Βλέποντας NBA στο Miami

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
DSC_0031.jpg



Το 2004 ήμουν στο Μαϊάμι για επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο δεν άφηνε πολλά περιθώρια για διασκέδαση, αλλά για καλή μου τύχη εκείνες τις μέρες είχε playoffs στο NBA και οι Miami Heat έπαιζαν με τους Indiana Pacers. Κατενθουσιασμένος εγώ που θα έβλεπα επιτέλους ένα παιχνίδι NBA από κοντά, πήρα τηλέφωνο για να βγάλω εισιτήρια. Νααααα κάτι μούτρα όταν μου είπαν ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Δε μιλιόμουν.

Το ίδιο απόγευμα, γυρνούσα με ένα ταξί από το εστιατόριο που έφαγα στο ξενοδοχείο, και έπιασα κουβέντα με τον ταξιτζή, έναν κυριούλη σίγουρα άνω των 70 ετών. "You want tickets for the game? I will find you tickets for the game" μου λέει!!! Παίρνει επί τόπου τηλέφωνο ένα φίλο του, και μου λέει εντάξει σου βρήκα εισιτήρια, πάω να τα πάρω και θα στα φέρω στο ξενοδοχείο σου!!! Μου φέρνει πράγματι τα εισιτήρια, και δε δεχόταν ούτε καν να του δώσω κάποια δολλάρια για τον κόπο του.

Έτσι κατέληξα στην Miami Airlines Arena το επόμενο βράδυ, να παρακολουθώ το ματς από κοντά χάρη στην καλοσύνη ενός τυχαίου ανθρώπου που δεν είχα ξαναδεί και ούτε ξαναείδα από τότε...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.299
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom