Καλημέρα. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις διαβάζοντας πρόσφατες ιστορίες από Βιετνάμ. Έτσι, για να πάρεις μια πρώτη γεύση. Και μετά συνεχίζουμε την κουβέντα...Καλημέρα θα ταξιδέψω εγω με 2 φιλους μου στο Βιετνάμ για 2 βδομάδες και θα ήθελα να με βοηθήσετε ώστε να φτιάξω ενα πρόγραμμα ! θα ξεκινήσουμε απο Ανοι , διακοπές και διασκέδαση
Ευχαριστω
Καλησπέρα και καλά να περάσετε στο όμορφο και φιλόξενο ΒιετνάμΚαλημέρα. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις διαβάζοντας πρόσφατες ιστορίες από Βιετνάμ. Έτσι, για να πάρεις μια πρώτη γεύση. Και μετά συνεχίζουμε την κουβέντα...
Ευχαριστω πολύ αυτό κανω τώρα !Καλημέρα. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις διαβάζοντας πρόσφατες ιστορίες από Βιετνάμ. Έτσι, για να πάρεις μια πρώτη γεύση. Και μετά συνεχίζουμε την κουβέντα...
Ευχαριστω πολύ για την βοήθειαΚαλησπέρα και καλά να περάσετε στο όμορφο και φιλόξενο Βιετνάμ
Βάση με αυτά που είδαμε και μας άρεσαν η λιγότερο μας άρεσαν θα σου έλεγα να το οργανώσεις κάπως έτσι
● Hanoi 2- 3 βράδια .Δεν έχει το κάτι το φοβερά τουριστικό αλλα η αίσθηση της πόλης και το να τριγυρνάς δεξιά και αριστερά και να γεμίζει το μάτι σου εικόνες είναι μαγεία
● Halong Bay .Οκ πολύ τουριστικό αλλα αν το πετύχετε με καλό καιρό είναι κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο
● Nih binch .2 σίγουρα βράδια και αν είχαμε χρόνο και έχεις χρόνο 3 βράδια. Εκτός από τις βαρκάδες ( αυτο στη πολη καντε το απογευμα ,προς το κλείσιμο)νοικιασε ποδήλατο και χασου στους οριζονες ..ο απόλυτητος εξαγνισμος)
●Hue 1 βράδυ κσι αν .Αν και έχει να δεις πολλά ( κάποιοι τάφοι βασιλέων και ειδικά ο τελευταίος δεν θυμάμαι το όνομα φυσικά ήταν κάτι το μοναδικό) δεν ξέρω η ζέστη, η πόλη δεν.μας άρεσε και πάρα πολύ
●Hoi An .Εδώ μείνει όσο περισσότερο μπορεις 3 ,4 ,5 βράδια. Η hoi An είναι μαγική πολη θα θέλεις να την δεις 2-3 φορές δε την ημέρα υπάρχει και η παραλια όπου μπορείς να ξεκουραστείς και να περάσεις υπέροχες διακοπές σαν να ήσουν στην Ελλάδα του 80 και 90.Βρες ενα ωραίο ξενοδοχείο από τα χιλιάδες πάμφθηνα που έχει εκτος hoi An και κοντά στην παραλία
● Danang δεν πήγαμε παρα μόνο για την πτήση στο ho chi minch αλλα μάλλον θέλει 1 βράδυ
● Ho chi Minch δεν κάναμε mekong και τα τούνελ, είχαμε κουραστεί .οποτε για την πόλη και μόνο δεν θα ξαναπήγαινα σήμερα που το σκέφτομαι .Μεγαλούπολη χωρις κάποια ιδιαίτερη αίσθηση.
Αυτά συγνώμη αν κούρασα και φυσικά κάτι που δεν άρεσε σε εμάς ,μπορεί να αρέσει σε εσάς και το αντίστροφο