Βιντεάκια που αφορούν την οδική ασφάλεια μας!

Μηνύματα
159
Likes
43
Οδηγώντας με το κινητό στο χέρι.......
Πολύ καλό. Ελπίζω να του δώσουν σημασία όλα τα μέλη του travelstory, γιατί πιστεύω, από ότι παρατηρώ καθημερινά στους δρόμους, ότι το 20 % τουλάχιστον αυτών κάνουν το ίδιο λάθος , πιστεύοντας ότι τα ατυχήματα συμβαίνουν μόνο στους άλλους.
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλό θα είναι να το μοιραστούμε με όποιον οδηγό γνωρίζουμε.
ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ! ! !Πολύ ισχυρό...
Αυτό πρέπει το δει κάθε άνθρωπος που έχει τα κλειδιά ενός οχήματος και την ικανότητα της οδήγησης. Είναι ίσως μία από τις πιο έντονες καμπάνιες που έχουμε δει ποτέ. Προβάλλεται στην Τηλεόραση της Αυστραλίας. (σιγά μη το 'παιζε η δική μας.....) Να το μοιραστούμε με όποιον οδηγό γνωρίζουμε. Κάντε κλικ στο
TAC Campaign - 20 year Anniversary retrospective montage "Everybody Hurts" music by REM TV ad - YouTube
 

mariaj

Member
Μηνύματα
319
Likes
414
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Όντως, πολύ σοκαριστικό video....... Όλοι μας πρέπει να προσέχουμε.
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
Καλό θα είναι να το μοιραστούμε με όποιον οδηγό γνωρίζουμε.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι το "κακό" δεν χτυπάει μόνο την πόρτα των άλλων, αλλά μπορεί να συμβεί ΚΑΙ σε εμάς.

Παρακολουθώντας το βιντεάκι μου ήρθε στο μυαλό η περίπτωση ενός πιτσιρικά συναδέλφου που αφηγούνταν την περιπέτειά του: Είχε γίνει σκνίπα και τον σταμάτησαν για αλκοτέστ. Εννοείται ότι του πήραν την άδεια κυκλοφορίας και του έκοψαν πρόστιμο. Οι άλλοι συνάδελφοι, λοιπόν, αντί να πουν μια κουβέντα του τύπου "να προσέχεις, το πιοτό είναι επικίνδυνο" κλπ, του είπαν "έπρεπε να φυσήξεις βαθιά απ' το διάφραγμα. Αν είχες φυσήξεις απ' το διάφραγμα θα είχες μικρότερες τιμές και θα ήσουν οκ". Το πρόβλημα για αυτούς, λοιπόν, δεν ήταν ότι ο πιτσιρικάς οδηγούσε μεθυσμένος και ήταν επικίνδυνος για τους άλλους και για τον εαυτό του, αλλά ότι τον τσάκωσαν και τώρα έπρεπε να "πληρώσει". Βέβαια ούτε και αυτό ήταν πρόβλημα για τον ίδιο. "Καλά αυτό δεν με πειράζει", είπε, "ο πατέρας μου έχει κονέ. Μεθαύριο θα πάει να πληρώσει και να πάρει πίσω την άδεια" (του είχαν αφαιρέσει την άδεια για κάποιους μήνες).

Τα συμπεράσματα δικά σας...
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Αμφιβάλεις οτι αυτό το παιδί έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες γαι άσχημη κατάληξη από οποιονδήποτε από εμάς! Κρίμα ρε παιδί μου.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.221
Μηνύματα
884.150
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom