Ρωσία Βιζα πολλαπλων θεωρησεων εισοδου απο ρωσια για ελλαδα

haka

New Member
Μηνύματα
4
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Ευχαριστώ!
Δε γίνεται πάντως να επαναλάβει ο πατέρας της την πρόσκληση για Γερμανία, όπως και πριν; Έτσι θα λάβει τη βίζα Σένγκεν και μπορεί να έρθει κατευθείαν. Δηλαδή ό, τι έκανε και πριν.

Το site αυτό φαίνεται ενδιαφέρον, τώρα το είδα και εγώ και πρέπει μόλις να βγήκε γιατί σίγουρα θα το είχα πετύχει παλιότερα!

Παρεμπιπτόντως, μια φορά που γύρναγα από Ρωσία γνώρισα ένα παιδί που επέστρεφε από Νοβοσιμπίρσκ μέσω Μόσχας. Εκεί είχε μόλις παντρευτεί μια Ρωσίδα.
 

haka

New Member
Μηνύματα
4
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
tzav, δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα γιατί είμαι νέος χρήστης στο site.
 

tzav

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Μπορεί αλλά πρέπει να περιμένει τρεις μήνες για να ξαναβγάλει σένγκεν. Επειδή επιτρέπεται μέσα σε ένα εξάμηνο να μείνει μέχρι τρείς μήνες στην ζώνη της Σενγκεν. Και τους τρεις μήνες τους έφαγε...Τώρα θα μου πεις η βίζα που θα πάρει από Ελλάδα δεν θα είναι Σένγκεν; Ρωτήσαμε στο προξενείο και τους εξηγήσαμε τη κατάσταση και μας είπαν ότι μπορεί να πάρει Βίζα για Ελλάδα χωρις να περιμένει τρεις μήνες..Αρα δεν θα είναι σένγκεν θα ισχύει μόνο για Ελλαδα. Ελπίζω να μη ισχύει κάτι άλλο..γιατι μετά θα τρέχω και εγω να παντρευτώ στο Νοβοσιμπίρσκ :) σαν το άλλο παιδί που είδες..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.950
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom