• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Αυστραλιανές καλημέρες

psilos3

Member
Μηνύματα
7.744
Likes
62.692
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Χτες το βράδυ γύριζα με τη μικρή μου κόρη από το τένις και παραλίγο να τρακάρουμε με ένα τεράστιο καγκουρό που πετάχτηκε στο δρόμο κάνοντας τη νυχτερινή του βόλτα.
Όσο να πεις καλύτερα τα καγκουρό από αλεπούδες, τσακάλια κι αγριογούρουνα φυσικά που διασταυρώνομαι εγώ καθημερινά.
Καλησπέρες :)
 

alma

Member
Μηνύματα
4.588
Likes
19.979
Όσο να πεις καλύτερα τα καγκουρό από αλεπούδες, τσακάλια κι αγριογούρουνα φυσικά που διασταυρώνομαι εγώ καθημερινά.
Καλησπέρες :)
Αλεπούδες έχουμε κάμποσες και στα νότια προάστια της Αττικής.
 
Μηνύματα
635
Likes
2.533
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Μια περιοδο σχεδον καθημερινα εβλεπα απο το μπαλκονι μου την αλεπουδιτσα της γειτονιας μας.Στην αρχη νομιζα οτι τρελαθηκα η ηταν κανας σκυλος πχ,αλλα το ειδα και στο ιντερνετ η αλεπου που γυροφερνει βολτες στο Γαλατσι και μιλαμε μια περιοχη που δεν απεχει και πολυ απο το κεντρο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.248
Μηνύματα
939.301
Μέλη
39.947
Νεότερο μέλος
Petros12741

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom