Γερμανία Βερολινο πώς μπορώ να μετακινηθώ

intefix

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστραλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ρωσσία
Καλησπέρα... Για να ξεφύγουμε και λίγο από τον ιό και τα σχετικά. Λέμε να πάμε Χριστούγεννα Βερολίνο 4-5 μέρες. Πως κυκλοφορεί κανείς στη πόλη; Υπάρχει καμμιά κάρτα εβδομαδιαία ας πούμε;

DimiBiri

Member
Επόμενο Ταξίδι
Pending...
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Χαιρετώ την ομήγυρη, μια και οργανώνομαι για ταξιδάκι στο Βερολίνο θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς την Berlin welcome card??? προσγειωνόμαστε και φευγουμε από το Brandenburg το οποίο είναι ζώνη C αλλά περαν τούτου δεν έχουμε σκοπό να βγούμε εκτος των ζωνών Α+Β. Αξίζει τα επενδύσουμε στην κάρτα? Θα μας φανεί χρήσιμη σε αξιοθέατα κλπ?

8avos

Member
Χαιρετώ την ομήγυρη, μια και οργανώνομαι για ταξιδάκι στο Βερολίνο θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς την Berlin welcome card??? προσγειωνόμαστε και φευγουμε από το Brandenburg το οποίο είναι ζώνη C αλλά περαν τούτου δεν έχουμε σκοπό να βγούμε εκτος των ζωνών Α+Β. Αξίζει τα επενδύσουμε στην κάρτα? Θα μας φανεί χρήσιμη σε αξιοθέατα κλπ?
Μπορεις επισης να βγαλεις στο κοστος που θες για την ζωνη Α+Β και φευγοντας ή πηγαινοντας προς την ζωνη C να βγαζεις ενα συμπληρωματικο εισιτηριο απ το αυτοματο μηχανημα.

polyvios20gr

Member
Καλησπερα και απο μενα ...
Πρωτο ταξιδι εκτος ελλαδας μετα τον covid και ειμαι λιγο αγχωμενος.
Θα παμε Βερολινο για 4 βραδυα, δεν εχουμε ξαναπαει και επισης ειναι και η πρωτη μας φορα που θα ταξιδεψουμε και με αλλο ζευγαρι. (οι ηλικιες μας ειναι 45-60)
Εχετε καμια καλη προταση, περιοχη για να μεινουμε οπως επισης τελικα συμφερει να βγαλουμε την
berlin welcome card ή συμφερει να βγαζουμε απλο εισητηριο ειτε 24ωρο ειτε 48ωρο.
Δεν νομιζω να μπουμε σε μουσεια αλλα θα κανουμε τις βολτες μας εξω, μας αρεσει και γυριζουμε γενικα.
σας ευχαριστω

Kostasicebar

Member
Καλησπερα και απο μενα ...
Πρωτο ταξιδι εκτος ελλαδας μετα τον covid και ειμαι λιγο αγχωμενος.
Θα παμε Βερολινο για 4 βραδυα, δεν εχουμε ξαναπαει και επισης ειναι και η πρωτη μας φορα που θα ταξιδεψουμε και με αλλο ζευγαρι. (οι ηλικιες μας ειναι 45-60)
Εχετε καμια καλη προταση, περιοχη για να μεινουμε οπως επισης τελικα συμφερει να βγαλουμε την
berlin welcome card ή συμφερει να βγαζουμε απλο εισητηριο ειτε 24ωρο ειτε 48ωρο.
Δεν νομιζω να μπουμε σε μουσεια αλλα θα κανουμε τις βολτες μας εξω, μας αρεσει και γυριζουμε γενικα.
σας ευχαριστω
Ωραίο σημείο είναι το East side gallery με πολλά καινουρια ξενοδοχεία σε καλές τιμές ,με το σταθμό τρένων Ostbanhof κοντά που θα βολέψει πολύ στις μετακινήσεις.Το σημείο αυτό είναι ακριβώς μπροστά από το ποτάμι που είναι πολύ όμορφη περιοχή . Αξίζει να βγάλετε το ολοήμερο εισιτήριο,θα σας γλιτώσει αρκετά λεφτά. Σε περίπτωση που θέλετε να επισκεφθείτε και μια άλλη πόλη για αυθημερόν ταξίδι έχετε το νου σας ότι υπάρχει και η πολύ οικονομική flixtrain για φθηνό τρένο.

Grtraveler

Member
Θα ειμαι για τέσσερις ημέρες στο Βερολίνο, θα πάω και ποτσνταμ μια μονοήμερη, συμφέρει λέτε η κάρτα για όλα τα μέσα (συμπεριλαμβανομένου της μεταφοράς απο και προς το αεροδρόμιο με τρένο και το ίδιο και για το ποτσνταμ) με κόστος στα 53,5€ το άτομο ?

dammys

Member
Θα ειμαι για τέσσερις ημέρες στο Βερολίνο, θα πάω και ποτσνταμ μια μονοήμερη, συμφέρει λέτε η κάρτα για όλα τα μέσα (συμπεριλαμβανομένου της μεταφοράς απο και προς το αεροδρόμιο με τρένο και το ίδιο και για το ποτσνταμ) με κόστος στα 53,5€ το άτομο ?
Πρόσεξε αν την βγάλεις στο αεροδρόμιο κοστίζει-νομίζω -περισσότερο από το να τη βγάλεις στην πόλη.Ψάξτο λίγο. Το τρένο από αεροδρόμιο για βερολίνο κοστίζει 4.70

Grtraveler

Member
Έχει και on line αγορά απο εδω Ticket configurator και στο στέλενι στο email σαν pdf και το τυπώνεις.

Το θέμα είναι αν αξίζει να δώσω 54€ άτομο....γιατί είδα π.χ. οτι το εισιτήριο των ΜΜΕ διάρκειας 2 ωρών κοστίζει 3,80€ και το μιας διαδρομής κοστίζει 2,60€

dammys

Member
Δες εγώ θα προτιμούσα ποδήλατο χίλιες φορές....μαθαίνεις και την πόλη ...όχι αυτά που βρίσκεις στον δρόμο γιατί είναι σχετικά πιο ακριβά αλλά αυτά που νοικιάζεις από μαγαζί...10 ευρώ νομίζω οι 4 ώρες...Ανάλογα και πού ιθα μείνεις...Αλεξάντερ πλατς μέχρι τιεργκαρντεν και Ζοο εύκολα με ποδήλατο

Grtraveler

Member
Δες εγώ θα προτιμούσα ποδήλατο χίλιες φορές....μαθαίνεις και την πόλη ...όχι αυτά που βρίσκεις στον δρόμο γιατί είναι σχετικά πιο ακριβά αλλά αυτά που νοικιάζεις από μαγαζί...10 ευρώ νομίζω οι 4 ώρες...Ανάλογα και πού ιθα μείνεις...Αλεξάντερ πλατς μέχρι τιεργκαρντεν και Ζοο εύκολα με ποδήλατο
Ευχαριστώ για την απάντηση, το ποδήλατο δυστυχώς για αυτό το ταξίδι δεν είναι εύκολο, οπότε πόδια και ΜΜΕ. Οπότε θέλει καλό υπολογυσμό

neokol711

Member
Το τρένο από το αεροδρόμιο κοστίζει 4.40 νομίζω (το εισητήριο που καλύπτει τις ζώνες ABC). Το ημερίσιο εισιτήριο κοστίζει 10,60 €. Θεωρώ ανάλογα που θα μένεις μπορείς να το υπολογίσεις. Την μέρα που θα την περάσεις στο κέντρο δηλαδή από Alexanderplatz, Νησί των Μουσείων , καθεδρικός, μέχρι την Πύλη του Βρανδεμβούργου βγαίνουν εύκολα με τα πόδια ειδικά με καλό καιρό. Οπότε εκεί δε θα χρειαστείς μέσα. Μέσα θα χρειαστείς σίγουρα για Charlottenburg , Ζοο, East Side Gallery κτλ.

Στο Potsdam πηγαίνεις με το απλό εισιτήριο που να έχει την γραμμή C.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.056
Μέλη
39.777
Νεότερο μέλος
alexanderd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom