είναι εκπληκτική!
Ξεκινάτε από Κολωνία/ Βόννη, Βερολίνο ή Στουτγάρδη και μέχρι να προσγειωθείτε δεν έχετε ιδέα για τον τόπο προορισμού σας. Η μαγεία ξεκινάει από την στιγμή που πληκτρολογείτε www.germanwings.com. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε το Βlind Βooking, πότε θέλετε να ταξιδέψετε και τί είδους ταξίδι θα θέλατε να κάνετε. Έχετε διάθεση για ψώνια, για μουσεία, για πάρτυ, για λίγο χιόνι? Διαλέγετε μία από τις κατηγορίες που σας προσφέρονται και μπορείτε να καταλήξετε από την μία άκρη της Ευρώπης στην άλλη.
Αν είστε άνθρωπος της περιπέτειας, αν απλά θέλετε να ταξιδέψετε και να ζήσετε όμορφες στιγμές δεν υπάρχει καλύτερη και πιο ενδιαφέρουσα λύση από το Blind Booking που προσφέρει η Germanwings στους πελάτες της. Ενδεικτικά κάποιες από τις πόλεις στις οποίες θα μπορούσατε να κάνετε την βόλτα σας ανάλογα με τη διάθεσή σας είναι το Βελιγράδι, το Βουκουρέστι, η Δρέσδη, η Σόφια, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Μόναχο, η Νίκαια, το Σεράγεβο, η Ζυρίχη και τόσες άλλες εκπληκτικές τοποθεσίες. Και για να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα καταλήξετε κάπου που θα υπήρχε έστω και η μηδαμινή περίπτωση να μη μαγευτείτε έχετε τη δυνατότητα να αποκλείσετε 5 προορισμούς.
Πληκτρολογείστε www.germanwings.com και ξεναγηθείτε στην ιστοσελίδα της αγαπημένης σας χαμηλού κόστους εταιρείας έχοντας έτσι τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές υπηρεσίες και προσφορές της. Εναλλακτικά τηλεφωνείστε στο τηλεφωνικό κέντρο
211 000 3232
για τις κρατήσεις σας. Σε 3 μόλις μέρες ξεκινάει και το εαρινό πρόγραμμα πτήσεων με ακόμη περισσότερες προσφορές. Βιαστείτε!



Πηγή:

presspoint.gr
 

shadow88

Member
Μηνύματα
185
Likes
73
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Κρίμα που δεν ισχύει και για πτήσεις από Ελλάδα πάντως..
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Δηλαδή...σου κλείνουν και το ξενοδοχείο πακέτο ή ψάχνεσαι στα ξαφνικά την τελευταία στιγμή;
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.016
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom