Ασπροπόταμος Τρικάλων - κουραστική διαδρομή?

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.501
Likes
8.021
Τη βοήθειά σας please!
Σκέφτομαι να επισκεφθώ την περιοχή του Ασπροποτάμου Τρικάλων, μιας και έχω ακούσει-διαβάσει ότι πρόκειται για ένα τοπίο μοναδικό (σύμπλεγμα 8 δασών μαζί!!!).
Ξέρει κανείς πώς είναι ο δρόμος από Καλαμπάκα? Διάβασα ότι η απόσταση Καλαμπάκα-Δολιανά (ένα από τα χωριά του συμπλέγματος) είναι 60χλμ., αλλά αυτά τα 60χλμ. είναι όλο στροφιλίκι και κουραστική διαδρομή?
Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει! Τhanks!!!
 

Menia21

Member
Μηνύματα
781
Likes
2.020
Επόμενο Ταξίδι
Το σχεδιάζω...
Ταξίδι-Όνειρο
Photography trip
Την έχω κάνει τη διαδρομή και είναι εκπληκτική! Ξεκινήσαμε από Καλαμπάκα, περάσαμε τον πύργο ΜΑΝΤΑΝΙΑ, κάναμε τον γύρο, Νεραίδοχώρι, Περτούλι και καταλήξαμε Ελάτη. ΟΚ, μην περιμένεις τον σούπερ δρόμο, είναι όμως αρκετά ανεκτός και το τοπίο σε αποζημιώνει πλήρως!
 

submarine

Member
Μηνύματα
25
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού...
Καλημέρα, είχα κερδίσει ένα 2μερο στον πύργο Μαντάνια και ήταν τέλεια. Περνάει απ' έξω το ποτάμι και το τοπίο σε όλα αυτά τα μέρη από κει πάνω είναι υπέροχο. Τώρα για τη διαδρομή που ρωτάς έχει στροφές αλλά ο δρόμος είναι σχετικά καλός και το τοπίο θα σε αποζημιώσει όπως λέει η Μένια. Το μόνο που θα σε συμβούλευα επειδή μου είχε συμβεί εμένα, είναι να προσέξεις να μην βρέχει όταν πας γιατί έχει πολλές κατολισθίσεις.
Εκτός απ' το ότι είναι υπερβολικά επικίνδυνο, θα πρέπει να μαζεύεις κοτρώνες απ' το δρόμο για να περάσει το αμάξι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.851
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom